Полицай пише акт на пешеходец на жълтите павета
Полицай пише акт на пешеходец на жълтите павета
За пореден ден въпреки дъжда полицай пише акт на неправилно пресичащ пешеходец пред стария Партиен дом в София. Браво на полицая. Омръзнало ми е да притичват през пътното платно неправилно пешеходците въпреки наличието на подлез! Снимка: Гражданин | 17 дек 2012 09:22
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
22
13321
47
5
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Antonia DE преди 11 години
До Анонимен 20Ne govori gluposti tochno za tozi podlez, a otidi na miasto i se ogledai kade sa nai-blizkite zebri, che i svetofari ima za ulesnenie. Predpochitam da izgoria niakolko kalorii i da izgubia 3 minuti v razhodka, otkolkoto da si riskuvam jivota po tolkova maloumen nachin.
19
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
17, пешеходците пресечита на непозволени места, защото има много малко светофари и зебри и много подлези. В лондон има през 100 метра светофар и зебра и никой не пресича на непозволени места! В центъра на града човекът трябва да има предимство пред колата, ане обратното както е сега! Както вече писах подлезите не са решение не само за майките с колички, инвалидите, зърастните хора, но дори и за младите, които искат бързо и удобно да стигнат до целта си.
18
1
 
2
 
! Отговори
.. преди 11 години
Те и на мене колко пъти са тръгвали акт да ми пишат ,но накрая идва емблематичното "Ко ши прайм ся?" и се минава с 20 лв. Браво на полицая ,но не е геройство да вършиш работата ,за която ти плащат.По-скоро са за линчуване тези ,които взимат и потискат към рушвети.
17
0
 
15
 
! Отговори
Пешебежец преди 11 години
Най-*** е, че въпросният подлез се заключва през нощта, и се налага да притичваш отгоре между колите, а вечер видимостта е по-ниска, градусите са по-високи...
16
1
 
10
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Ако се замислите колко пъти на ден виждате кола преминаваща на червено и колко пешеходци правещи същото ? С всички камери, които се монтираха на кръстовищата нарушенията значително намаляха, а в същото време пешеходците непрекъснато пресичат където и както си поискат, застрашавайки както собствения, така и чуждия! Колкото до подлезите - колко инциденти са станали на пешеходна пътека и колко в подлези! Дайте да мислим преди всичко за безопасността!
15
1
 
7
 
! Отговори
Селяндур. преди 11 години
До 14 Ти какво искаш.Някой и *** да ти обърше у дома. Ти изчисти ли си леда пред в къщи. На село някой им чисти пред къщите и дворовете. Само ревльовци сте.
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"...центъра на Париж, Лондон, Франкрурт, Амстердам..." да сравнявш центъра на София с тези градове е все едно да сравниш София и Каспичан!
13
1
 
2
 
! Отговори
МАРГО преди 11 години
Време беше. Ама да вземе да сивършат работата малко по-активно. Гъмжи от нарушители на площад Македония и обикновенно има и полицаи, а резултат някой да знае да има? Много институции не си вършат работата, ама и пресата блее. Къде е столичен инспекторат, когато трябва да търси отговорност на всички собственици или наематели за ледените пързалки, които са се образували по тротоарите и в следствие на които са се образували опашки пред травматологията в Пирогов и други болнични заведения???
12
0
 
4
 
! Отговори
до 12 преди 11 години
Не си познал пич , джипа също го спира ,и глобява на място , в кеш , в брой ,и на ръка ;)))))))) Не вярваш ли ???? А на бас !!!
11
4
 
14
 
! Отговори
Азз преди 11 години
Много хубаво,че може да пише,ама като види голям черен джип да хвърчи с 100 и се обръща на другата страна.Правилата не важат за всички....
10
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да не говорим, че подлезите допълнитено стимулират хората да ползват коли, защото върастните хора, майките с колички и т.н. не могат да минават лесно през подлезите и ако трябва да пътуват предпочитат някой да ги закара с кола.
9
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
4-6, отидете малко в центъра на Париж, Лондон, Франкрурт, Амстердам и т.н. и ми избройте колко подлези, надлези има! Няма да видите такива. Само в София си мислят, че с улеснение на автомобилния транспорт ще решет проблемите на трафика, но истината е колкото повече подлези, надлези се строят, толкова повече автомобили ще има на пътя и в крайна сметка никой няма да е доволен!
8
3
 
1
 
! Отговори
zoro преди 11 години
това е фотомонтаж,... не вервам.
7
11
 
4
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....БРАОО НА ПУЛИЦАИО МОЕ ДА ПИШЕ...ГЕРОИ...ФАНАЛ ПРЕСТУПНИК...!
6
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Крайно време е да започнем отново да ценим труда на лекарите .учителите .полицаите .пожарникарите и др. професии които са основата на обществото ни !!!!
5
5
 
9
 
! Отговори
до № 2 преди 11 години
Новата концепция е намаляване на допирните точки м/е пешеходци и автомобили, изграждане на подлези и надлези, а не плескане на невъзможни места на пеш.пътеки и светофари, които затрудняват трафика още повече!
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На мен ми се е случвало пред парламента когато има полиция никой да не спира на пешеходната пътека с часове, въпреки че полицейската кола беше точно до пешеходната пътека. Полицията не написа акт на нито един от водачите на мпс!!!
3
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонименна такова ключово и натоварено кръстовище, как да има пешеходна пътека. Невъзможно и много опасно
2
27
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гражданин, подлезът е концепция от преди 40-50 години и е много неудобен за пешеходците, а в същото време дава незаслужено предимство на автомобилите. Новата концепция във всички големи градове е слагането на повече светофари и пешеходни пътеки и затрудняването на влизането с коли в идеалния център.
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това не мога да го повярвам!