За Путин е важно да внуши на руснаците обсадно положение

Смъртта на Навални няма да попречи на преизбирането му
19 фев 2024 09:42, Александър Попов
72

Смъртта на Навални няма да се отрази на преизбирането на Путин като президент след по-малко от месец.

"Около 80% ще гласуват за него. Но се променя в морален аспект, защото все повече хора неизбежно си мислят, че днешна Русия прилича на сталинския Съветски съюз. Вече се надигна вълна на възмущение", заяви пред Bulgaria ON AIR международният анализатор Огнян Дъскарев.

Според него е подозрително, че тялото на опозиционера все още е в неизвестност и допусна, че руските власти искат да "нагласят" аутопсията.

Дъскарев подчерта, че Путин е непредвидим и може да се очаква всичко.

"За Путин е важно да внуши на руснаците обсадно положение - те са обсадени отвсякъде, целият Запад ги мрази и трябва да се защитават. На Запад се чуват гласове дали изборите да бъдат признати за законни. Ако един военнопрестъпник спечели избори, законно или не, какво значение има?", каза още той.

"В Русия, където действа правилото "страх", диктаторският режим вероятно смята, че е укрепил още повече позициите си. Един пароноик на власт винаги има опасения, че един човек дори от лагера може да повлияе по някакъв начин. От отвъдното гласът му звучи и сега. Режимът на Путин навлезе в един безпредел. Успехът на Путин е, че успя да убеди мнозинството руснаци, че страната се бори на живот и смърт за оцеляване. Путин успя да фашизира руския народ. Много по-лоши очаквания трябва да имаме от него, отколкото от Хитлер. В близко време едва ли Русия ще се либерализира", коментира от своя страна журналистът Чавдар Стефанов.

Стефанов е на мнение, че Путин се страхува като параноик и чувства потенциална заплаха отвсякъде.

Вижте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: РусияПутиннавални
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какво било важно за Путин? Съвсем превъртяхте. Легализирайте си гея браковете и мирясайте. Шизофренията на запада се задълбочава скорострелно.
17
4
 
9
 
! Отговори
Внушено ми е преди 3 месеца
да не искам ГАЗ от Русия! Не го искам тоя евтин газ. И си стоя на студено и тази зима. А като взема много да потрепервам, варям някоя статийка я в СНН я в НюЙоркТаймз, и евроатлантическите ценности ме стоплят като реотан!
16
4
 
10
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 3 месеца
За разлика от Запада Путин отдавна всичко е внушил каквото трябва на народа-без ЛГБТ,без третополови и тому подобни,а Запада все иска да ни внушава как трябва да живеем,колко е хубаво да си смениш пола,да си обратен,и желателно стерилен!
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Путин сам ли разказа на неждународния анализатор какво е важно за него?
14
2
 
7
 
! Отговори
От НПО-то ми внушиха преди 3 месеца
че Китай бил страшна заплаха! Ама аз гледам няккви видеа. Нашример, ето как се пътува с влак стрела в Китай, бизнес класа. https://youtu.be/FgthWgZGb-w Бизнес класата е най-луксозната в Китай! Това ли е заплахата? Влакове, самолети, мостове, пътища, язовири и ел. централи, 5джи, 6 джи антени, смартфони и компютри, ел. автомобили,у космически изследвания и космическа станция. И какво ли още не. Това ли е заплахата? НПОйците да си таковат заплахата отзад!!!
13
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Надига се вълна от възмущение пък ще го изберат. В Украйна всички обичат Зеленски пък той забрани изборите.
12
3
 
4
 
! Отговори
aa преди 3 месеца
два тъпака дрънкат тъпотии
11
4
 
10
 
! Отговори
Те и от НАТО опитаха преди 3 месеца
да внушат на бай Вова, че ядрените ракети които са нацяъкали навсякъде по западната Руска граница били срещу голямата заплаха от Иран. Опитваха, опитваха внушаваха му, ама не чува и това е! Ей опак човек ей, тоя Вова! Не се поддава на внушенията на мирните НАТО-вци!
10
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не Путин, Запада се опитва да внуши на руснаците че са в обсадно положение и мразени. И то си е така, поне на Запад де, на Изток и на Юг е различно.
9
5
 
10
 
! Отговори
Урок по география преди 3 месеца
Русия и САЩ са двете големи ядрени сили. Русия няма ядрени ракети в Куба или другаде по границата на САЩ, обаче САЩ има в Полша, в Румъния, в Турция и скоро и в Швеция, Финландия и тн. Същото е и с военните бази, което са практически навсякъде около Русия. Обаче, лошият Путин се опитвал бил да внуши нещо на клетите Руснаци. Откога цитирането на фактите каквито са, е някакъв вид внушение?
8
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Боли го Путин, дали ще признаят изборите или не. Това е вътрешно руска работа. Колкото му пука за пикливият съд в Хага.Той си пази държавата, а в съюз с Китай......
7
1
 
10
 
! Отговори
Внуши ?????? преди 3 месеца
17 000 американски аскер в Германия, 27 000 в Япония, в 6 държави в европа стационирани ядрени ракети....и т. н. .....внуши????
6
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Путин не внушава нищо, а след няколко седмици и ще пищите за поредната му победа на избори за президент. Той р най-доброто, което се е случвало на Русия, както и да се опитвате да мажете и лъжете. С любов, от Русия!
5
5
 
11
 
! Отговори
Нане преди 3 месеца
Точно така е, западняляшките хиени искат да крадът безнаказано и безаналогово от Мечока.... Обаче не им се получи, и сега, ще има бой по каските до второ нареждане... ===)))
4
3
 
12
 
! Отговори
А за западът какво е преди 3 месеца
важно? Да не би пък да е важно да ни се внуши че Русия и Китай са страшни заплахи и всеки момент ще дойдат да ни превземат. И в никакъв, ама в никакъв случай да не сме посмяли да си купим еврин ГАЗ от Русия или евтини технологии и инфраструктурни проекти от Китай. А сме посмяли, и веднага ставаме зависими, идват и ни раСтрелат на място!!! Друго си е да купуваш втечнен газ и самолети по 150 милиона долара бройката! Хахаха
3
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това отдавнае ясно, че русия се превърна или по-скоро престъпниците от кремъл я превърнаха във фашистка държава. Въпроса е, колко още злини могат да сторят на държавите около тях.
2
3
 
11
 
! Отговори
А не е ли такова преди 3 месеца
С приближаващо то НАТО с ядрени бойни глави в Полша, Румъния, че чак и в Украйна и Грузия бяха почнали да правят постъпления да слагат. От гледна точка на Руснаците това е все едно да живееш с пистолет опрян в слепоочието постоянно.
1
2
 
14
 
! Отговори
Ех, преди 3 месеца
На Дъскарев определено му "хлопа дъската"! От къде ги кОпат тези анализатори?