Неизлъчвано интервю: Навални критикува "западни помощници на Путин"

Той говори и за надеждата си за по-добро бъдеще за страната си
26 фев 2024 22:30, Елка Василева
83
Неизлъчвано интервю: Навални критикува "западни помощници на Путин"
Снимка: архив, БГНЕС

Телевизия "Скай нюз" разполага с неизлъчено интервю на Алексей Навални, в което той напада "корумпираните служители", живеещи в Лондон, за които се твърди, че помагат на режима на Путин да укрива "мръсни пари", предаде кореспондентът на БНР.

В интервюто Навални говори още за надеждата си за по-добро бъдеще за страната си и за рисковете, които знае, че поема.

Още по темата
Интервюто е направено през февруари 2020 година. През август същата година Навални беше отровен по време на полет за Москва.

Обширното интервю включва надеждите му за бъдещето на Русия като част от Европа, личната му безопасност и някои тежки думи към Великобритания и Запада, оставили сътрудниците на Путин без последствия.

Западът не прави абсолютно нищо. Има някои “ритуални танци”, но нищо не се случва, казва Навални.

"Защо корумпираните служители все още живеят в Лондон? Защото тези корумпирани служители хранят огромен брой прекрасни лондонски адвокати? Тези хора, те ще изглеждат много цивилизовани, ще ни е приятно да си побъбрим с тях, ако седнат до нас, ще носят вратовръзка и ще имат изискани обноски, а в същото време обслужват интересите на пълни, завършени бандити", посочва руският опозиционер.

Навални обаче е оптимист в интервюто. Той отбелязва, че сe надява да настъпи промяна след 20-те години на управление на Путин.

"Русия е европейска страна, всички хора, които живеят в нея искат да живеят както хората в Европа. Надявам се след 10 години, ако ме интервюирате отново, да мога да кажа как се преборихме с корупцията и прането на пари" , изтъква Навални.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Минавам само да постна това за да полазя отново по нервите на центаджиите. "Буданов: Ще ви разочаровам, но Навални наистина е починал от тромб"
32
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Прилича на Пеевски след като самия е съден за корупция иска, разследване на, други корумпирани хаха
31
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя умрял бе....
30
7
 
5
 
! Отговори
Веждьо Рашимов преди 2 месеца
Путистан е рай за пpocтаци и дебелокожи roведа. Родните тавариши само лаят тук , но никой от тях не планира да отиде до там дори на екскурзия.
29
5
 
5
 
! Отговори
ЗАЩО СА ПУТИНИСТИ.?? преди 2 месеца
БГ РУСОФИЛИТЕ ПРОИЗХОЖДАТ ОТ АЗИЯ, ОТКЪДЕТО Е КОРЕНА И НА ПУТИН...ВЛЕЧЕ СИ ГИ...
28
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Надявам се след 10 години, ако ме интервюирате отново, да мога да кажа как се преборихме с корупцията и прането на пари" , изтъква Навални.".............Това се случи доста по-рано с вкарването му в затвора за корупция и пране на пари.
27
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Президент США Джо Байден сообщил, что встретился с Юлией и Дарьей Навальной. - Юля, я только сегодня говорил с Алексеем, он будет участвовать в выборах в марте, я помогу ему - заявил Джо Байден. - Юля, Алексей - это мой сын, он погиб в Ираке. Мы отомстим проклятым хуситам и будем бомбить Японию! - Может Йемен? - Да, я так и сказал, будем бомбить Техас!
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 21Научи се първо да пишеш, неграмотнико!Трогателно слабоумен индивид си.
25
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Говорим за "одобрение", не за подкрепа. Разликата излежда малка, но е значима. Приемрно, не одобрявам ППДБ, но ги подкпрепям, защото ги виждам, като най-малко проблематичната паритя/коалиция. Или оодбрявам Радев, като президент, макар да не съм гласвуал за него. Ей такива :)
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тия критики са от времето на Елцин. Англичаните прибираха милиардите на олигарсите от Русия и на всякакви бандюги от бившият СССР.Но това е минало. След 2014 год.живота на тия богаташи леко се стъжни, а след 2022г.стана ппочти невъзможен. Конфискуваха яхти и блокираха сметки, изгониха дори Абрамович. Така, че критиките на Навални са доста закъснели. Да беше говорел преди 2014г.,а той мълчеше.Оставам на мнението, че е човек на олигарха Сечин, приближен на Путин.
23
2
 
2
 
! Отговори
умрял от изгаранията преди 2 месеца
Солдат ВВС США Аарон Бушнелл поджег себя возле посольства Израиля в Вашингтоне из-за политики, проводимой Штатами в Палестине. Несколько часов назад военнослужащий Военно-воздушных сил США Аарон Бушнелл пришел к посольству Израиля и устроил перед воротами акт самосожжения с криками "Свободу Палестине Я больше не буду участвовать в геноциде", - сказал он. Все это мужчина транслировал на видеостриминговый сервис Twitch (момент публиковать не будем).
22
0
 
4
 
! Отговори
8-ball преди 2 месеца
"А ти как премери, че Навални има 3 % подкрепа. Подкрепа се мери на избори," - Не ми преписвай думи, които не са мои.
21
5
 
5
 
! Отговори
До 22 преди 2 месеца
Благодари на болшевиките, които унищожиха традиционното българско семейство и духовността на българина. Всичко, което си описал, е последица от тяхното управление.
20
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ооооо, ние след 35 г. сме до под кривата круша, само се краде и нямаме нищо общо с Европа. Страната се напълни с наркотици, градовете преляха от хора, селата се обезлюдиха, мутри, силиконки, чалга.За хората стана по зле от преди това. Единствения плюс е пътуването. Всичко е една голяма лъжа за демокрация и свобода, всичко стана пари и снобарщина.
19
11
 
8
 
! Отговори
обърйал си се преди 2 месеца
русия е коччиннна а хората които все още живят там са крепоснтици с промнити лоботомирани мозъци
18
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нахални се надявал след 10 години да каже как са се преборили с корупцията.Ами лесно!Всички,които са склонни към корупция са си наболи поне 5 бустъра от експерименталните течности срещу ковид,защото си е било далавера...все пак безплатни и на гърба на държавата.Нахални лично е дал светъл пример заедно с Лой Остин и принц Чарлз.При нас склонните към корупция сега са с мозъчна мъгла от ваксините и като лъжат им личи от 100 километра като често се оплитат.Пример е Кирчо.
17
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Благодарение на изкуствения интелект ще се появят още много неизлъчвани интервюта на Навални.
16
7
 
6
 
! Отговори
Грозната истина преди 2 месеца
До 8. А ти как премери, че Навални има 3 % подкрепа. Подкрепа се мери на избори, а късия диктатор допуска до избори само послушни палячовци. Ако Навални беше безопасен защо не го допуснаха на предишните избори ? Не харесвам Навални, но той остана последния опозиционер. Основите Путин ги изби отдавна
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 11 - Да, това не впечетлява никгоо и поне спряха мрънкачите, които едва ли не казваха, че един Леопард 2, щял да събори 10 Т-72 и не се страхувал от дронове, артилерия и противотанкови гранати и мини ... окейййй.
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 9 - Чакай, да попитам Gemini за изображения на руски християни ... Хм - евиждам някой, приличащ на Уйл Смит, до Лил Нас Екс в рокля. Следващата е японка, облечена като руски патриарх, коронясваща индийска леля ... Ок, следващта картинка е мъж от латинска америка, с червенокоса жена с ясно изявена адамова ябълкка и 4 малки деца, наредени перд коледна еха ... Хм, не знам - ни навални, ни Путин има там.