Стълб забучен в Ауди
Стълб забучен в Ауди
На ул. Даскал Стоян Попандреев - Бояна (близо до кръговото с ул. Ал. Пушкин) имаше странна катастрофа.

Шофьорът на Ауди-то явно бе изпуснал завоя с висока скорост и влезнал в насрещното, удряйки се в този стълб, който изглеждаше като забит в предницата на автомобила.

Определено бе шокираща гледка! Имаше и линейка към 9:35 ч. Снимка: lkl | 27 мар 2013 10:26
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
7
12244
8
0
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
по скоро ауди забучило се в стълб.
5
0
 
10
 
! Отговори
dalexieva преди 11 години
До lklКолата хвърчеше с много висока скорост от центъра към Бояна. Точно където свършва мантинелата, загуби управление, по диагонал влезе в насрещното и се вряза върху тротоара. Аз слизах надолу към центъра и намалих доста, за да я избегна. В огледалото видях, че двама изскочиха от колата. Цяло щастие е, че не удари мен или някоя от другите коли, които бяха зад мен. Почерпих, че се разминах с челния удар, поне този път! Карат като бесни, без значение какъв е пътят, а той беше мокър и хлъзгав
4
3
 
21
 
! Отговори
КОКО преди 11 години
АБЕ ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ ТОВА Е Б Ъ Л Г А Р И Я А НЕ ДЖИБУТИ
3
17
 
3
 
! Отговори
ASI преди 11 години
stalba se e zabil v avtomobila ili avtomobila se e vriazal v stalba ???spored men avtomoblat se e vriazal zashtoto se dvijea za incidenta sa vinovni koito sa postavili stalba tam :)i ot koga STALBOVETE SE DVIJAT I NA KAKVO ???drugia pat shte vnimava shofiorat na STALBA :)))))))
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма нищо странно - колата се е ударила в този стълб, който се е пречупил от резкия и силен удар точно на мястото на съприкосновението с автомобила. След това стълбът е паднал, като върхът му е на тротоара, а основата му е под смачканата предница на колата, оставяйки визуално впечатление, че стълбът се е забил в предницата на автомобила.
1
3
 
3
 
! Отговори
lkl преди 11 години
Ако някой знае какво е станало моля да кажа, все съм виждал катастрофи, но подобна гледка не бях