Русия предотврати нова терористична атака

Тя е трябвало да стане в Ставрополския край
Обновена: 29 мар 2024 21:24 | 29 мар 2024 21:24, Александър Попов
55
Русия предотврати нова терористична атака
Снимка: БГНЕС/ЕРА

ФСБ предотврати нападение в Ставрополския край в място за масово пребиваване на хора, подготвено от трима граждани на една от страните от Централна Азия. Това съобщиха за ТАСС от ФСБ.

"Федералната служба за сигурност пресече терористичната дейност на трима граждани на една от страните от Централна Азия, които планирали да извършат терористичен акт чрез взрив в едно от местата за масово пребиваване на хора на територията на Ставрополския край", отбеляза ФСБ.

От задържаните в мястото на пребиваване са иззети съставни части на самоделно взривно устройство, химикали и поразяващи елементи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: Русия
Още от Русия
Роднини все още търсят изчезналите си близки в Crocus City Hall
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Хм...
40
0
 
1
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 седмици
Да не е Армения ?
39
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
ПОЛИТИЦИТЕ ПО СВЕТА ЗНАЯТ, ЧЕ АТЕНТАТЪТ В КРОКУС ЗАЛАТА Е ИНСЦЕНИРОВКА НА ФСБ, НО СИ ТРАЯТ... ПОВОД НА КРЕМЪЛ ДА ОБЯВИ МАСОВА МОБИЛИЗАЦИЯ, ЗА ДА РАЗШИРЯТ ВОЙНАТА. ТАКА ДИКТАТОРИТЕ ОПРАВДАВАТ ДРАКОНОВСКИТЕ СИ ЗАКОНИ С ВОЕННОВРЕМЕННИ ПРОБЛЕМИ ! ВОЙНАТА Е ИЗГОДНА И ЗА ОСТАНАЛИТЕ ПОЛИТИЦИ, ЗА ДА ОПРАВДАЯТ С ВОЙНАТА ВСИЧКИ НЕРЕШЕНИ ОТ ТЯХ ПРОБЛЕМИ ! САМО НА ВЪНШЕН ВИД УПРАВЛЯВАТ, ВСЪЩНОСТ БАНДИТИЗМЪТ Е ПРЕВЗЕЛ СВЕТА В НЕКОНТРОЛИРУЕМИ МАЩАБИ !
38
2
 
8
 
! Отговори
Копейкин преди 4 седмици
Не е вярно! Русия за последното денонощие предотврати 27 терористични атаки. Службите за сигурност не спят. Ден и нощ предотвратяват атаки. Ее..... няма как ще пропуснат три - четири, но война е все пак. Пък и колко са още 300 - четиристотин самогонщики да дадът фирма?! Нали фюрера е жив?!
37
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Оф, *** народ са тия рашки, не знам
36
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Путин няма доброволци за фронта, а няма как да мобилизира таджики и узбеки, защото са чужди граждани. Затова ден през ден ще хваща такива "терористи" и вместо в затвора, ще ги праща на фронта. Намери си безплатни бойци.
35
6
 
16
 
! Отговори
САМО ПИТАМЕ: преди 4 седмици
А, помните ли онзи руски цар, който копаеше корито на реката, и накрая пусна водата за да издава работниците в нея и да не им плати....???СЪЩОТО ПРАВЯТ ДНЕС ПУТИН И УБИЙЦИТЕ ОТ ФСБ!!!
34
5
 
12
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 4 седмици
....СЕГА ШЕ ИМА "МАСА РАЗКРИТИ ТЕРАКТОВЕ"---- ЗА ЗАМАЗВАНЕ НА ПОЛОЖЕНИЕТО И ЗАПАЗВАНЕ НА ПОСТОВЕТЕ В СИСТЕМАТА....ХАХАХА...
33
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Анонимен - Полша и Литва ще се разберат кой да вземе Кьонигсберг, Финландия ще си прибере Карелия, Китай - Байкалието, Япония Курилските острови. Време е кавказките републики и Татарстан да получат свобода, а Ростовска и Краснодарска ще се отделят в нова държава Новоросия. Кремльовските колхозници ще останат с малка територия около Москва.
32
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До До 36 - Руските лъжи може да ни ги спестиш, знаем ги всичките
31
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Какви чужди земи, ве? Чия земя е Украйна. Поляците са заредени с войски по границата да си вземат своето. Като обитаваш чужди земи като укрите и не ги стопанисваш както трябва, ще те млатят яко. Украта живее на заем и сега е време да си върне вересиите.
30
7
 
21
 
! Отговори
Българин преди 4 седмици
като ходиш на чужди земи и избиваш там цивилни и деца естествено някой ще се сети да отмъщава бе руски окупатори.
29
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Русия ще оттренира как да се справя с терористични атаки, но за Европа не знам. Предстои с тези милиони азиатци и африканци, въоръжени до зъби с оръжието, което се праща на Украйна, а ония го препродават обратно. Седим върху буре с барут.
28
15
 
9
 
! Отговори
До 36 преди 4 седмици
*** осъзнай се хамериканците драснаха клечката в Украйна и избягаха . Да се управя Европа . За твое успокоение Путин няма да нападне никой . Не виждаш ли че иска преговори. Абе мислете малко с тези мозъци .
27
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До До 33 - по този показател в РФ са в пъти по-зле от нас
26
6
 
13
 
! Отговори
До 33 преди 4 седмици
Да,вярно е.У нас е относително спокойно в тази връзка. Но си имаме политическа класа,която унищожава народа си за сметка на финансовите си интереси.
25
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Анонимен - сухопътните им войски са в насипно състояние. В Украйна загубиха 7000 танка, в момента за да поддържат фронта имат около 4000. По техни данни до войната са имали 15 000. Ако тръгнат към НАТО едно, че няма да им стигнат, но и ще оставят много поделения със свалени ***
24
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тия не са чели приказката за Лъжливото овчарче
23
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
в Близко време да очакваме ли още няколко "заплахи" а после тези заплахи отварят пътя към нападение на държава "свързана"...помните ли Райхстага а след това нападението на Хитлер над Полша.
22
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Хора, да си постоянно на тръни, дали нещо няма да гръмне до теб си е голям страх. Ние трябва да се радваме че сме незначителна и не интересна страна за да се случи нещо тук. Просто ще бъдем в новините ако стане нещо само в обедната емисия. Няма значение какви са хората руснаци, американци, евреи... само се замислете ако това ви стане ежедневие да мислите, дали ще се прибереш жив ти или някой твой близък довечера в къщи? Много омраза и глупави коментари. Съвсем е оскотял народа ни.