Катастрофа на ул. Хенрик Ибсен, София
Катастрофа на ул. Хенрик Ибсен, София
около 9:40 на 9 Май 2013 Снимка: Ивайло Минков | 09 май 2013 11:02
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
21
13241
3
3
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
до Хасан преди 10 години
Това с Макгахан е типичен тест какво преставлява национализма ни.Повярваи доста ще се вържат.
19
1
 
0
 
! Отговори
хасан преди 10 години
Придлагам от утре улицата да се приименува на "Сюлейман паша"!
18
0
 
1
 
! Отговори
до 14 преди 10 години
"Джанюариъс Макгахан" как ти звучи ?
17
0
 
4
 
! Отговори
н преди 10 години
Каквото и да говорите тази улица си е опасна. Прекалено издължен завой, коли които ненадейно завиват на ляво, колоната се движи с около 60 - 70 км/ч въпреки, че ограничението е 40. Преди 4 години и аз участвах в катастрофа там, добре че беше доста по-лека.Това трасе е проектирано за влак. То не е за автомобили.
16
0
 
1
 
! Отговори
До 14 преди 10 години
Улицата и "Пешо" да се казва все тази. Последно минавах оттам преди да открият поредния МОЛ, беше ужас - кал, без тротоари, не се спазват маркировки, спира се кой къде му хареса.
15
1
 
1
 
! Отговори
do 14 преди 10 години
Bate, tozi ne e anglo govorqst! Pri tolkova ulici, vse mojem da si pozvolim luksa da polzvame i chujdi imena, ne mislish li?!
14
9
 
3
 
! Отговори
Възмутен преди 10 години
Нямаме ли вече улици с нормални български имена? В България ли живеем или в някоя англо-говоряща страна. Писна ми от уличи с имена на чужденци - аман от простотия!
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АКО се спазват знаците и маркировката на тази улица (а и на всички останали) такива произшествия няма да има. Ограничението е 40 км/ч, в опасния участък (голямата извивка на завоя) изпреварването е забранено. Има само по една лента във всяка посока. Изпреварванията отдясно са забранени...Не е трудно. Защо всеки бърза, все едно носи животоспасяващо лекарство на някого.
12
3
 
0
 
! Отговори
Тъпото преди 10 години
Поне да си знаете - вие също сте за онова заведение наречено екарисаж. Айде трийте сега..... Чао
11
2
 
0
 
! Отговори
Тъпото преди 10 години
Няма нищо коварно в тази улица. Всеки ден минавам по два пъти от там, както и сутринта и видях, че доста са се сгънали ламарините.
10
0
 
2
 
! Отговори
Сахаров преди 10 години
До НикойПатката с Опел Тигра остана ли на местопроизшествието?
9
0
 
3
 
! Отговори
Сахаров преди 10 години
Коварна улица вярно, а след отварянето на мола и трафикът е убийствен. Аз лично вече избягвам този район.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Там има знак 40
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сайта си има редактор, който е преценил да добави тази новина, не може да се качват просто ей така снимки от всеки. Иначе добре че няма жертви, тази улица наистина е коварна и постоянно се изпреварват без видимост.
6
8
 
5
 
! Отговори
IVo_1 преди 10 години
До Анонимен 3 Чудесно вече ти знаем маршрута и сме по-спокойни за теб че не си бил там когато се е случило това. Но това не умаловажава факта че си постнал някаква катастрофа на някакъв си булевард, Ами ако всички започнат да си качват снимките то тука по-добре да стане сайт на КАТ за ПТП. На всякъде има коварни улици и навсякъде стават такива инциденти.
5
0
 
19
 
! Отговори
Никой преди 10 години
Аз бях пътник в едната кола. Една *** със сив Опел Тигра засича Опел Астра, движещ се в посока Хладилника. Синия Опел Астра за да избегне удар с Тиграта, навлиза в насрещното платно и се забива челно в баничарката, а Голфа - в баничарката, тъй като няма време за реакция. Колата зад Голфа минава вляво и се отървава.
4
3
 
11
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
До Анонимен 3 Тая улица е отвратителна - не е достатъчно щирока за да е с четири ленти, не е достатъчно тясна да е с две ленти, има и много дълъг завой без видимост, но комплексарите си изпреварват без да им пука.А *** IVo_1 като иска да му е захаросан денят да не чете въобще новини, а да гледа порно или да чете чиклит.
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До IVo_1Аман от хейтинг, аман от комлексари, които си мразят живота. Като не е важна тази новина за теб защо я коментираш? Ако искаш позитивни новини - не отваряй новинарски странициЗа мен е важна, защото аз съм минал минути преди да се случи. И знам, че тази улица е малко коварна, защото изглежда бърза, широка и много хора шофират там с висока скорост. А и ако някой не е свикнал със светофарта на Ибсен и Козяк кара хората да спират ряско.Не разбирам само къде точно е станал катастрофата.
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Як са се смлели.
1
23
 
15
 
! Отговори
IVo_1 преди 10 години
И тази новина с тази снимка с какво прави денят ни по-важен и по- информиран? Да не би да ни накра да се усмихнем или да сме по-добри, или по-внимателни на пътя?