Украса
Украса
Последните седмици в тази секция само обидни коментари и лошо паркирали.
17 май е национален празник на Норвегия. Хората обичат да украсяват с флага си. Снимка: Ь | 25 май 2020 22:11
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
44
1926
5
5
Напиши коментар Коментари
36
0
 
3
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
Я, клоуня с айпи от надежда-3 пак се развихрил... :)
35
0
 
1
 
! Отговори
Малък на 17 преди 1 месец
АМи да,аз съм все още късен пубертет но пък нахакан,ходя по пичета,пипам им седаллищните им частти с ръката колкото и да не им харесва по спирките.Тук в панелната ми килийка в Люлин съм разлепил на стените плакати на порнозвезди от порнхъб и хаммстерпорн.Тати от време на време ми чете конско и ми казва колко е хубаво било 60-те,70-те и 80-те и четенето на списание Космос,Направи сам и Работническо дело били върхът.
34
10
 
0
 
! Отговори
от сидниАав$тралия преди 1 месец
ако можеш да ходиш всяка седмица до екзотични места, респект. Аз както бях в БГ самолетните билети до Африка под 5 бона няма и 4к за престой. Не можех си го позволя всеки месец, нито имах и време да летя всеки уикенд.
Така че не само в парите но и времето. Затова се преместих тук. Всеки уикенд скитам из красиви места, или се гмуркам. ходя до някой остров, карам си автоматика. А Малдивите, Бали, Фиджи, са ми на 300$ билета и няколко часа. Зимам 6 цифри чисто на година долари, живея супер. Чао
33
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е алкохол не пия и наркотици не взимам, даже и трева не пуша, което е много модерно напоследък, едва ли това че съм по-малък ме прави пубертет, но както и да е. Моите родители са ме възпитавали тук и що годе се оправям, а за това с 10те дена почивка само да ти кажа че не си прав, далеч си от истината. For each is own са казали хората, жив и здрав пичага.
32
5
 
0
 
! Отговори
от сидниАав$тралия преди 1 месец
Като се събудиш един ден, акнето ще е в миналото и ще видиш че приятели има навсякъде по света, освен ако не си тимерут. Семейството е там където го създадеш. Домът е там където има бъдеще, има щастие и просперитет. Шансове за децата ти да израстнат в цивилизация. Достойна пенсия и живот на старини сред красиви плажове и гмуркане по критални острови. И това можеш да го имаш ВСЕКИ УИКЕНД или сред ВСЕКИ ДЕН след работа. А не да чакаш 350 дни всяка година. Само трябва да решиш къде искаш да живееш
31
4
 
0
 
! Отговори
от сидниАав$тралия преди 1 месец
явно това обеснява всичко. Явно караш късен пубертет в който приятелите са на приоритет, пиене на биричка, събиране по купончета, уикенди празнуване по вили на рожденни дни. Този период всеки го е имал в живота
Някой ден ще осъзнаеш че колкото и пари да зимаш няма да ти компенсират пропиления живот в БГ. Ако си КАДЪРЕН шансове и среда за развитие в пъти по малко от където и да е.
Здравето и нервите ти заминават неусетно от мръсния въздух и задръствания. И това 350 дни чакайки 10-те дни отпуска
30
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И съм работил в БП, да не се окаже че се познаваме(не работя вече там), по-малък съм от теб, тъй че едва ли, но както и да е. Идеята ми беше, че няма нужда от обиди по хората, защото макар различните разбирания всички сме хора и всички искаме по-добро за нас и семействата си, без значение дали тук или където си ти. Това че ти си направил своя избор да живееш там, не означава че тези които оставаме тук и тези с които до вчера си живял са по панелки и клошове. Пък дори и да са всички сме хора.
29
3
 
0
 
! Отговори
от_сидниАав$тралия преди 1 месец
ама напълно е така, аз съм живо доказателство, аз бях един от тези хора преди да се преместя. Сега да ти казвам ли къде ми е къщата в полите на витоша? Кумшии са ми извесни депутати и журналисти. И да, хоум офиса беше хубаво нещо въпреки че с колата слизах до бизнеспарка за 14 минути без 1 светофар. Само дето зимата ставаше по бавно но ако реша да се върна в БГ можеш да заповядаш на гости. Инъче хоум офис имам и тук в Сидней, живея до центъра до красив парк
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е не съм ходил за по 2 дни, тъй че съм видял достатъчно, хубаво е наистина, не споря. Но за да не е хвалба нека ти го кажа като въпрос, вярваш ли, че няма хора в БГ които живеят на 2.5 декъра двор в полите на Витоша, че нямат къща в Гърция, където да изкарват по 2-3 месеца лятото защото работят хоум офис и че френската ривиера не е на 2 часа път. Това, че на теб там ти е харесало, не значи че няма други хубави места по света, пък било то и на Балканите? Не знам само защо трябва да обиждаш...
27
3
 
0
 
! Отговори
от сидниАав$тралия преди 1 месец
бил си ама нищо не си видял от красотата и приказния свят наоколо. Сред най райския край на Планетата съм. Има разлика от това да идеш някъде и да живееш. На мен тук ми се стори най райския край на Планетата и реших да си сменя екстериора, фанах и се преместих. За квалифициран кадър като мен няма затворени граници. Хареса ми тук реших да живея
Ти или си развил Стокхоумски синдром че те влече балканското гето, или такъв ти е манталитета и не можеш да живееш далеч от този бит и култура е?
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ти видя ли да те питам за образованието ти? Поведението ти е повече от показателно за това, че и образованието ти не може да промени комплексарското ти мислене. А защо съм в БГ съм ти написал няколко коментара по-надолу. Не може “панелки” и “клошове” да са ти единствените доводи в спора. Бил съм 2 пъти на конференции в Австралия и там има клошове, та какво доказваш с тази теза?
25
5
 
