Захарова за смъртта на Навални: Няма експертиза, но заключенията на Запада са готови

По думите й държавите от ЕС вече са били подготвени
Обновена: 16 фев 2024 15:04 | 16 фев 2024 15:04, Нели Христова
272
Захарова за смъртта на Навални: Няма експертиза, но заключенията на Запада са готови
Снимка: БГНЕС

Говорителят на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария Захарова заяви, че западните лидери са подготвили изявления, осъждащи Русия за смъртта на опозиционера Алексей Навални, съобщава АПА, цитирайки Sky News.

"Незабавната реакция на лидерите на НАТО към смъртта на Навални под формата на директни обвинения срещу Русия е показателна сама по себе си", каза тя.

"Все още няма съдебна експертиза, но заключенията на Запада вече са готови", добави тя, предполагайки, че лидерите са готови да осъдят руската държава.

Обърнете внимание, че задържаният руски опозиционер Алексей Навални е открит мъртъв, съобщиха от затворническата служба на Ямало-Ненецкия регион, където той е излежавал присъдата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Навални отиде в Русия за разлика от русофилите, които си седят в гейропата
141
13
 
10
 
! Отговори
тези които разследва преди 2 месеца
Тези които разследваха Урсула за договорите за ваксините също умряха при странни обстоятелства - защо не ревахте за тях соросссоиди гадни !?
140
6
 
12
 
! Отговори
Куку преди 2 месеца
Захарче,следващите сте вие.Милата!
139
3
 
11
 
! Отговори
преди 2 месеца
То пък щото е нужно да държиш ножа, за да си виновен... Когато си затворил някого по съмнителни причини, носиш пълна отговорност за смъртта му.
138
10
 
7
 
! Отговори
:) преди 2 месеца
Абе не че им се кефя ама си понамирисва найстина цялата работа. В много удобен момент за запада си умря тоя и найстина всички си бяха готови с речите... Добре че някой не се опусна да си прочете сценария преди да се в случило действието... Ама и тва не е сигурно
137
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
всеки, който е против путинския режим свършва самоубил се или инфаркт или съсирек, как па оня лавров не се самоуби?...
136
3
 
5
 
! Отговори
Зельо за това преди 2 месеца
До Иван: отмени изборите и вкара цялата опозиция в затвора
135
3
 
13
 
! Отговори
Иван преди 2 месеца
Как да провеждаме избори в тоталитарна държава - кратко ръководство1. Убиваме когото смятаме за най-конкурентен (всъщност стават нещастни случаи, самоубийства, пиене на чай, разходка в двора... няма нито едно убийство всъщност)2. Вкарваме в затвора тези, които изказват гласно мнение и им е рано за 13. Изгонваме извън страната, тези които не успеем да обработим в точки 1 и 2, а може да им присъдим по едни 20 години затвор задочно, да не вземат да се върнат4. Обявяваме за врагове на държавата
134
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Русофилите заслужават уважение, но путинофилите - не!
133
4
 
14
 
! Отговори
ФАКТ! преди 2 месеца
Как така от над 70млн. жени, руснаците избират винаги най-грозните за администрацията? Пример е тази горе или Митрофанова..!
132
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
хаха, тая па пиянка, каква съдебна експертиза?!? от съда който вкара Навални по измислените ви обвинения ли да чакаме експертиза :))) то е ясно, че извън границите на Расия, изключая няколкото копейки тук-там, никой не ви вярва, ама вътре в собствената ви държава още ли се връзват на глупостите?? ***, Президент! Оле!
131
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Време е Тунгуският метеорит да цопне в московските блата и майката Природа да си приключи работата.
130
14
 
8
 
! Отговори
този предател преди 2 месеца
след като террористката му про-западна организация извърши серия атентати над руски военни кореспонденти и писатели, този предател беше прехвърлен в затворническа колония в крайния север - там никой не живее дълго, за жалост в Русия няма смъртно наказание защото ако имаше тази сорроскка мърррша трябваше да бъде обесенапублично пред посолството на Англия !!!
129
4
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 месеца
До 132.Аз не съм русофил,а реалист. В нито един коментар бе съм дал симптоми за русифилис. Напротив,написах,че вярвам в САЩ,а не в НАТО,защото ако НАТО бе против Путин,то Москва вече щеше да е предградие на Вашингтон. И нещо друго.Аз съм чист Българин,който ако трябва ще се превърне в съвременното лицемерие,ако това би помогнало на Народът и Държавата минда оцелеят в това море от политическо лицемерие. Моля, Меркел и Орбан,Ердоган и арабските шейхове са русофили.АЗ СЪМ БЪЛГАРИН ПО ЕТНОС И КРЪВ !
128
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В този сайт русофилите са като у дома си изглежда ,че са огромно мнозинство за тяхно нещастие действителността е коренно различна и е точно обратното, айде изтриите ме сега.
127
8
 
7
 
! Отговори
маалатъ преди 2 месеца
Откровена демонизация на Путин след интервюто с Такер Карлсън и в предверието на предстоящите избори за Президент на РФ. Друг признак, който би трябвало да се има в предвид е демонстративното убийство (ако е такова) което демонстрират западните спец служби и "петата колона" в Русия! Силни са!!!!!
126
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Веселинъ 7112136860 - успокой се русофиле! Има убит човек, нека да запазим минутка мълчание. Никой не заслужава да бъде убиван, особено един достоен човек, който се връща в Русия сам с дрехите на гърба си и се изправя срещу чудовището очи в очи.
125
1
 
4
 
! Отговори
?? преди 2 месеца
47 годишния Навални се "разболял след разходка и почти веднага загубил съзнание" .
124
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Заключенията са готови и правилни, защото тоталитарният режим е предсказуем.
123
5
 
12
 
! Отговори
:) преди 2 месеца
Русия е Диктатура. Страната е овладяна от някако КГБ човече. Трагедия. Явно преди изборите иска да е сигурен. Вече и двамата му живи опонента бяха дисквалифицирани и няма да се явяват, а този умря.