Путин пак се закани: Враговете на Русия не осъзнават с кого си имат работа

Нашият враг е решил да сплаши кого?, пита той
20 мар 2024 15:21, Нели Христова
481
Путин пак се закани: Враговете на Русия не осъзнават с кого си имат работа
Снимка: БГНЕС

"Враговете на Русия не осъзнават с кого си имат работа". Това заяви Владимир Путин на среща с лидерите на фракциите в Думата, предаде ТАСС.

"Неотдавна казах: нашият враг е решил да сплаши кого? Руския народ, многонационалния народ на Русия? Това никога не се е случвало и няма да се случи", каза Путин.

Според него опитите на врага да сплаши руския народ имат обратен ефект.

"Врагът просто не осъзнава с кого си има работа. С Русия! Това е такава общност от хора, обединени от общи цели, независимо от етническите и религиозните особености. Имаме обща култура, имаме нещо, което обединява всички ни", подчерта руският президент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
343
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен-Не слагай минуси като невеж, а отговори-кой влезе с "ценностите" си в Югославия, Сирия, Афганистан, Либия, Ирак...Кой организира преврата в Украйна, унищожаването на Донбас 12 години, кой не изпълни минските споразумения, а предпочете войната? И кой е агресорът?
342
3
 
8
 
! Отговори
Цифронатора преди 1 месец
На Путин признавам само, че демагогията и пропагандата на режима му са най-добрите и изпипани в историята. Всяко чудо е за 3 дни там. 99% от всичко което кажат и на което се заканят се оказва лъжа и провал в съвсем кратък срок, но всеки се прави на забравил (Т-14, Су-50, Щорм, Елбрус, ракетата Енергия). Западните му домашни любимци крещят, че Русия не иска война, а била провокирана, а по руската национална телевизия коментират кой първи да ударели със "Сармат" или "Посейдон".
341
4
 
3
 
! Отговори
ПУТИН преди 1 месец
Е АНТИ ЛГБТ, което го прави направо архангел - пазител на христианските ценности.
340
2
 
11
 
! Отговори
до 345 преди 1 месец
да.....руснаците ги биха в Афганистан, в Сирия (турците и израелците има свалиха няколко самолета без последствия), а ако не бяха помощите от американците през 2-та СВ, нямаше да има СССР и Русия.
339
9
 
3
 
! Отговори
западните разбирачи преди 1 месец
ЕДНО нещо не познаха за Русия дотук! Нито я разединиха, нито свалиха Путин, нито я смазаха икономически, нито я надвиват на фронтовата линия....
338
3
 
10
 
! Отговори
ПУТИН преди 1 месец
Е АНТИХРИСТА
337
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 329Нивото на бедност в Русия е на исторически минимум.////Да защото в Русия считат за беден този който получава под 10хил.рубли=190 лв.По този критерии в България бедните са твърде малко. .
336
10
 
4
 
! Отговори
АнаЛизаторите- преди 1 месец
Путин НЕ СЕ ЗАКАНВА - той констатира. И ако искаше война - вече нямаше да ви има.
335
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами така влязоха с "ценностите" в Ирак, Сирия, Афганистан, Либия.....Но пък затова бързо и бягат. При заиграването с мечока, Виетнам може да им се стори само една сладка приказка. И франсето и мустакатият някога опитали, но друго се получило.
334
3
 
8
 
! Отговори
Путин антихрист преди 1 месец
Така е. Не разбират, защото Путин е енигма. Разведен защитник на семейните ценности. Защитник на православните славяни, който праща ислямистки чеченци да избиват православни славяни в Украйна. Защитник на християнските ценности, който предаде единствения си християнски съюзник - Армения, но пък поддържа изключително топли отношения с Иран например. Туванец за министър на отбраната. Заобиколен почти изцяло от НЕ-руски олигарси.Въобще никой на тоя свят не разбира нито Русия, нито Путин.
333
3
 
8
 
! Отговори
Източен вятър преди 1 месец
С кого си имат работа? Ти сериозен ли си? Веднага казвам с кого: С една държава, която се управлява от диктатор, погазил всякакви международни договори и конвенции, избил стотици хиляди в Чечня, Украйна, Грузия, Молдова и т.н. Многонационален народ? Да, такъв е, защото Русия(СССР) е завладяла във времето, против волята им, много нации и техните територии чак до далечния изток - татари, башкири, чуваши, чеченци, буряти, якути, ингуши, калмики, коми, осетинци,тувинци, дагестанци и т.н. 50 нации
332
2
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 340 преди 1 месец
виждаме ви, като тебе поредния анонимен продажен путинофил! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) но пък пак да кажа НАТО още не се е включило във войната! Я кажи ко стана със стоухнхендж? стигнате ли? :))))))))))))))) Или още ви късет задните части на границата с Украйна! :)))))))))))))))
331
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До :)))))))))))))))И ние ви видяхме, как една година не си върнахте един метър територия. За Крим да не говорим.
330
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Кремълски цинизъмТова е не неговата територия. Украйна е само област от Руската Федерация.
329
4
 
9
 
! Отговори
:))))))))))))))) преди 1 месец
видехме ви! :)))))))))) вече над 2 години не можете да направите нищо! Няма да споменавам, че от ще стигнем до стоунхендж и ви спукаха задните части още на границата с Украйна! При това НАТО даже още не се е включило във войната! :)))))))))))))))))))
328
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АнонименМи, това, че Молдавия ще е следващата анексирана област от Русия.
327
5
 
4
 
! Отговори
кой се заканва? преди 1 месец
"Бивши шефове на отбраната: Британската армия да се подготви за война"
326
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Диктаторите все имат някакви врагове, и ако не са те, държавата ще отиде на кино...
325
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До бг деби л и зъм : "Нахлул в чужда територия" - я направи справка на кого е Украинската територия! (ТОЕСТ от кого е изкупена) - и после чуруликай!
324
8
 
10
 
! Отговори
макарон петела преди 1 месец
каза че ще прати френски войски във Уруина. Путин ги предупреди, а нашите страхливци веднага - заплашил бил! :):)