Кремъл опроверга САЩ: Не разработваме нови космически оръжия

Песков поиска Белият дом да разкрие детайли
15 фев 2024 12:13, Стела Стоянова
59
Кремъл опроверга САЩ: Не разработваме нови космически оръжия
Снимка БГНЕС, архив

Кремъл опроверга днес идващата от САЩ информация за разработването от Русия на нови космически оръжия, предаде Ройтерс. Това заяви вчера пред Ройтерс източник, запознат с темата.

Американски конгресмени получиха информация за това, че Русия експериментира с ядрени разработки, които можe да се превърнат в сериозна заплаха. Новите разработки, които са свързани с опитите на Русия да създаде космическо оръжие, не са непосредствена заплаха за САЩ.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че няма да коментира информацията по същество, докато Белият дом не разкрие детайли.

"Очевидно е, че Белият дом се опитва по всякакъв начин да насърчи Конгреса да одобри законопроект за предоставяне на средства, това е очевидно. Ще видим до какви номера ще прибегне Белият дом", каза Песков.

Руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков заяви, че САЩ злонамерено съчинителства по въпроса за новите космически разработки на Москва, предава БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Захари Стоянов - Ако не лъжехме българския народ, че сме пратени от руския цар да вдигаме възстание, той нямаще и да посмее да въстане при Априлското въстание. Ей затова "учете история" толкова мрази Русия. Иска да ни е ага ама просто си е беден който религията му забранява да яде свинско, ама можа да лъже и *** и манипулира щото сме гювури нали така, абе като оня е толкова велик що при земетресении падат първо минаретата хахахахаха
53
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
учи история османли ефенди - Захари Стоянов - Негова милост не е ни даскал, ни търговец, а апостол, изпратен от дяда Ивана (от Русия) продължи той, като сочеше на мене, дошел е и по нашите села да ни каже какво да правим; та затова заведи го в селото тая вечер да се разговорите, както ние направихме в Сотир.
52
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
пак Захари Стоянов драги османски тролее - хранрми небройни войски турци и тяглими най-голямая свирепства в това растояние, когда най-много беснее турско зверство, разярено, что има рат с наши единоверни Русси братя. А пощо побеждения са завращат за Азiя е голям страх и ужас за бедни българи. Отгде поминат, колят, бият, горят, грабят и робят! Тии зверове от нас бедни българи искат да си извадят гняв и да си отмъстят за изгубвание бойно поле в сражение с Русси Важно дело, бедни българи! отговорил Дибич Забалкански на депутацията, която му поднесла прошението.
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Учете историяето ти истинско писание на Захари Стоянов османеруските войни до 1854 г. са принесли най-голямо зло на българския народ под турското иго, защото са възбуждали само фанатизма на турците и нищо повече*3. Следователно тия войни са втората предшествующа причина на българското въстание, защото, от една страна, ожесточавали турците, а, от друга, вдъхвали на българите кураж и свята надежда за в бъдеще.
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
опровержение - не разработваме щото отдавна са разработени хахахах
49
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Чудно 47. Но щом ти се изказваш така пренебрежително за руските разработки, значи имаш много по-добри. Похвали се с достиженията си! Не се стеснявай.
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До учете история. Аз уча, но ти явно, не и повтаряш rлynocтu като nanaraл. А може и съзнателно да лъжеш. Вестник Знаме е издаван в Букурещ от 8-ми декември 1874 г. и през 1875 г. Излизат общо 27 броя. За кого ще пише Захари Стоянов в Букурещ 7 години след освобождението? Че и на 51 страница. Това вестник ли е или роман?
47
2
 
2
 
! Отговори
Чудно преди 2 месеца
Какви нови космически разработки ? Те нямат и стари разработки. Блясък в очите. Разработват китайския москвич.
46
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Беше то по съветско време кога разработваха нещо руснаците. Сега произвеждат доколкото могат стари неща, а останалото внос от Северна корея и Иран.
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сащ разбраха за плановете на джуджето да им бута сателитите AL какво мисли по въпроса ?
44
6
 
9
 
! Отговори
Ivan преди 2 месеца
Защо руснаците не изнасят велосипеди?- Защото не могат да намерят находище на велосипеди!И те така,тръгнали космически оръжия да произвеждат!Кола не могат да направят,за космоса се размечтали.Банда алкохоли.ци,само водката им е в главата!
43
5
 
9
 
! Отговори
карачанаков преди 2 месеца
ПЕСков туй го остави ами кажи що потъна ,,ЦЕЗАРА,, пак ли някой не си изгаси фаса.
42
10
 
5
 
! Отговори
таварищ паПутин-хаха преди 2 месеца
Нищо ново под слънцето! На всички е ясно още от 20 век ,че при детониране на ядрен заряд в Космоса може да се унищожат разузнавателните и комуникационни сателити на НАТО-МАТО-НАСРАТО посредством излъчването на радиация......Тия гащняци от Пентагона сега ли откриха топлата вода ????Да си приготвят прашките,лъковете и стрелите за джендъросаната си армия и да заповядат в Уркия да ги видим колко са ербап!!!
41
4
 
5
 
! Отговори
Гост преди 2 месеца
До 33. Нам Русия е надежда, руския цар е наший спас, никой друг не ни поглежда не помисля заради нас Иван Вазов , 1877 година
40
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Почнат лу руснаците да отричат нещо - значи е вярно . Отричаха чернобил , отричаха че ще нападат украйна, отричаха че кораба москва е потънал ................ списъкът е безкраен
39
2
 
6
 
! Отговори
ФАЩ преди 2 месеца
Гадаеме на боб...
38
7
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 2 месеца
Не разработвали нови космически оръжия.... За какво им е те си имат достатъчно такива.... Дано не се налага да ги употребяват...
37
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
То сащ лъжеха че са ходили на Марс !!
36
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Американците постоянно лъжат.Излъгаха че Русия ще нападне Украйна.А в Украйна си е мирно и спокойно.Сега лъжат че Русия ще качва оръжия в космоса.
35
1
 
10
 
! Отговори
Батман до останалите преди 2 месеца
Не се карайте моята информация,че Русия експериментира с ядрени разработки в Космоса е с висока степен на достоверност.Мики Маус ще потвърди това ...ха-ха-ха....Ако искате може и да попитате бай Дрън той помни всичко и знае всичко за всички....също така Капитан Америка ще го подкрепя за да не се изтърколи нейде по някоя стълбичка...А Хилари Клинтън ще е готова да му сменява памперса ако се уака случайно...ха-ха-ха