Робърт де Ниро разказа за отглеждането на пеленачето

Поздрави и Ал Пачино за бебето
15
Робърт де Ниро разказа за отглеждането на пеленачето
БГНЕС

Робърт де Ниро знае много за Холивуд, но е още по-наясно как стоят нещата с бащинството. Все пак има седем деца, последното от които се роди преди месец.

79-годишният актьор, който се радва на 8-седмичната Джиа Вирджиния Чен де Ниро, говори малко повече за дъщеричката си, какво е научил през годините за възпитанието на деца и как се чувства относно новината, че колегата му Ал Пачино ще става баща за четвърти път на 82 години. Джиа е първо дете за Де Ниро и сегашната му приятелка Тифани Чен.
 
Относно дните си като баща на новородено, актьорът заяви, че чувството е прекрасно и се наслаждава на всеки свободен ден с дъщеричката си. Попитан как способностите му във възпитанието и отглеждането на деца са се променили през годините, той отговори, че възрастта определено ти дава повече яснота за нещата и много добре започваш да разбираш семейната динамика и какво всъщност е най-важното в живота.
 
„Не можеш да избегнеш научаването на нови неща и как да се справяш с тях. Но всичко е много прекрасно и аз съм изключително щастлив“, каза Де Ниро в предаването TODAY.
 

Хубавата новина за малката Джиа, освен че е родена в семейството на холивудска легенда, е че съвсем скоро ще си има един малък звезден приятел в лицето на детето на Ал Пачино. 82-годишният актьор, който е близък приятел с Де Ниро, разкри преди седмица, че очаква бебе от много по-младата си приятелка.

Робърт де Ниро и Ал Пачино се събраха на червения килим

Робърт де Ниро и Ал Пачино почетоха покойния Джеймс Каан

Да не остане по-назад: 82-годишният Ал Пачино ще става татко

Актьорът получи специален подарък от водещата Хода Котб, която му връчи бебешко уонзи с логото и името на сутрешното шоу. Гордият баща показа дрешката пред камерите и се обърна специално към дъщеричката си, казвайки че това е специално за нея и съвсем скоро ще си получи подаръка.

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.