Правнукът на Сталин в писмо до Лавров: ООН трябва да бъде разпуснато

Според него организацията "позволява изтребването на руснаци"
5 мар 2024 14:43, Нели Христова
101
Правнукът на Сталин в писмо до Лавров: ООН трябва да бъде разпуснато
Снимка: БГНЕС

Правнукът на бившия съветски лидер Йосиф Сталин, художникът Селим Бенсаад, е изпратил отворено писмо до руския външен министър Сергей Лавров. В обръщението си правнукът на Сталин заявява необходимостта от разпускане на ООН.

"Като последен роден Джугашвили, правнук на Генералисимуса на победата във Втората световна война и внук на Яков Джугашвили, загинал в нацисткия концентрационен лагер Заксенхаузен, съм готов официално от името на семейството на Сталин да подкрепя Вас и Министерството на външните работи на Руската федерация в свикването на специално заседание на ООН, на което да се реши бъдещата съдба на тази организация и целесъобразността от участието в нея на страната наследница на СССР, страната победителка на фашизма - Русия", пише в писмото.

Селим Бенсаад смята, че ООН не е способна да решава въпросите за предотвратяване на геноцида над нациите и отделните народи. Според него организацията "позволява изтребването на руснаци" в Донбас, а също така провежда политика на двойни стандарти в ивицата Газа, пише news.ru.

Според него е необходимо да се инициира и преместването на седалището на ООН в Москва или Ялта. Той отбеляза, че в момента западните дипломати използват визовия режим, за да оказват натиск и да лишават руските представители от възможността да участват в сесиите на ООН в Ню Йорк.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
3
 
3
 
! Отговори
селим бенсаад преди 1 месец
Руските сайтове са претъпкани с такива мераклии за "великия Съветски съюз"!!!На всички тях страшно много им трябва малко промивка на злато на Колима януари месец!Или бачкане по 12 часа във волфрамов рудник на Чукотка!Болни хора!
90
0
 
1
 
! Отговори
това добре преди 1 месец
Въпроса е,защо пускате тази новина след 3 дена бе,мишоци политкоректни!?
89
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Селим Бенсаад не чува, не може да говори/служи си с жестомимичен език/не може да вижда добре- обявен от баща си за "луд" но не е освидетелстван, баща му вика многократно полиция,защото синът му се напива и посяга да го бие, на моменти живее в колата си - виж в руската преса- съмнявам се да са говорили изобщо с него.
88
2
 
9
 
! Отговори
Я па я..! преди 1 месец
Не разбрах.ООН да се разпусне или да се премести в Москва или Ялта ? В Русия върлува някаква не позната болест , която унищожава мозъците им.И това е от ВОСР 917г.
87
3
 
10
 
! Отговори
baba ygа преди 1 месец
внука на наи-големият убиец се изказа
86
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 85:Войната бавно се е разрастнала и затова.По време на самата война нацистите отварят специален конц лагер за деца,за да правят експеримвнти.Ето това е обърнало войната.Решило се е на високо ниво нацистите ама никога да не спечелят,за да бъдат наказани за зверствата.Ако ООН не работи трябва да се измисли нещо друго,а не да чакаме бесните духове да вилнеят горе,за да налагат справедливост.Както се вижда в момента с малко ала бала и пропаганда си правят геноциди...
85
4
 
6
 
! Отговори
жалкия примат преди 1 месец
напомня за себе си.
84
10
 
13
 
! Отговори
Историка преди 1 месец
ХахаТози е спал отвит.Скоро няма да съществува Русия.
83
7
 
18
 
! Отговори
Късата памет преди 1 месец
До една. Запада в лицето на Великобритания, воюва с нацистите доста преди Ссср. Много ми е смешно как копейките изтъкват забавяне на отварянето на западен фронт, а истината е че докато нацистите бомбардират Лондон, Сталин и Хитлер си правят общи паради. Как па едно копейка не пита, след като Хитлер нападна запада, що СССР не помогна ?
82
4
 
10
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 1 месец
Да, ама пръскането от яд на 16 няма да е за дълго, 17, понеже разпадът на империята е в ход. Усилен.
81
18
 
7
 
! Отговори
eдна преди 1 месец
До Иванов Запада влезе във втората световна война /отвори втори фронт/ едва когато Червената армия обърна войната и започна да напредва на запад от страх да не бъде превзета цяла Европа. Четете малко повече и руски и западни автори по темата
80
4
 
13
 
! Отговори
Не лъжи преди 1 месец
Правнук на Генералисимуса си, ама не си роден Джугашвили, а бен Саад.
79
11
 
18
 
! Отговори
Митко USA преди 1 месец
А пък аз викам , че Русия трябва да бъде разпусната !А? Какво ще кажете ?:))))
78
8
 
15
 
! Отговори
Слава на Жужака преди 1 месец
Най-великият терорист търсен жив или умрял от международния криминален съд за отвличане на хиляди деца
77
7
 
4
 
! Отговори
Кукунела Снайпера преди 1 месец
Лесни 100 гривни,само лекинко копи-пейст от ГуглЯ и готово! Пропуснала е само дежурното "Слава Кокаине!" :)
76
12
 
18
 
! Отговори
Правнукът преди 1 месец
Иде победата над национал-фашиста Путин.Разпускане на фашистката кремълска хунта и балсамиране на Жужака в мавзолея
75
15
 
10
 
! Отговори
FUCKGOVERMENT преди 1 месец
Ами прав си е правнука на Сталин!!! Всички световни организации и институции като ООН, СЗО и УНИЦЕФ са под контрола на репитилската *** която ги контролира от Сащ!!!
74
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тоя селим още като го видиш какъв мазен гнусяр е, и ти става ясно какво ще му е позицията! трябвало е цялият род на сталин да бъдат избити до един, гнусни типове, в кръвта им е!
73
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И пудинг и Сталин са мислили за Русия и за руския народ и как най-упешно да го мачкат и редуцират числено, ЕСТЕСТВЕНО!
72
11
 
15
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
Пуйтийн го накарал да напише писмо . Къде е този мишкок??? Не е ли в запада???Руските номера свършиха, ей тъй скача онай скача и накрая с голо дуйпе остава.