За Путин е важно да внуши на руснаците обсадно положение

Смъртта на Навални няма да попречи на преизбирането му
19 фев 2024 09:42, Александър Попов
72

Смъртта на Навални няма да се отрази на преизбирането на Путин като президент след по-малко от месец.

"Около 80% ще гласуват за него. Но се променя в морален аспект, защото все повече хора неизбежно си мислят, че днешна Русия прилича на сталинския Съветски съюз. Вече се надигна вълна на възмущение", заяви пред Bulgaria ON AIR международният анализатор Огнян Дъскарев.

Според него е подозрително, че тялото на опозиционера все още е в неизвестност и допусна, че руските власти искат да "нагласят" аутопсията.

Дъскарев подчерта, че Путин е непредвидим и може да се очаква всичко.

"За Путин е важно да внуши на руснаците обсадно положение - те са обсадени отвсякъде, целият Запад ги мрази и трябва да се защитават. На Запад се чуват гласове дали изборите да бъдат признати за законни. Ако един военнопрестъпник спечели избори, законно или не, какво значение има?", каза още той.

"В Русия, където действа правилото "страх", диктаторският режим вероятно смята, че е укрепил още повече позициите си. Един пароноик на власт винаги има опасения, че един човек дори от лагера може да повлияе по някакъв начин. От отвъдното гласът му звучи и сега. Режимът на Путин навлезе в един безпредел. Успехът на Путин е, че успя да убеди мнозинството руснаци, че страната се бори на живот и смърт за оцеляване. Путин успя да фашизира руския народ. Много по-лоши очаквания трябва да имаме от него, отколкото от Хитлер. В близко време едва ли Русия ще се либерализира", коментира от своя страна журналистът Чавдар Стефанов.

Стефанов е на мнение, че Путин се страхува като параноик и чувства потенциална заплаха отвсякъде.

Вижте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: РусияПутиннавални
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Те и от НАТО се опитаха да внушат на бай Вова, че ядрените ракети, които са нацвъкали навсякъде по западната Руска граница били срещу голямата заплаха от Иран. Опитваха, опитваха внушаваха му, ама не чува и това е! Ей опак човек ей, тоя Вова! Не се поддава на внушенията на мирните НАТО-вци!
37
12
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 3 месеца
Психото в Мордор е напълно откачен. Сънува СССР 2, ама няма как да стане.
36
8
 
15
 
! Отговори
ППДБ ни внушават преди 3 месеца
че сме били под Руско робство някакво ама как така става, че малка България докато е робувала получава АЕЦ, Нефтохим, стотици заводи и населението наближава 10 милиона души и то без ното една Руска база на наша територия. А сега вече строим пета Американска база, а населението гони 5 милиона. Кажи бе Кирчо?
35
9
 
11
 
! Отговори
Гошо преди 3 месеца
Огняне, всички тези хортувания са за заблуда на наивниците. Защо не оставите Путин да си управлява както намери за добре, защото съм сигурен че не си бил в Русия и нямаш на представа как е там. В момента заради санкциите Русия е във възход , намаляваща инфлация, повишаване на БВП и много привилегии за народа. За разлика от нас разбира се където ни лъжат най-безогледно. За драскачите: да бих отишъл да живея в тази прекрасна страна.
34
3
 
12
 
! Отговори
Бойко ми внуши преди 3 месеца
че по никакъв начин не трябва да се слижаваме с Китай или Русия и да имаме общи инфраструктурни проекти с тях. Колкото пъти са идвали Китайците да направят нещо с нас, Бойко ти режеше, защото щели да му се карат шефовете от Брюксел. Е Пирея го взеха на концесия и го развиха на макс. В съседна Сърбия строят влакове стрели и магистрали и металургични комбинати. А аз докато се возя на раздрънканото БдЖ си внушавам че съм Европеец. Това само ми остана!
33
2
 
