ЕК: Путин получи възможност да повтори лъжи и манипулации

Те са довели до военни престъпления и човешко страдание
Обновена: 9 фев 2024 14:11 | 9 фев 2024 14:10, Елка Василева
286
ЕК: Путин получи възможност да повтори лъжи и манипулации
Снимка: БГНЕС

С последното интервю на руския президент Владимир Путин бе дадена отново възможност да повтори стари лъжи, довели до човешко страдание и военни престъпления. Това заяви говорител на Европейската комисия, попитан за оценка на думите на руския държавен глава по повод нападението срещу Украйна.

Още по темата
Не видяхме нищо ново в това интервю, Путин повтори стари лъжи и манипулации, изкривява фактите, прояви враждебност към Запада, обобщи говорителят. Съжаляваме, че получи възможност да разпространява пропаганда, добави той.

Путин повтори опасните си и известни лъжи за Украйна, които използва в оправдание на войната. Тези лъжи доведоха до човешко страдание, военни престъпления и прояви на жестокост към украинците. Той отново показа, че няма интерес от истински стъпки в търсене на мир, добави говорителят.

Путин каза, че Русия ще се бие докрай за интересите си. Ако иска наистина да се бори за интересите на страната си и на руснаците, той трябва незабавно и безусловно да изтегли военните сили и оборудването от Украйна според международно признатите й граници. Той трябва да се погрижи за решаването на огромните проблеми, пред които е изправено руското общество, заяви говорителят.
(кор. на БТА Николай Желязков)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
229
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Лъжите и пропагандата ги пишат българските медии.Краварите търсят конфликти за да забогатяват .
228
17
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 месеца
И между другото, аз не чух отгово на въпроса, който настойчиво му се задаваше - защо досега 20 години не говорехте тези неща? А отговорът е *** - защото досега Путин се правеше на козичка, за да излъже козленцата, че идва с добри намерения. Проблемът е, че когато си нерешителен уона-би вълк и 25 години само се назландисваш и се облизваш, изведнъж се оказва, че ЕГН-то не е стояло да те чака и реално си станал една ме-ке-кекаща козичка, която разнася папки с фалшификации, за да се оправдава
227
3
 
3
 
! Отговори
аз преди 2 месеца
трябваше волгин да вземе интервюто !!!!!!!!!!!!!
226
20
 
8
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 месеца
кои лъжи точно имат предвид в интервюто ----///----- Например лъжата, че болшевиките били създали Украйна, а преди това такава държава е нямало. Това е чиста лъжа - Украйна е държава от 1917 г, когато Просията колабира под натиска на Германия, Австро-Унгария, Турция и Царство България. Новата Украинска народна република, която се създава е включвала и Крим, и Кубан, и части от Белорусия, които после болшевиките са им орязали.
225
10
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 месеца
Журналистът задава много неудобни въпроси.Всичко спорно е подкрепено с дебела папка документи и договори. ------////------ Всичко е точно като 19-те обвинения с 11 000 страници, които Гешев размахваше, от които нищо не издържа критика. Едно време чейнчаджиите така пробутваха "кукла" на баламите.
224
5
 
23
 
! Отговори
БойкоБанкяЧаве преди 2 месеца
Не чух нито една лъжа .Но усещам че мисирките са в ужас !
223
3
 
14
 
! Отговори
Каката преди 2 месеца
Интервюто е 2 часа, на английски и руски го има.Журналистът задава много неудобни въпроси.Всичко спорно е подкрепено с дебела папка документи и договори.
222
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ЕК да се занимава с амбреажите, половата шизофрения, а да не се опитва да произвежда симулация на мисловна дейност
221
4
 
14
 
! Отговори
кайзер созе преди 2 месеца
Не съм гледал интервюто, но този, който го е направил може ли да напише кои лъжи точно имат предвид в интервюто. Не съм запознат със всички причини, но това , което си спомням като тезата на Путин за започване на офанзивата, е че Украйна в продължение на години е проявявала политика на тормоз към руски граждани в Донбас, и това ,че е заявила желание за членство в НАТО въпреки договорка с САЩ и Украйна преди години , Украйно да остане неутрална. Моля, ако някой е по-запознат да направи коментар.
220
6
 
4
 
! Отговори
До 221 преди 2 месеца
Излъга че ще приключи за 2 седмици!
219
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Путин защо показва среден пръст на Тъкър?
218
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ами аз внимателно гледах интервюто, и не чух нито 1 лъжа. Я някой да напише тука за кое излъга Путин, че ми стана интересно??? Или ви плащат просто да напишете, че е излъгал?
217
3
 
10
 
! Отговори
Stamat преди 2 месеца
Аз вярвам на него твърдо не на вас .
216
4
 
18
 
! Отговори
Само да вметна преди 2 месеца
До сега слушахме " версиите" на ЕС и разни " комисии за външна политика" към Него! Американски " Коментари" на " Администрацията" на Байдън,за самият Путин?! Нали? И сега когато имахме Възможност да " чуем", нещо от " Извора", както се казва.Сме " атакувани" читателите и слушателите " на Европа,от самият ЕС! " Лъжеш" бил Путин? А Вие другарите от Брюксел? Истината ли " казвахте до СЕГА? Една Огромна машина военна и политическа ,настанила се в Европа? Как мислите? На кого Вярвам аз??!-:)
215
4
 
17
 
! Отговори
дрън дрън преди 2 месеца
Или лелката, която е писала дописчицата , е много *** и нищо не е разбрала от интервюто, или просто да й наредили какво да пише. Написаното е пълна боза и няма нищо общо с оригинала. Не мислете, че хората са *** и не се интересуват от истинското съдържание, и четат само вашите драсканици.
214
5
 
15
 
! Отговори
няма лошо преди 2 месеца
Е, няма само вашите и на зеления лъжи и инсинуации да четем , слушаме и гледаме! Крайно време е и нещо друго да се появи на хоризонта.
213
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пожелавам на западняците Путин да падне както искат! Пожелавам им също той да бъде наследен от Рамзан Кадиров. И накрая, най- искрено им пожелавам Кадиров да ги прати всички във Вечните ловни полета в рамките на седмица с помощта на атома! На госпожата с име на стари български калкулатори пък и пожелавам, ако има деца, те да бъдат изпратени на украинския фронт! АМИН!
212
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кое е лъжа вие сте лъжци,той какво излъга всичко което го каза е вярно .Без Русия ви го каза света ще спре да съществува.
211
3
 
36
 
! Отговори
Am преди 2 месеца
ЕК си мислят, че сме слепи и глухи. Пропагандата в Европа и медиите са по-гнусни даже от пропагандата в съветския блок едно време....
210
5
 
31
 
! Отговори
Путин преди 2 месеца
Влезе в историята още преди 20 години. Кой е тоя неизвестник от ЕК, дето ще му дава оценка??? Руснаците се гордеят с президента си, попрочетете няколко от 42 хиляди коментара в ютуб и ще усетите кой прав, кой крив.