Кремъл: Путин даде интервю на Тъкър Карлсън

Избрал е него заради различния му журналистически подход
7 фев 2024 14:13, Елка Василева
113
Кремъл: Путин даде интервю на Тъкър Карлсън
Снимка: архив, БГНЕС

Руският президент Владимир Путин вчера даде интервю на американския телевизионен водещ Тъкър Карлсън, понеже журналистическият му подход силно се различава от този на много западни медии, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от Ройтерс.

Още по темата
По думите на Песков западните медии вече дори не се и опитват да бъдат безпристрастни, когато разпространяват информация за Русия, и Москва вече е изгубила интерес от пряка комуникация с тях.

"Когато става дума за страните от колективния Запад, големите онлайн медии, традиционните телевизионни канали и големите вестници в никакъв случай не могат да се похвалят дори с опити да изглеждат безпристрастни", каза Песков.

"Всички тези медии заемат изключително едностранчива позиция. Разбира се няма желание да се комуникира с подобни медии, това едва ли би имало смисъл и едва ли би могло да бъде от някаква полза", допълни той.

Запитан защо Путин е дал интервю на Карлсън, Песков отговори, че позицията на американския журналист рязко се различава от тази на много западни медии. "Тя в никакъв случай не е проруска, не е проукраинска, а по-скоро проамериканска", подчерта говорителят на руския президент.

"Но тя поне контрастира с позицията на традиционните англосаксонски средства за масова информация", каза още Песков.

Според в. "Уолстрийт джърнъл" интервюто на Карлсън с Путин вероятно ще бъде излъчено утре.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
7
 
! Отговори
dada преди 2 месеца
До Лика приликаТо бидона, така го слуша главата недей пита.. Общува с мъртви и във времето.
45
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
МИ СЕГА СВЕТА ЩЕ НАУЧИ ИСТИНАТА И БЪЛГАРИТЕ СЪЩО, ЗАЩОТО ЦЕНЗУРАТА В КОЯТО СМЕ СЕГА САМО ПОВТАРЯ КАК РУСНАЦИТЕ ИЗТРЕЛВАТ 40 РАКЕТИ А ВЕЛИКИТЕ УКРИ СВАЛЯТ 50 РАКЕТИ ЩЕ НАУЧАТ И ЗА РАЗМИРИЦИТЕ КОИТО СТАВАТ ПО ЕВРОПА И ТЕКСАС АМЕРИКА И ОЩЕ ДРУГИ ИСТИНИ
44
18
 
8
 
! Отговори
Лика прилика преди 2 месеца
Пасват си чудесно, защото и при двамата устата често не слуша акъла... доколкото го имат.
43
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
а някой интересува ли го какво ще каже кремълското изобщо?
42
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ще си отворя един буркан с кисели краставички по тоя повод. Абе на кого му пука на за ппуутлер и и някакъв си Карлсон???
41
18
 
8
 
! Отговори
Кремъл преди 2 месеца
Путин си даде най-милото на Тъкър Карлсон.
40
8
 
33
 
! Отговори
То не е като някой преди 2 месеца
друг да е поискал интервю. Западните медии (наши в това число) от ден първи повтарят едно и също по цял ден. "Путин - Хитлер", "Русия - Агресор!", "В Украйна няма нацисти!", "Украйна е най-демократичната държава в света!" и други небивалици. После Путин бил избрал Карлсън... Милотинова вместо да взема интервюта от репресирани лезбийски от Иран или пък от опозиционния "лидер" на Беларус да вземе да направи един стински репортаж - ако помни въобще как стават тия неща. Толкова сме жалки...
39
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Целите на Русия се менят ден по ден и се нагаждат според обстановката, но пък са били следвани. Да уе! Вие русофилите наистина си бяхте повярвали, че всичко ще свърши за седмица каквато беше изначалната цел. Дори Рублю Радев и оня служебния министър, вече не му помня името, намекваха за подобно нещо. Кво стана с тая цел?!
38
24
 
6
 
! Отговори
Счупен харддиск! преди 2 месеца
До 35 Страшно е Да нападнеш държава,25 пъти по-малка като територия и да те счупят от бой. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка! Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга! Флагманът по дъното да лази!. . . . Този текст го ланкаш от миналата година! Счупен ли ти е компа, та харддиска ти се върти само над една бразда и само това можеш да копираш? Малко повече инциатива и креативитет! От шефа ти и успех!
37
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
За тея, тъврдящи, че Русия губи, кажете ми значима загуба на Русия в тази война след август, 2022-а? Русия каза, какви цели има и в моемтна ги следва и изпълнява. Украйна ни каза, какви цели има, като в моемнта не е успяла да направи никакъв значим напредък в опитите си, да изтласка Русия от където и да е из окупираните територии.
36
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Гледах последните два дена". Тез неща по американския ютуб ли ги гледаш или по руски някви каналчета?
35
16
 
7
 
! Отговори
До Страшно е преди 2 месеца
Те и до Авдеевка не са стигнали още хахаха. Но пък очаквам изненадваща подводно-наземна-въздушна мисия на крайцера Москва, отпушване на фланговете и светкавичен блицкриг до Лисабон. Така ще се засилят, че от инерцията войниците може да се изпоиздавят в Атлантика.
34
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Страшно е - 35 - Счупени от бой? Като гледам, целостта на Русия не е нарушена, а том си търгнаха 300 000 души, когато Путин им каза, че може да си ходят, ако така желаят. О тукрана са по-близо до 13 млн, дето изчезнаха.
33
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Само дето вече не е тв водещ
32
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Американците не са чак такива овце като руснаците" - Гледах последните два дена, доста клипчета с американци, каращи си Киберкамиона, носещи Епъл вижън про, или дори ходещи си по улицата с него и ... Абе ... Не мога да каже, че не виждам дота "овче".
31
30
 
9
 
! Отговори
Страшно е преди 2 месеца
Да нападнеш държава,25 пъти по-малка като територия и да те счупят от бой. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка! Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга! Флагманът по дъното да лази! Да крещиш Европа ще замръзне,докато ти тракат зъбите. От Северна Корея помощ да просиш! За Лондон да тръгнеш,в Авдеевка да стигнеш! Страшно е!
30
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 31 - В САЩ не практикуват разкъсване от поне 200 години, но щом казваш.
29
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Хора - Ама то имаше! Обаче в един момент Борис Джонсън и Байдън казаха на Украйна - ПУЦАЙТЕ НАРЕД, ше помагаме!
28
27
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тъкър ще бъде разкъсан в щатите. И не защото се е срещнал с Путин, а защото интервюто няма да бъде друго освен конформистко. Меки и удобни въпроси търсещи единствено вреда за Байдън. Че го пръснат от подигравки! Американците не са чак такива овце като руснаците, верно напоследък се излагат с политическите си избори - Обама, Тръмп, Байдън, но са хиляди мили пред московчани!
27
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 27 - А ти какво предлагаш? Да не се пита и да се слуша, само каквото ни казва Тагаренко и Зеленски?