12
 
! Отговори
Опитах да си внуша преди 3 месеца
че Кирчо и Кокорчо и Мравояда Ицето Иванов не са предатели и майцепродавци и родоотстъпници. Че работят за доброто на България и народ- и! Опитах се но безуспешно!
32
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Украинците започнаха да проглеждат и много скоро ще обърнат гнева си в другата посока.
31
4
 
13
 
! Отговори
От НАТО внушаваха преди 3 месеца
на Сърбите че за добро са ги избомбили 1999, и съвсем не е за да се отклони вниманието от скандала в Белия дом тогава. Ама нещо не им минаха внушенията. Та и с Русия така!
30
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Най ми е гот морони да ми обясняват какво мисли и прави Путин....дори няма да си направя труда да чета статията.
29
2
 
7
 
! Отговори
До 22 преди 3 месеца
Точно така е. Но прокси войните са постоянен факт. Чечня например. И въобще Кавказкия регион. После Грузия. После Украйна от 2014 си е практически в състояние на война.
28
3
 
10
 
! Отговори
Нане преди 3 месеца
Очаквам скоро укретата да се обърнат срещу менторите си... И да почнат да им връщат, ракети, снаряди, дронове, танкове де където сварят... ===))) за справка ВСВ...
27
2
 
6
 
! Отговори
Руснаците искат преди 3 месеца
да си смянят пола! Те масово искат да се подложат на хормонална терапия и хирургическа интервенция и да се отърват от тези омразни вторични полови белези. Обаче злият Путин като мягьосник ги хипнотизира и им внушва че видиш ли трябва да създават семейства и да правят деца. Ама къде го дават така бе аланкоолу? Ей! Има си хас Урсулата да не е бясна.
26
3
 
7
 
! Отговори
БАНко преди 3 месеца
НОРМАЛЕН ЧОВЕК ТРУДНО ПРИЕМА МАЛОУМИЕТО НА НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДА И ЦЕНЗУРА !!! КОЛКО ГЛУПОНТИИ МОЖЕ ДА СЪТВОРИ КУПЕНИЯ АГИТАТОР ???
25
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бе то обсадното положение май е в Украйна.
24
7
 
2
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 3 месеца
80% ако не се броят мъртвите. И мъртвите като гласуват на *** 120% са му в кърпа вързани.
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
международният *** лизатор Огнян Глупарев ....
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Моя приятелка е шизофреничка. Много умна, но когато си спре лекарствата може да те уплаши до смърт. Чува някакви гласове, някой и подшушва заповеди. Та като гледам запада е същия. Едно към едно. Аз у тях не ходя на гости, а само кани. Но знам ли какво ще ме сполети? Някаква параноя я гони тотална. Виждам прилика със запада.
21
6
 
2
 
! Отговори
666 преди 3 месеца
какво било важно за един диктатор и терорист??????? голям майтап....ще се пържи в казана во веки.
20
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Стотиците милиардите похарчени за събаряне на властта в Русия оттекоха в канала. А можеха да подобрят благосъстоянието на гражданите на запад. Путин се опитват да го свалят от власт 5 минути след като наследи Елцин. Само с прокси война не бяха пробвали. Остава единствено пряк сблъсък САЩ - Русия, защото революция в Русия явно няма да има. За ужас и потрес на пропагандата.
19
2
 
9
 
! Отговори
Осъзнах че съм преди 3 месеца
в Русия!! Четох онзи ден новини по Западните медии за Русия. Ама съвсем не внушения, ами истински ковини. Факти ви казвам! Народът бил протестирал, мразил Путин. Народът бил репресиранни унил, по улицата арестували хора заради протести или заради политическата им позиция. Ама страшна работа ви казвам. Държавата пред разпад била. Спрях да чета и погледнах навън през прозореца. Осъзнах че всъщност съм бил в Русия през цялото време! Добре че бяха тези медии да ми отворят очите!