Путин: Русия няма да бъде сплашена

Той благодари на руските граждани и войниците в Украйна
18 мар 2024 07:00, Нели Христова
245
Путин: Русия няма да бъде сплашена
Снимка: БГНЕС

На 18 март руският президент Владимир Путин благодари на руснаците за това, че са гласували и са го подкрепили на изборите, които се очакваше да спечели с разгромна преднина.

"Искам да благодаря на гражданите на Русия..., които дойдоха в избирателните секции и гласуваха", заяви Путин, след като екзитполовете и първите резултати показаха, че е на път да получи 88% отгласовете.

Тъй като офанзивата в Украйна навлезе в третата си година, той изрази "специални думи на благодарност към нашите войници... които изпълняват най-важната задача да защитават нашия народ".

Руският президент заяви, че страната му няма да бъде сплашена, въпреки оценките, че си е осигурил още шест години на власт след нечестен тридневен вот.

"Без значение кой и колко иска да ни сплаши, без значение кой и колко иска да потисне нас, нашата воля, нашето съзнание - никой никога в историята не е успявал в подобно нещо. Не се е получило сега и няма да се получи в бъдеще. Никога", каза Путин в обръщение по държавната руска телевизия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


245
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
1
 
1
 
! Отговори
Къш бе, фалшификат ! преди 1 месец
185
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЧИБА, двойник на мъртвец от 2022
184
4
 
0
 
! Отговори
Юлиян до 179 преди 1 месец
Живееш в някакъв свой нереален свят.Приемаш желаното за действително,но си погледни ръцете-празни.Нито се е плашил,нито се е крил.Напротив,сдържа се и не удари по заблудените вагнеровци.В резултат на това"бунта"затихна от самосебе си,а той успя да съхрани за руската армия най-опитните войни,калени в стотици битки.
183
2
 
1
 
! Отговори
Юлиян до 179 преди 1 месец
Живееш в някакъв свой нереален свят.Приемаш желаното за действително,но си погледни ръцете-празни.Нито се е плашил,нито се е крил.Напротив,сдържа се и не удари по заблудените вагнеровци.В резултат на това"бунта"затихна от самосебеси,а той успя да съхрани за руската армия най-опитните войни,калени в стотици битки.
182
2
 
1
 
! Отговори
Юлиян преди 1 месец
Кратко и ясничко-"никой не е успял и няма да успее".
181
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
на 842 само днес посмъртно
180
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
съдей ки по путин как напълни гащите като вагнер наближи москва ... ))
179
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
не ще се сплаши ще се -по--се--ре
178
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Щерьо, най-голямата болест се нарича бай-ганьовщина и куха глава
177
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изкукуригала дядка. Той една Украйна повече от 2 години не може да победи, от един Пригожин избяга и се скри като мишка, какво остава за НАТО, не са решили, не са го набили
176
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не. Няма. Достатъчно и е едно плашило - Путин. Повече няма накъде.
175
11
 
6
 
! Отговори
Па съм я бе преди 1 месец
Удри,Вова-с теб сме!
174
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Щерю , демокрацията е много стара форма на управление и тръгва от елените . В по съвременния свят е от Швейцария . За какви юдей говориш . Пълна каша ти е в главата
173
14
 
11
 
! Отговори
СлаваНаПутин преди 1 месец
Господ здраве да дава на Владимир и да го дари с дълги години живот, с бистър разум, както до сега, за да се справи не само с киевските фашаги, а и с техните господари, световните терористи - ФАЩ и Ингилизия, за да докара вечен мир и разбирателство между всички народи на красивата ни планета.
172
0
 
4
 
! Отговори
курдев преди 1 месец
До 231 Гузен негонен бяга
171
11
 
1
 
! Отговори
Кукунела Снайпера : преди 1 месец
Днес заработих 3000 гривни на тема Путин,по 100 гривни на статия! Ден година храни...
170
14
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 1 месец
Най- коварната и ужасяваща болест, донасяща всички мъки на съвременния свят, се нарича юдео-ционизъм. Той е прикрит зад кухи понятия като "демокрация" и "евро-атлантически ценности" - но целта му е "богоизбран" юдейски таен елит да владее над целия свят. Този юдео-ционистки кръг създаде "ковид-19", разпалва войни, планира глад, създава земетреесения, бедствия и национални катастрофи. Жертвите са милиони. Но хората по света рано или късно ще разберат ужасяващата истина за този сатанински ционизъм.
169
12
 
7
 
! Отговори
ХАХА ХА ХА! преди 1 месец
Та какво говорехте за свалянето на Путин със санкции? :) А свалянето на Путин със укро-тероризъм? :) А свалянто на Путин със западен политически рекет? :):)
168
13
 
8
 
! Отговори
Реално погледнато преди 1 месец
Високата избирателна активност на една държава е сигурен сигнал, че там или има национално съгласие или има диктатура. Доколкото в Русия свободата на словото съществува за разлика от на запад - явно не е диктатура... кофти случай за западните "анаЛизатори"!
167
8
 
12
 
! Отговори
Американомучалките, преди 1 месец
май има обратен ефект в Русия ако се опитваш да им пречиш на изборите!А какви километрични колони имаше пред посолствата в Европа - там също ли има диктатури да стимулират избирателната активност?