0
 
! Отговори
от_сидниАав$тралия преди 1 месец
а ти с "високото" ниво чий го дириш в БГ щом си толкова кадърен е? Този въпрос съм го задаваш на много като теб и до сега адекватен отговор не съм получил.
Все отговори от сорта България на 3 морета и 5 океана и какви сме патрЕоти гоУеми. И нищо адекватно. Що си се прибрал в БГ? що са те изгонили белите? Ясно колко си прокопсал навън, няма що
Аз тук съм като Левски, ако пИчеля пИчеля за цял народ, Ако губя губя само себе си
If you change the way you look at things, the things you look at change
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аха, ние сме чалгари като говориме за коли и почивки, а ти си страшен пич като обиждаш и се хвалиш с някъкви непотвърдени цифри. Това не е ниво на образован човек с деца, твойто е някъв тролски инфантизъм и някъква жестока нужда от себедоказване, но пак ти казвам и го запомни, само ти имаш нужда от валидация, че живееш като плъх на другия край на света. Уж не са парите най-важното, а само и единствено за тях говориш, прозираш пичага, спри да се излагаш.
23
7
 
0
 
! Отговори
от сидниАав$тралия преди 1 месец
направил съм пъти повече от теб само с няколко клика на мишката като преведа някоя крупна сума пари в БГ икономиката.
Както каза ми е "ниско нивото", зимал съм повече от депутат в БГ докато не се запитах какъв е смисъла това да имам пари и да кисна в ПоднебеснатаЦигаания. Колкото и пари да зимам пак няма да ми върнат живота ако го пропилявам в БГ. Преместих се където пожелах, сред най райското място на Планетата, където си зимам 6 цифри чисто долари, и имам лайф стайл който не можеш да стигнеш
22
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много ти е ниско нивото и се вижда за какво се хващаш. Я кажи прокопсанико какво направи ти за жалната държава, която те роди, освен да я псуваш, да обиждаш хората в нея и класическото да избягаш от нея като мишка? Кажи какво даде и направи за обществото освен да се мислиш за нещо повече от всички останали, а от поведението ти да си личи колко тежко комплексиран си и как само некви жълтици са ти в главата. Месечни заплати, портиери и тн. как не те е срам.
21
6
 
0
 
! Отговори
от сидниАав$тралия преди 1 месец
и това къде си ходил на почивка, е пак форма на изразяване на балканска турбо-певачка от чалга ТВ. Тук в цивилизована страни едва ли ще впечатлиш някой къде си ходил на почивка, след като Малдивите, Бали, Фиджи, са ми на няколко часа с самолета с билет за 300$.
НЕ ми казвай къде си ходил 10 дена в годината, ами кажи останалите 350 дена от годината къде ги прекарваш какво гледаш насред ПанелноГето!
Да ти кажа ли аз само къде ходя почти всеки уикенд? там където ти 350 дена само мечтеш клош!
20
6
 
0
 
! Отговори
от сидниАав$тралия преди 1 месец
Факта че казваш "какво карам" говори за типичен балкански турбо-***. Живял съм в Западна Европа и 9 години съм в Оз, никъде не съм чул израза "какво карам"
Това можеш да чуеш само от турбо имбециликус на балканите. Сметам къв ти е манталитета. Каквото и да караш в най добрия случай е няколко мои месечни заплати тук
А заплатата ти в БГ не е по висока от заплатата на един портиер в офис сградата ми в която работя на центъра на Сидней
Кат си кадърен що те изгониха в БГ? Толкова си прокопсал явно
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На теб явно ти липсват някои хромозоми. Тва, че в твоята овча глава са само панелки и клошове отново говори много за теб. Нито ще тръгна да ти се хваля къде живея, какво карам и къде ходя по почивки, само ти имаш няква нужда от валидация, че си напуснал родината, за да си гастърбайтер некъде си. Имаш много грешна представа за някои неща в БГ и с теб нормален разговор не може да се води, закърнял си до мозъка на костите си. Халал да са ти парите (то едни пари) дето изкарваш. Ignorance is bliss.
18
5
 
1
 
! Отговори
от сидниАав$тралия преди 1 месец
До до Алиса

А ти аутизъм ли имаш или не схващаш че аз тук също живея със семейството ми и децата, и имам приятели, вкл. и българи.
Точно това казвам, не всичко опира в парите. Ако беше само парите аз щях още да седя в БГ. Очевидно че не е само парите. Така и не схванахте че не заради парите се изнасяме. Ако беше успял в БГ щеше да го проумееш. Ама ти щом си се прибрал от чужбина, само по себеси говори колко си прокопсал, няма що. Ако беше прокопсал, никой няма да се върне в Панелистан бе!
17
1
 
2
 
! Отговори
до Алиса преди 1 месец
Ти глупав ли си или не можеш да четеш или сам се опровергаваш? Значи признаваш че мога да съм успял в БГ, да живея с приятели и семейство и пак ме питаш кво правя тук?! Еми тва правя, живея щастливо, не всичко опира до малко повече пари в тоя живот. Камъкът си тежи на мястото са казали хората, а ти на другия край на света си г-н Никой, сам като куче. Само да ти кажа че съм учил и живял доста години навън и сам прецених да се върна в БГ, тъй че възможности много, въпрос на философия е.