Обедно меню
Обедно меню
Как едно министерство разаботва и като ресторант. Обедно меню на входа на Министерството на околната среда и водите. Снимка: Иво Тодоров | 16 апр 2013 12:49
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
6
15502
7
0
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
до 3 преди 11 години
Давам ти вектор да го проследиш как един ведомствен стол е станал обществен ресторант!Проследи го и сам ще се светнеш докаде ще достигне!
5
1
 
0
 
! Отговори
P. преди 11 години
Много сте хитри в глупостите. Във Виена почти всички министерства имат стол, в който можеш да влезеш свободно. Друг е въпроса, че туристите не ги знаят тези неща и в крайна сметка ходят само хора от самите министерства и организациите наоколо.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Храната там не е никак лоша и хората, които обслужват са доста учтиви. Не виждам какъв е проблема човек да има възможност да се нахрани за 4-5 лв., вместо да дава тези пари за разни *** (пици, дюнери и.т.н..). Аз лично съм се хранил там десетки пъти.
3
2
 
1
 
! Отговори
IavO преди 11 години
Има ведомствен стол в сградата. Каква далавера, к'ви 5лв бълнувате? Отидете да свършите за 5лв работа и после може в стола..
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щом в това министерство дори със сградата си интерпретират закона и са го обърнали на далавера ,то смятаите как си върши работата.
1
3
 
5
 
! Отговори
f преди 11 години
цялата държава е заприличала на един голям хоремак!