Правнукът на Сталин в писмо до Лавров: ООН трябва да бъде разпуснато

Според него организацията "позволява изтребването на руснаци"
5 мар 2024 14:43, Нели Христова
101
Правнукът на Сталин в писмо до Лавров: ООН трябва да бъде разпуснато
Снимка: БГНЕС

Правнукът на бившия съветски лидер Йосиф Сталин, художникът Селим Бенсаад, е изпратил отворено писмо до руския външен министър Сергей Лавров. В обръщението си правнукът на Сталин заявява необходимостта от разпускане на ООН.

"Като последен роден Джугашвили, правнук на Генералисимуса на победата във Втората световна война и внук на Яков Джугашвили, загинал в нацисткия концентрационен лагер Заксенхаузен, съм готов официално от името на семейството на Сталин да подкрепя Вас и Министерството на външните работи на Руската федерация в свикването на специално заседание на ООН, на което да се реши бъдещата съдба на тази организация и целесъобразността от участието в нея на страната наследница на СССР, страната победителка на фашизма - Русия", пише в писмото.

Селим Бенсаад смята, че ООН не е способна да решава въпросите за предотвратяване на геноцида над нациите и отделните народи. Според него организацията "позволява изтребването на руснаци" в Донбас, а също така провежда политика на двойни стандарти в ивицата Газа, пише news.ru.

Според него е необходимо да се инициира и преместването на седалището на ООН в Москва или Ялта. Той отбеляза, че в момента западните дипломати използват визовия режим, за да оказват натиск и да лишават руските представители от възможността да участват в сесиите на ООН в Ню Йорк.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 6. Верно ли тей е било ?
10
10
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 месеца
ПРАВИЛНО!! ООН ДА СЕ РАЗПУСНЕ ЗА ТОВА , ЧЕ ПОЗВОЛЯВА ИЗТРЕБВАНЕТО НА УКРАИНЦИТЕ И ПРОГОНВАНЕТО ИМ ОТ ДОМОВЕТЕ ИМ.
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 4. Кои вие ще ги изключите бе образ ? С кого пък се олицетворяваш и ти ? Ти нямаш думата. Даже и нормален референдум не може да се проведе за да имаш думата и ти.
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Оше един изтрещял ***. Вижте внучката на Сталин каква е звезда
7
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В ООН членуват даже психопатите от Севрна Корея. Ще е голям срам ако изключим руснаците от ООН.
6
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дори и дъщерята на Сталин не е искала да живее в Русия. Всички бягат от там по възможност. По комунизма България им се струваше Швейцария. И до ден днешен всички напуснали руснаци пак гласуват за Путин от Европа, Америка и от всякъде. А руснаците най-добре се чувстват в руските сателити. Като България. Българите избягаха от страната и диктатурата и сега могат да се наместят украинци и руснаци да живуркат в България.
5
12
 
8
 
! Отговори
Я па тия! преди 2 месеца
Досега само краварите са за разпускане на НАТо че не могат пълноценно да извършват военни престъпления! А сега през запада разбираме че и некъв внук го искал! И то пред Лавров! а стига бе остава и Капитан америка да е замесен!
4
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Русия не е създала ООН, че да го разпуска. Веднъж изключиха СССР от Обществото на народите, сега РФ може да последва съдбата му и да ги изключиме и тях.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Думи немам
2
31
 
12
 
! Отговори
Денко0лу е предател преди 2 месеца
Всички сатанистки организации - НАТО, ЕС, ООН трябва да бъдат закрити!
1
4
 
16
 
! Отговори
измислини преди 2 месеца
кът няма новини - фентъзи!