Захарова за смъртта на Навални: Няма експертиза, но заключенията на Запада са готови

По думите й държавите от ЕС вече са били подготвени
Обновена: 16 фев 2024 15:04 | 16 фев 2024 15:04, Нели Христова
272
Захарова за смъртта на Навални: Няма експертиза, но заключенията на Запада са готови
Снимка: БГНЕС

Говорителят на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария Захарова заяви, че западните лидери са подготвили изявления, осъждащи Русия за смъртта на опозиционера Алексей Навални, съобщава АПА, цитирайки Sky News.

"Незабавната реакция на лидерите на НАТО към смъртта на Навални под формата на директни обвинения срещу Русия е показателна сама по себе си", каза тя.

"Все още няма съдебна експертиза, но заключенията на Запада вече са готови", добави тя, предполагайки, че лидерите са готови да осъдят руската държава.

Обърнете внимание, че задържаният руски опозиционер Алексей Навални е открит мъртъв, съобщиха от затворническата служба на Ямало-Ненецкия регион, където той е излежавал присъдата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тези ,наистина са в 16 век !И си вярвят ,че черното е бяло !
121
18
 
8
 
! Отговори
Никой не жали преди 3 месеца
Никой не жали за смъртта на този соросссссоид и предател, ръководител на терористична про-западна банда която организира серия атентати и уби Руски военни кореспонденти и писатели, имат участие и в покушението нат Дудина. Навално получи това което заслужаваше !
120
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Няма заключения, но Запада е виновен!
119
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ха ха ха . Захарова ме развесели. Че те в Русия се самоубиват с по 10 изтрела в гърба или с по 10 удара от нож и ние трябва да вярваме на руска експертиза.
118
3
 
15
 
! Отговори
Руска пропаганда ? преди 3 месеца
В тоя сайт се чувстам, сякаш живея в Русия - най-отгоре са новини, какво били казали руските власти и Бойко Борисов, а това какво е казал Министерски Съвет и западните ни партньори - няма никакво значение... вие да не сте руска пропаганда в този сайт?
117
5
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 месеца
До 109. И си прав и не си прав.Прав си,че Московити и Улроиди са ввсе руснаци и е възможно да бъде убит и от укри,но в крайна сметка,който и да е убил Навални все съветски тип е бил.Там е удари единият ,че да падне другият. Макрон дава двуполюсно отношение по въпроса. С едната ръка подписа,че е за Москва,с другата подписва въоръжение за Киев.Френската армия е СОЦИАЛЕН ДОМ ЗА БЕЗДОМНИ,КОИТО АКО ИЗЛЕЗНАТ НА БОЙНОТО ПОЛЕ ЩЕ НАПЪЛНЯТ ГАШИТЕ! Наркомани с добро оръжие.Абсурд!
116
4
 
11
 
! Отговори
Ангелина преди 3 месеца
Каквото и да се казва е безсмислено. Жалко е за Русия ,че загуби един буден с демократична гражданска съвест свой гражданин.Жестоко е да платиш с живота си ,заради своето инакомислие ,което и извън "общата рамка".Недопустимо е да не се зачитат правата и свободите на гражданите и това не е само в Русия ,но в целия свят. Качествените хора са изтребени по един или друг начин ,остават зомбираните.
115
7
 
12
 
! Отговори
123 преди 3 месеца
Джуджето вече изглежда доста жалко в очите на нормалните хора, за да няма изненади на изборите, забрани участието на опозицията, сега уби Навални по скоро като предупреждение защото и в най добрите си години Навални не беше сериозна заплаха за властта, сега чакаме да спечели изборите с 80-90% и родните копейки да подскачат от радост ква огромна подкрепа има. А истината е че се тресе от страх от всеки с различно мнение, защото при честни избори е пътник.
114
5
 
10
 
! Отговори
Стоко преди 3 месеца
На всеки нормален човек му е ясно, че тази говореща ваагина фъфли само лъжи и пропаганда, всеки го е гнус да я гледа и слуша.
113
2
 
6
 
! Отговори
Платен трол преди 3 месеца
До АНГЕЛ - чак си е нацъкал 10 палеца, за да му светне тpoлщината в зелено.
112
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Експертизата може само да разбере, дали е бил вързан когато го убиват, или е спял.
111
2
 
5
 
! Отговори
до АНГЕЛ преди 3 месеца
Ти да не си съветник на путин.
110
3
 
3
 
! Отговори
offff преди 3 месеца
хахах, ангеле, пии си хапчетата, още малко и ще е късно...
109
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До АНГЕЛ Ти не си Ангел , ти си путинско зомби
108
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всички диктатори правят така -убиват опонентите си Докато един ден народът не въстане и не ги окачи на бесилото Така ще стане и с путин
107
14
 
14
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 3 месеца
Украински военни са подготвяли опит за покушение срещу Макрон с което са целяли да обвинят Русия и по този начин да въвлекът Франция пряко в конфликта. Залужни след уволнението си е уведомил Френските тайни служби и поради тази причина Макрон отмени посещението си във Украйна. Укрите са способни на всичко което може да дискредитира Русия. Навални бе осъден на 19г и е напълно безобиден . В колонията която лежеше ,лежат и Укронацисти. Единствено те имат интерес от неговата смърт точно сега !
106
7
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 месеца
До 105.Не съм фен на НАТО,защото това вече е една антиевропейска и антиамериканска банда от църн окожи,роми,араби...НАТО е хаос. Тръмп е повече от прав. В Авдеевка НАТО доказа,че е за NEW USSR.В Авдеевка имаше поредна сделка между Зеленски и Путин.Авдеевка бе лимитът за предаване на Москва оръжието,което до този момент НАТО даде на Зеленски. Да,НАТО съдейства на Путин чрез Зеленски и цел е въоръжението на голата и боса руска армия със Западно качествено оръжие. Вярвам в САЩ,не в НАТО.
105
7
 
13
 
! Отговори
Konig Of Prusia преди 3 месеца
За съжаление си отиде един достоен човек като Алексей Навални! При първия път когато го отровиха и го лекуваха в Германия имаше възможност да остане там, но той като истински патриот и родолюбец избра да се върне в страната си и да се бори за нея, което е достойно за уважение! Такива достойни хора и руснаци не се срещат от времето на Царска Русия! Но системата го смачка и уби... СССР съсипа руснаците, а Путин направо ги погуби...
104
12
 
6
 
! Отговори
7 преди 3 месеца
Не успяха с Навални ,както с Горбачов и Елцин и сега вият от болка!
103
5
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 3 месеца
Утре 17ч. НДК - Луковмарш!!!