Песков към Навалная: Обвиненията срещу Путин са груби

Той отказа да коментира по-задълбочено случай
20 фев 2024 13:12, Нели Христова
39
Песков към Навалная: Обвиненията срещу Путин са груби
Снимка: БГНЕС

Кремъл смята обвиненията на Юлия Навалная, че Владимир Путин е замесен в смъртта на съпруга й, за "неоснователни и груби". Това заяви на брифинг прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков.

"Разбира се, това са абсолютно неоснователни, груби обвинения срещу държавния глава на Русия", цитира думите му Интерфакс.

Говорител на Кремъл каза, че Путин не е видял призива на Юлия Навалная, която обяви, че ще продължи делото на съпруга си.

"Но като се има предвид, че Юлия Навалная овдовя буквално дни по-рано, оставям това без коментар", добави прессекретарят.

Журналистите също помолиха Песков да коментира думите на Навалная, че властите умишлено не са предали тялото на съпруга й на роднини, за да скрият следи от токсичното вещество.

"Честно казано, не съм запознат с тази реч, но ако в нея има такива думи, то това отново не са нищо повече от неоснователни обвинения, защото не са подкрепени с нищо, не са потвърдени и в случая аз, по етични причини, не мога да оценя тези думи както трябва", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Путинчо преди 2 месеца
Този Путин се оказа една нежна, ранима душа. Не го нагрубявайте така, госпожо, направете го някак по-меко, по-деликатно...
34
1
 
0
 
! Отговори
Това е любов! преди 2 месеца
Съпругите на декабристите са заминали с мъжете си на заточение в Сибир! Навалная къде е? Сметкаджийка.
33
1
 
2
 
! Отговори
Мъка преди 2 месеца
Путин за Навални: Сбогом приятелю. Обичах те толкова много.
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тая "любяща и скърбяща" съпруга сега има много важната задача да осребри любовта си към Навални. Ще обикаля по форуми, ще излиза с политически обвинения, не базиращи се на нищо, ще се прави на интересна. Ако толкова тъгуваше за съпруга си, щеше да е до майка му сега и да чака да им предадат тялото. А тя се размахва по света в ролята на политичка.
31
7
 
6
 
! Отговори
глупости преди 2 месеца
Тая ли бе, умряла от яд,че няма вече да я издържа запада? Тая ли дето се правеше ,че не вярва за смъртта и не се прибра при уж любимият. Любим е бил докато е поддържал, високият й стандарт. Я тука русофобите да кажат къде е тази?!! Да отговорят от къде е високият стандарт?!! Не отговаряйте - въпросът е риторичен.
30
0
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 2 месеца
Висшите политици на държавите постоянно използват най- нагла и лицемерна словесна риторика - а очакват искреност и лоялност от гражданите?!? По какъв закон?
29
4
 
2
 
! Отговори
Путин преди 2 месеца
Точна така, Песков, кажи на тази грубиянка, как нежно пляскам аз!
28
11
 
9
 
! Отговори
Стефан преди 2 месеца
Юлия Навалния знае името на виновника. А ние за да сме наясно можем ли да узнаем името на любовника? И как случайно се оказа в Мюнхен точно сега. С готова реч в джоба. Смоукинг гън, както казват новите ни господари. А ти народе ппрост, дето все някой те в робска люлка люлее, какво мислиш по въпроса? Питам аз. Но кой съм аз? Мълчи народа.
27
7
 
10
 
! Отговори
да съм жив преди 2 месеца
Да съм жив, за да видя Путърлъка, Пековата ***, Захарната пияница, Лудия Лавров на бесилото!
26
7
 
6
 
! Отговори
Стефан преди 2 месеца
Симпатичен и възпитан изглеждащ човек. Но някои факти излязоха. Доказан расист. Как колективния запад е приел това остава загадка. Учи в Иейл юнивърсити? Възниква въпросът: А кой плаща? Ако съм разбрал добре преди това е бръснар. Нарушава пробацията си. Това БНТ и другите не казват. Моля тези дето пишат само псувни и ругатни по форумите да ми отговорят. Благодаря.
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това беше бледожълтеникав картон.
24
7
 
12
 
! Отговори
Груби ли? преди 2 месеца
Когато загубиш най-скъпия си човек и знаеш че системата ръководена от Владимир Путин го е убила нищо не е грубо.Няма граница, която да не бъде прекрачена, няма думи които да не могат да се изрекат.Светът На Юлия Навалная се е срутил и тя знае името на виновника.Това грубо ли е?
23
3
 
11
 
! Отговори
Ами преди 2 месеца
Песков е ясен.Много ясно, че ще поддържа тази версия, иначе отива да прави компания на Навални! Путин нито е тровил Навални, нито го е убивал, просто е казал "Да".
22
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нахални се обещава много на ЦРУ, резултати, постижения, взема пари години наред, без да връща резултати за инвестицията. Срещаа края на всеки подобен предателски пара зит - шефовете му го ликвидират в удобно за тях време, малко медийна пропаганда да замаже оси рацията в Авидиевка. Пика на личностно развитие на този така наречен от запада "герой на Русия" беше, че най добре да няма Русия, понеже била много единна зад Путин. Жалка работа!
21
4
 
9
 
! Отговори
Таранколу. Com преди 2 месеца
Подчерка на пияния руснак и начина му на действие и мисленето са вече отдавна добре познати и на малките деца.Едно и също все едно че хората трева пасат.Бре таранколу-кой мислите че вярва.Убиха го защото както самият Навални каза приживе-убият ли ме значи властта в москвич се страхува и то мнооого
20
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
*** е че обвиненията са смехотворно uguoTcku
19
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Песков, като класен дипломат, е просто тактичен. Това което действително има предвид, е че обвиненията са смехотворно ***. Путин ще убие Нахани в деня на победата за Авдиевка, и ще каже моментално на всички западни медии. Ама разбира се!!!
18
5
 
9
 
! Отговори
Таранколу. Com преди 2 месеца
Груби но пък абсолютно вярно.И всъщност това е предупреждение да мълчи иначе ще е следващата,Този руски филм е един и същ-кото ну заец погоди-вълкът си гони мишката а тя все си бяга и бяга.Голям филм
17
8
 
19
 
! Отговори
Радослав преди 2 месеца
Само съветски мужик може да защитава престъплението си като обвинява другата страна в липса на веществени доказателства! Е от къде да дойдат тези доказателства като тялото го няма, мястото на престъпление е с ограничен достъп? Ще каже ли пудела на Путкаран? От къде точно очаква да дойдат доказателствата като всичко е покрито лично от тях? Господ да разтвори небесата и да ги спусне ли очаква? Типичната съветска матрьошка!
16
4
 
8
 
! Отговори
карачанаков преди 2 месеца
Да ,Да вярно прав си ПЕСков груби са и то към човека Путин ,който така обича децата постоянно им прави и сутрешни и вечерни зари изпраща им дрончета вече 2 години