Медведев: Всички европейски лидери цинично лъжат своите граждани

Русия неведнъж е заявявала, че няма планове за конфликт с държавите от НАТО
9 фев 2024 21:29, Нели Христова
468
Медведев: Всички европейски лидери цинично лъжат своите граждани
Снимка: БГНЕС

Бившият руски президент Дмитрий Медведев, който в момента е заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, коментира твърденията, че страните от НАТО, "трябва да са готови за война с Русия". Той заяви, че такава война няма да се води в окопи с танкове, артилерия и т.н., а с крилати ракети със специални бойни глави.

"Сунак, Шолц, Макрон, норвежки, финландски, полски и други шефове на НАТО продължават да твърдят, че "трябва да сме готови за война с Русия. И въпреки че Русия неведнъж е заявявала, че няма планове за конфликт с държавите от НАТО и ЕС, изключително опасното говорене по тази тема продължава. Причините за това са очевидни. Необходимо е да се отвлече вниманието на избирателите, за да се оправдаят многомилиардните разходи за омръзналата бандеровска Украйна", пише Медведев е социалната мрежа X.

"В края на краищата огромните пари се харчат не за решаване на социалните проблеми в тези страни, а за война в една чужда за данъкоплатците умираща страна, чието население се е разпръснало из Европа и тероризира местните жители. Ето защо всеки ден лидерите на тези държави казват: “трябва да се готвим за война с Русия и да продължим да помагаме на Украйна, а следователно - трябва да произвеждаме повече танкове, снаряди, безпилотни самолети и други оръжия”, посочва още той.

"Но всички европейски лидери цинично лъжат своите граждани. Ако, не дай си Боже, такава война се случи, тя няма да следва сценария на специална военна операция. Тя няма да се води в окопи с артилерия, бронирани машини, дронове и средства за радиоелектронна борба. НАТО е огромен военен блок, населението на страните от Алианса е почти 1 милиард души, а общият им военен бюджет може да достигне един и половина трилиона долара", коментира Медведев.

"Ето защо, като се има предвид несъпоставимостта на военния ни потенциал, ние просто няма да имаме избор. Отговорът ще бъде асиметричен. Балистичните и крилатите ракети със специални бойни глави ще бъдат използвани за защита на териториалната цялост на страната ни. Това се основава на нашите доктринални военни документи и е добре известно на всички. И това е прословутият Апокалипсис. Краят на всичко. Западните политици трябва да кажат на избирателите си горчивата истина, а не да ги държат като безмозъчни идиоти. Да им обяснят какво наистина ще се случи, а не да повтарят фалшивата мантра за готовност за война с Русия", завършва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


468
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
375
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дислайквайте, дислайквайте ватенки жалки, това ви остава.
374
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не е за вярване колко руска *** е писала под тази статия... *** са пуснали пропагандните си пипала доста здраво. Ако сте българи и защитавате ***.кин и шайката му която руши и убива - значи в главата ви няма грам сиво вещество.
373
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На всички е ясно, че ако НАТО, т.е. САЩ, нападнат Русия, тя ще отговори на удара с всичко, което има, вкл. ядрено оръжие.
372
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всички знаем, че САЩ са ненадминати в промиването на мозъци и в манипулирането.
371
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всички промиват мозъци, но в Русия са най-добри (от 1917 г.)
370
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всички знаят, че ЕС лъготи. Не сме паднали от луната все пак. Промивките на мозъци в ЕС не е от вчера, нито пък се ограничава само в рамките на тази война. Лъжат самите себе си за да принадлежат...
369
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Използват Медведев да хвърля кьор фишеци. Ако направи сериозен гаф, ще го отстранят. Добре, че никой не му обръща внимание.
368
12
 
11
 
! Отговори
КОЧО преди 2 месеца
Тоя да си гледа ***/Русия/ и да не меси в работите на ЕС и НАТО. Нагъл гном като шефа си.Нека първо ми каже кой кога е нападал Русия през последните да речем 50-60 години.Отговорът е никой,с изключение на Китай в Далечния изток на остров Даманский на река Амур. Тогава руснаците победиха-през 1969 година беше.Освен тях?? Никой!!!!!А те-многократно-Украйна,Грузия,Афганистан
367
8
 
11
 
! Отговори
да ама не преди 2 месеца
от двете джуджета става една болшая медвежая пизда
366
8
 
10
 
! Отговори
ясно като 2+2 преди 2 месеца
маленкий пидораст обят появился
365
10
 
8
 
! Отговори
мислител преди 2 месеца
Общото количество ядрени ракети на блока и на империята е горе-долу равно. Да не се лъже господин Медведев, че ще има над какво да управлява, ако започне ядрена война с блока. Ако опита да изпрати някоя от ракетите си, мисля че отговорът ще е до няколко минути. Ще си седят до края на живота си с Путин в някой бункер, с надеждата радиацията да поспадне, но тя няма да поспадне докато те са живи. Тоест да спрат да говорят глупости!
364
12
 
8
 
! Отговори
ГОЛЯМ преди 2 месеца
ГЕНЕРАЛ СИРСКИ РАЗБИ РУСКОФАШИСТКИТЕ ПАНЦЕРДИВИЗИИ КРАЙ КИЕВ И ХАРКОВ! ПЛЕНИ 400 РУСКИ ТАНКА И БТРИ КРАЙ ИЗЮМ И ЛИМАН! УНИЩОЖИТЕЛЯТ НА ВАГНЕР!
363
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пълен блокаж на недоимперията, да няма къде да шава оФчото ,крепостно племе.... ===)))
362
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Прав е Медведев. Точно така ще стане, ако САЩ нападне Русия.
361
11
 
16
 
! Отговори
Крим не е руски преди 2 месеца
тия руската коч ина не могат са ки оправят тръгнали света да оправят..ха.ха сега ги видяхме колко струват без русоробите от източна Европа която се освободи от руско иго.
360
8
 
16
 
! Отговори
Майчице, свята... преди 2 месеца
Ако изпие малко водка -много лъже, а когато дръпне повече алкохол не можеш му разбра какво иска да каже.Те това е др. Медвед....
359
8
 
17
 
! Отговори
Да си го кажем... преди 2 месеца
Този лъже повече от скоростен влак.Не му се връзвайте на приказките. Патологичен случай,като Путин. Днес едно говори , а утре друго.
358
8
 
20
 
! Отговори
ама преди 2 месеца
И тоя и путин все лъжци от класа
357
2
 
14
 
! Отговори
бай Кольо преди 2 месеца
"Всички европейски лидери цинично лъжат своите граждани" ,ни е обаче ,казваме на нашите само истината .
356
8
 
23
 
! Отговори
Некъф преди 2 месеца
За пореден път се убеждавам *** колко са нагли. Нападат суверена държава за да я превземат но продължават да се правят на жертва!