Захарова за смъртта на Навални: Няма експертиза, но заключенията на Запада са готови

По думите й държавите от ЕС вече са били подготвени
Обновена: 16 фев 2024 15:04 | 16 фев 2024 15:04, Нели Христова
272
Захарова за смъртта на Навални: Няма експертиза, но заключенията на Запада са готови
Снимка: БГНЕС

Говорителят на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария Захарова заяви, че западните лидери са подготвили изявления, осъждащи Русия за смъртта на опозиционера Алексей Навални, съобщава АПА, цитирайки Sky News.

"Незабавната реакция на лидерите на НАТО към смъртта на Навални под формата на директни обвинения срещу Русия е показателна сама по себе си", каза тя.

"Все още няма съдебна експертиза, но заключенията на Запада вече са готови", добави тя, предполагайки, че лидерите са готови да осъдят руската държава.

Обърнете внимание, че задържаният руски опозиционер Алексей Навални е открит мъртъв, съобщиха от затворническата служба на Ямало-Ненецкия регион, където той е излежавал присъдата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Захарова с всеки ден, все по-грозна. Иначе, няма смисъл да се появява в медиите с лъжите си. Диктаторът Путин е овладял цялата държава, ясно е, че и "експертизата" ще е в негова полза.
201
7
 
12
 
! Отговори
Тази преди 2 месеца
Тази най известната представителка на вай древната професия се изказва подходящо от изменя си мозък. Какво да очакваш от фашизирана болшевишка изцепка
200
9
 
16
 
! Отговори
Колко преди 2 месеца
е нагла тази алкохоичка. Разбира се, че русия, по искане на путин, е виновна за смъртта на Навални. Защо Навални е изпратен в затвор зад полярния кръг, с много тежки условия и без болница в близост с екипи за спешна медицинска помощ??? Това е умишлено, за да може след като го убият да твърдят, че "още няма данни", "условията зад полярния кръг са такива" и т.н. лъжи. путин е масов убиец!!!
199
10
 
6
 
! Отговори
Какво стана преди 2 месеца
с експертизата на Кенеди, Ленън, Дайана, Мартин Лутър Кинг, Мерилин Монро и т.н. и т.н. Те от естествена смърт ли умряха??? По-силно, не чух???
198
8
 
4
 
! Отговори
Майната Ви преди 2 месеца
НОВИНА! НОВИНА! Президентът Радев е изпратил поздравителна телеграма до Путин и Митрофанова по случай смъртта на НАвални. Истински българин и патриот!
197
6
 
15
 
! Отговори
Алекс преди 2 месеца
Има експертиза на цялото Блато.Дивашка и варварска държава.Допълнителни експертизи са излишни.
196
5
 
16
 
! Отговори
Анна преди 2 месеца
Когато нещо ходи като патица,квака като патица и има човка като патица-то,другарко машенка, е патица!Не е нужно да си Айнщайн, за да знаеш,че след като даже Пиргожин "катастрофира"злополучно,някак странно след похода, за Навални беше въпрос на време да се задави, получи инсулт или падне от 10 см и "случайно" си разбие главата.
195
7
 
12
 
! Отговори
Гражданин преди 2 месеца
Тая не престава с лъжите и фалшивите обвинения по Запада - на руските фашаги все Запа дът им е крив ?! ИНТЕРСНО ЗАЩО ,зАХАРЧЕВА,ПОДОБНИ ВНЕЗАПНИ / НО ПЛАНИРАНИ !!! / УБИЙСТВА,ОТВБЛИЧАНИЯ,ЗЛОЩАСТНИ ПАДАНИЯ ОТВИСОКО,ЗАГИВАНЕ ПРИ КАТАСТРОФА ... ДЪЛЪГ Е СПИСЪКЪТ С ПОДОБНИ УНИщОЖАВАНИЯ НА непослушните в Русия,стават предимно и най-вече в Русия ?!
194
6
 
16
 
! Отговори
карачанаков преди 2 месеца
Марче, що да чакаме експертизата Ви тя е ясна ....задавил се е глътнал е на криво пирожката.
193
14
 
21
 
! Отговори
VIZZA преди 2 месеца
Другарко Захарова, пожелавам ви и вие да завършите земния си път със същите заключения на Кремълската кръвожадна хунта каквито дава за смърта на опозиционерите си !
192
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
МАШЕНКА- НАЗДАРОВЯ
191
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какво стана с експертизата за Немцив? Какво стана с експертизата за Пригожин? Какво стана с експертизата на всички онези дето ги хвърляхте последните години от прозорци, намирахте ги задушени в гаражи, удавени в басейни? Убийцииии.....
190
7
 
12
 
! Отговори
Следовател преди 2 месеца
Преди почти година този сценарий бе предсказан. Западна разведка вербува затворник срещу протекции и много пари за ликвидира с.н. и след това пропагандната машина почва. Ето и причина да наложим демокрация със бомби. Историята ви показва 37 примера започнали невинно и свършили с локална или по мащабна война.
189
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Путин да не му се надяваш Случайно действа баш когато е Мюнхенската конференция. И баш когато жена му на Навални ще държи реч там. Чиста случайност.
188
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Путин да не ми се надяваш Случайно действа баш когато е Мюнхенската конференция. И баш когато жена му на Навални ще държи реч там. Чиста случайност.
187
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Единия минус на мига е доказателство за правотата на мнението ми.
186
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако протестираш в САЩ и или в Канада си враг и дори ти отнемат имущество. Но ако си антиправителствен лидер в Русия Запада те обявява за герой.
185
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аман от лицата ви путински.
184
6
 
13
 
! Отговори
До 181 преди 2 месеца
*** путин да ти направи експертиза на дебелото черво, голям кеф ще ти е като те гледам как се хващаш за палците на краката като чуеш името му!
183
6
 
18
 
! Отговори
Мда преди 2 месеца
И ко ся,Запада е виновен?! Я да видим другарко, умрял е човек през повечето време държан в изулатор на един от най-строго охраняваните затвори в терорусия!Кое е по вероятно, "запада" да го убие или джуджето което ти стига право до чатала, да заповядало убийство преди изборите, за да покаже за пореден път какво чака всеки който е срещу него ... както се случи с вече стотиците "скочили" от високи етажи...