.
.
Снимката говори. Почти всички големи градове в Русия имат светещ надпис с името на града върху кметството. Снимка: VZ | 13 юни 2022 23:55
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
13
1861
3
2
Напиши коментар Коментари
12
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Пoвръщa ми се от всичко свързано с руските просяци и крадци. Най-вече от слугите им нашата държава.
11
7
 
11
 
! Отговори
ZV преди 2 седмици
До TaнюКато не ти харесва бягай защитавай Хохляндия
10
21
 
12
 
! Отговори
Taню преди 2 седмици
Снимка: VZ... Бacu, никъв срам нямате...
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ами забавлявай се като влизаш с цел забавление. Само не се задълбочавай прекалено много защото злобата и гнева са напълно деструктивни.
8
10
 
0
 
! Отговори
Стамат от Карнобат преди 2 седмици
До 6, ..и само ще добавя за ССХ тунелите които спомена, е защото ги хакам както си искам и те се бяха оплакали в полицията. Един хубав ден някви полицайчета от някво си МВР почват да ми редактират коментарите и да ми пишат някви щуротии. Явно след като се увериха че ги хакам от Австралия, не им остана нищо друго освен да псуват и да не се занимават повече. Пък и аз ги хакам да се забавляваме тука с агрономите, а не да правим золуми. Явно сметнаха че съм безобиден и спряха се занимават с глупости
7
8
 
2
 
! Отговори
до 6 преди 2 седмици
Аз влизъм за забавление тук, хората питат и аз им отговарям, само истината, какви пари взимам, как и къде живея, какво работя. Нито имам сметка да ги лъжа нито ми е интерес да се затормозявам като лъжа. За сметка на това обаче всички им гледаме сеира и се забавляваме на коментарите им. Нещо като Колумб който разказва на индианците за Новия Свят и начина по който те отговарят. Сблъсък на цивилизации
6
0
 
5
 
! Отговори
До 5: преди 2 седмици
Не бе, всички сте с акъла си. Напълно нормално е да влезеш в един сайт и да се караш и обиждаш непознати за теб хора. Още по-нормално е да влезеш в този сайт през ССХ тунели, да си криеш параноично ИП адреса и да се фукаш на напълно непознати хора каква заплата вземаш, какво ядеш/с**еш и къде ходиш. Напълно сте нормални и притежавате високо ниво на интелигентност.
5
1
 
11
 
! Отговори
до 4 преди 2 седмици
С психични заболявания и не интелигентни като твб ли бе?
4
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
"За тях не е въпрос на пари, а на морал..." ----- Ако беше въпрос на морал, компании като Кока Кола, Пепси Кола и Макдоналдс биха затворили моментално защото огромна част от тяхната продукция е вредна за здравето на хората консумиращи тези продукти. ПП Извинявам се, че се намесвам в хармонията на тази дискусия защото е факт, че в такива фируми редовно пишат или хора в психични заболявания или не толкова интелигентни.
3
7
 
13
 
! Отговори
До 2 преди 2 седмици
Много ясно, че след като си инвестирал милиони и напускаш ще си на загуба. За тях не е въпрос на пари, а на морал. Това не всеки може да го разбере.
2
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До АнонименЕдин обича да пуска от кенгурландия, обърни се към него за някой фотошоп.С извинение, но Русия е мнооого напред от България. Нещо което не се пише е, че всички компании напуснали Русия заради войната са на загуба.
1
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
аре стига с тая русия бе, дай снимки от нормални страни!