Юлия Навалная с реч пред евродепутатите в Страсбург

ЕП ще отдаде почит на Алексей Навални
28 фев 2024 08:03, Елка Василева
78
Юлия Навалная с реч пред евродепутатите в Страсбург
Снимка: архив, БГНЕС

Европарламентът днес отдава почит на руския опозиционен лидер Алексей Навални. Съпругата му Юлия ще произнесе реч пред евродепутатите в Страсбург.

Още по темата
Очаква се тя да призове Европейският съюз да не признава президентските избори в Русия, които ще се проведат на 17 март. След смъртта на Алексей Навални вдовицата му се закле, че ще продължи работата му и ще изгради "свободна Русия", припомня БНТ.

За 12 дни Юлия Навалная произнесе реч пред световните лидери на Мюнхенската конференция по сигурност и разговаря с външните министри от Евросъюза. Заедно с дъщеря си Даря се срещна и с американския президент Джо Байдън.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
8
 
! Отговори
Не е баш тъй преди 1 месец
"Затова щом влезе в затвора го отписаха"___Санкциите за които и той и жена му настояваха пред САЩ и запада,му изядоха главата.Той се връща в Русия, надявайки се, че както вече е ставало няколко пъти, ще го вкарат в ареста и ще излезе с условна присъда.Руснаците са се въздържали да го осъдят колкото заслужава за да не си навлекат заради него нови санкции.Когато вече и без друго им сложиха всички възможни санкции вече нямаше причина да го дундуркат.Този път го хлъзнаха яко и окончателно.
57
2
 
6
 
! Отговори
Ама значи преди 1 месец
много подходяща снимка сте избрали за титул.Това е снимка от самолета когато двамата с Навални се връщат от Германия. Демек Юлка води мъжо си на заколение. Няколко секунди по-рано тя сваля маската, веднага след нея маската сваля и Навални и Юлка с придихание произнася, обръщайки се към стюарда: Мальчик, принеси нам водочку, мы домой идм.
56
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Леле ,тая живееше охолно е Германия ,сега плюе отрова срещу собствената си държава
55
2
 
10
 
! Отговори
Негласуващият преди 1 месец
Не гласувам на нашите избори, защото се вижда прекрасно картинката. Който и дае е все тая. Ще гласувам обаче на евро идборите и то точна, за да се промени баланса на тая шайка, която ни фалира и бета към война. Още не съм преценил за БСП или Възраждане, но ще преценя. Доколкото следа само техни депутати ще са контра на войната и ще се противопоставят на Урсула. В Италия, Франция, Словакия вай ще имат мнозинство анти Урсулите.
54
2
 
8
 
! Отговори
Скоро преди 1 месец
Путин ще я арестува! Ще прдължи делото на Нахални крачка по крачка от затвора, заедно с дъщеря й! Верни на наверника Нахал!Къде е дубльора Христо Грозев?
53
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
какъв долнопробен цирк
52
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 47 Не "се върна" а го пратиха тези (ЦРУ и САЩ), които го вербуваха, финансираха, обучаваха и ръководеха, с една единствена цел - да разруши Русия отвътре. Тоя извън тази роля не струва пукнат грош а за тях е просто една маша да ръчкат чрез него. Навън само ще им е тегоба и ще трябва да го финансират. Затова щом влезе в затвора го отписаха и в удобен момент (точно по време на изборите) се отървахаа от него.
51
0
 
12
 
! Отговори
ЕП и диоти преди 1 месец
ЕП да наложи санкции на англосаксите докато не освободят Асанж.
50
4
 
19
 
! Отговори
"Вярната" преди 1 месец
Екскурзиантката Навалная, посетила всички елитни спа курорти и спала с всички американски двойни агенти, се оказа, че НЕ Е ПОСЕТИЛА НИТО ЕДИН ПЪТ мъжа си от както е бил арестуван и е лишила от наследство децата му! Отказала е и да получи трупа му за погребение, отказала е да съдейства за погребението, въпреки, че му е прилапала всичките пари. И точно тази "светла елфа" "се заклела", че ще продължи работата му и ще изгради "свободна Русия"???? Не вярвам, пак лъжа! Дали са и от ЦРУ какво да каже.
49
0
 
14
 
! Отговори
Км преди 1 месец
А кога ще изнесе реч в Страсбург Джулиан Асанж????
48
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Все пак да не стане като в приказката за къщата, обесения и въжето. Предстоят Евроизбори, пък и в Украйна сега не било време за избори, затова избори не правели, защото имало война, в която както всички знаем Путин бил стигнал до никъде ...
47
2
 
28
 
! Отговори
аноним преди 1 месец
Майката на Навални предупреди по ефира ,,булката '' на синът и да престане да парадира пред света близост с него,тъй като две години не е припарвала до него,а е живяла прекрасен живот на вън и дори се е обзавела с друга половинка!Хубаво и доходоносно е да се живее върху нечия слава!!!!
46
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"скърбящатат вдовица" се уреди с собствено шоу. И така, турнето започна още преди седмици с представление в Мюнхен. Сега следва Страсбург. Скоро и в други градове!
45
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да се чуди човек защо се върна в Русия...
44
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Християните 40 дена спазват траур, тази жена да му почете паметта поне, къде е хукнала по форуми.
43
3
 
19
 
! Отговори
haha преди 1 месец
Толкова внимание за тая ***. Никоя медия не казва, че има любовник и, че тя го е накарала да се върне в Русия, за да угоди на англиските служби.
42
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 38 Знае я руската пр оп аганда, знаем я информационната завеса в Ра ша, знаем и руската статистика, дето петилетката се изпълнява за 2 години. Вие като обичате толкова много Раша и я боготворите, защо не отидете да живеете там? Денонощно сеете руска пр оп аганда по форумите и откровено се натрапвате и досаждате. Един нормален коментар не може да се прочете от вас.
41
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Погледа на Навални казва всичко .*** /.. бали са го !
40
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Голям праз! Не знам защо половината нови са за напълно неизвестни хора и неинтересуващи хората.
39
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С всичките си 3% одобрение (максимум е било 5% и то след "отравянето с новитчок"), направо ми е непонятно, как някой го счита за сериозен претендент, който е можел да свали Путин от власт?