Путин пак се закани: Враговете на Русия не осъзнават с кого си имат работа

Нашият враг е решил да сплаши кого?, пита той
20 мар 2024 15:21, Нели Христова
481
Путин пак се закани: Враговете на Русия не осъзнават с кого си имат работа
Снимка: БГНЕС

"Враговете на Русия не осъзнават с кого си имат работа". Това заяви Владимир Путин на среща с лидерите на фракциите в Думата, предаде ТАСС.

"Неотдавна казах: нашият враг е решил да сплаши кого? Руския народ, многонационалния народ на Русия? Това никога не се е случвало и няма да се случи", каза Путин.

Според него опитите на врага да сплаши руския народ имат обратен ефект.

"Врагът просто не осъзнава с кого си има работа. С Русия! Това е такава общност от хора, обединени от общи цели, независимо от етническите и религиозните особености. Имаме обща култура, имаме нещо, което обединява всички ни", подчерта руският президент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
363
8
 
1
 
! Отговори
Американофилите, преди 1 месец
май сте доста нещастни днес? според статията...
362
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 378Не живеят и по колибите както най-радикалните про-западни медии твърдят, ))))За западняците бараките и дървените къщи от по на век са си колиби.А в руската провинция в Сибир такива села са болшинство. Българските села са в пъти по устроени от руските.
361
0
 
5
 
! Отговори
Значи преди 1 месец
До сега е МОМЕНТА Този, който не е съгласен с политиката на Путин "български продажник"? Защо изобщо намесвате България в тази работа, или си мислите, че е някоя от руските републики? И не давай акъл кой и какво да прави! Ама то всеки дава това, което няма!
360
6
 
18
 
! Отговори
Путин е най-великият преди 1 месец
Терорист и убиец . Търсен е жив или умрял от неждународният криминален съд за отвличане на хиляди деца. Защо отвлича толкова много деца . Това действие го прави най-долния педофил.
359
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 373 В Русия има как да идеш, но от 2 години не е особено лесно. Но преди тези 2 години съм ходил, беше изключително лесно и им видях стандарта от пръв поглед. Така, че няма какво да "попрочета". И не, не им е добър стандарта, колкото и да ти се иска да вярваш на глупостите им. Не живеят и по колибите както най-радикалните про-западни медии твърдят, но положението им е по-зле от нашето и несравнимо със западно европейското.
358
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 373о Анонимен 368/ В Русия няма как да идеш, защото няма кой да те пусне там.)))Да,бе затова в Русия е пълно с азиатски имигранти запътили се за обетованата земя Западна Еврипа.
357
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма Русия. Има личната собственост на Путин и Компания. Сред тия дето тоя ги праща да измират и избиват из Украйна има такива, които са родени след като тоя е станал президент. Разлика между Путин и Русия вече няма. L'Etat, c'est moi. За тях правилата не важат - децата им живеят на запад. На Медведев сина му от 2 години е с яхтата си в Малта. Медведевката на английски, от айфончето си, всеки ден в американската социална медия Х(twitter) се обяснява на дълго и широко, кой щял да яде Сармати пръв
356
2
 
12
 
! Отговори
Хм преди 1 месец
До Путин е велик! Те много добре знаят с кого си имат работа и за това нему обръщат внимание! Кой е тръгнал да го плаши? Защо говори за руския народ, като не му пука, как живее този народ?
355
10
 
4
 
! Отговори
сега е МОМЕНТА преди 1 месец
български продажници и американофили - помогнете на Макарон и се запишете в чуждестранния легион! Станете поне донори на органи ако не стигнете до фронта!
354
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Осъзнават, че си имат работа със средновековна слаба държава, която плаче да бъде унищожена.
353
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 359 Замръзнаха руските баби! Даваха по телевизията една баба, как събираше съчки в една горичка , за да се топли. Каза, че 8000 рубли не стигат за нищо. Това е кощунство, толкова богата на петрол страна, а жителите и събират съчки!
352
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Подсказва им, че не може повече да си разиграват свободно сами коня, те пак не вярват....
351
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Повечето путинолюбци са хора на средна възраст, със сърдечни проблеми, начални форми на алкохолизъм, които по цял ден мислят само в кой форум или новинарски сайт да обясняват в Русия, колко е добре и Русия, колко може, докато същите ги издържат децата им работещи на запад или за западни компании. Как не видях един да иде в Русия или една руска компания да инвестира не знам. Но то държава, където 99% от икономиката е копаене за нефт и руда, за да хранят чуждите индустрии какво да инвестира?
350
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Франсето като влезе и опита как е, ще каже след това, ако се завърне....
349
6
 
2
 
! Отговори
има нещо верно! преди 1 месец
До Цифронатора:А ти какво разбра от нежната война с Украйна? - е на урките пак искат да купуват и транзитират руски газ!
348
5
 
7
 
! Отговори
Цифронатора преди 1 месец
До западните разбирачи 348А Русия какво позна за Украйна? 3та година "специална военна операция", в която най-големи превзет град е с размерите на Пловдив, в държава 6 пъти по-голяма от България ли? Разходката на Пригожин ли познаха? Присъединяването на Финландия и Швеция в НАТО, чието разширяването беше големият проблем познаха ли го? Това, че Армения ги изостави, а Казахстан са на път познаха ли го? Европейците дето втора зима трябваше да са умрели от студ до крак познаха ли го?
347
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От миналата гидинс, нивото за бедност в Русия е 14 000 рубли тоест 272 лева. В бедна България е 506лв.Близките месеци се очаква рублата да девалвира с поне 20% и от там и бедните да се увеличат.В Русия пенсионерите масово получават по 15-18 хил. рубли дори в Москва.Сами си правете извода колко са бедните в Русия.
346
6
 
3
 
! Отговори
я па ти! преди 1 месец
Старият рептилоид бай издън кой планктон управлява както си иска? ти какъв плнктон си?
345
4
 
6
 
! Отговори
ПУТИН преди 1 месец
МОСКВА ЩЕ ОТГОВОРИ С МОЩЕН ПАРАД НА ФИЛИП КИРКОРОВ
344
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Старият рептилоид Вова командва крепостният планктон както си иска.