БГ сирене 16 лв./кг в Ав$тралия
БГ сирене 16 лв./кг в Ав$тралия
Чисто висококачествено БГ сирене тук в Сидни Ав$тралия е 11.99 AUD за 900гр. По курса 11.99 AUD = 14.81 лв. за 900гр. Или 1кг. излиза 16.45 лв. Сирене Made in Bulgaria по БДС. Колко ви го продават там? Ако е по евтино да ви пращам от тук е 16 лв./кг, където минималната работна заплата е 4000 долара, а чистачката на сградата където работя на центъра CBD, зима повече от българско ИТ, аахахаха! А помните ли висящото кафе преди години? Проглушихте ни ушите с тия висящи кафета! На ви ся висящо сирене Снимка: От Сидней Ав$тралия | 19 мар 2023 20:44
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
247
21404
36
34
Напиши коментар Коментари
147
0
 
1
 
! Отговори
кирето преди 51 минути
Бай лазо го е налазил
146
0
 
0
 
! Отговори
Изветрял преди 9 часа
Изяли са го акулите следобедно след сърфиране.....хич не ми е жал за тоя
145
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Къде си ве кенгур? Я кажи сега, като идва зимата при вазе ше карате ли ски из жунглите некъде?
144
0
 
12
 
! Отговори
Закривай преди 3 дни
До кога ще държите този отдел на сайта, бе? Тотално изчерпан, тук се пускат снимките на някакви откaчeни за неправилно паркирани автомобили и на изпeркалия дpогиран програмист от другия край на света, който милион пъти повтаря едни и същи пpoстотии.
143
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Хаха, нали ти обясних вече на 2 езика, че не ти разбирам емигрантския хумор? Не ви знам нито с какви прахосмукачки работите там, нито ме интересува. Обикновено като отсядам някъде даже не ги виждам хората, които чистят но им оставям по нещо за благодарност. Има вероятност и ти да си намазал нещичко за това е добре да си по мил, че другият път може и да няма. Ако пак не разбираш нещо, кажи ще пробваме да ти го обясня и на 3 ти език.
142
0
 
3
 
! Отговори
Сен Мишел преди 1 седмица
Еми нали и ти си продавал макетчетата със светещите лампички на Айфеловата кула? Какво се правиш на интересен? До вчера беше метач с мобилната прахосмукачка заедно с црняците и сегаа ми се правиш на елитен като Сидниту дето продава макети и сувенири на туристите пред операта
141
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кво стана ве, нали щеше душ гел да си купуваш ...хахха (явно си е събитие за емигрантската общност като цяло) и да се снимаш с цръняците къде са разпънали чаршафите с бклчака който продават пред айфеловата кула?
140
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Мощно и арогантно включване от Цидниту. Нали не ти пука за България и мразиш българите, защо непрекъснато им пишеш? Ти си типичното момче излязло от село и се взело много сериозно. Можеш да изкараш момчето от селото, но не и селото от момчето. Преди да започнеш с простотиите, аз също живея в чужбина.
139
2
 
6
 
! Отговори
италианеца преди 2 седмици
До 112 - и като е по евтино в Италия, въпроса е - защо не остана . Иначе така ...
138
4
 
5
 
! Отговори
112 преди 2 седмици
Миналата седмица обикалях по Италия. Има и по-ниски цени от БГ... Имаше ананаси по 2 евро, имаше и по 99 цента. Аспержите са по-евтини. Месото и кашкавалите са по-скъпи, но пък са несравнимо по-качествени. Но не трябва да сравняваме реалните цени, а покупателната способност. Колко можеш да купиш за 1000 евро примерно. И тогава независимо от по-високите цени за доста стоки, излиза по-евтино като цяло.
137
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Каква марка е тази кола за 200 еуро на лизинг? Това да не колело на батерия?
136
0
 
3
 
! Отговори
Французина преди 2 седмици
Миличкият колко е озлобял от безпаричие....толкова злоба не съм срещал от сънародниците колкото от теб. Приятелю,съжалявам те за трудния ти живот в земеделието но трябва да преглътнеш нашенското его ако искаш да станеш французин.
135
0
 
1
 
! Отговори
Карлос Сайнц преди 2 седмици
В България стандартът е по-висок и изпращаме българското в чужбина и минахме на италианско, френско и холандско...
134
6
 
4
 
! Отговори
Нидерландеца преди 2 седмици
Тука в Нидерландия , за разлика от балканската държава с най нисък социален статут , взимаме по 6к евро само за да си седиме в дома . Държавата и големите компании ни дават по 6к евро дивиденти без да правим нищо . Ако ходиме три пъти в седмицата на работата в общината - градинки почистване ала бала , още 3к евро на месец . Отделно къщите са по 300 евро на месец с двор . Колата ми е 200 евро лизинг с всичко и храната ми е още 300 евро за 4 членно семейство .
133
1
 
10
 
! Отговори
Д-р Иванов Карлуково преди 2 седмици
Голямо парти се е събрало тук. Това губене на време с писане на фалшиви профили се нарича "социално инженерство". Всичките коментари уж от Франция, Германия, Австрия в един и същ елементарен стил, с подобни граматични грешки. Продължавай/те да ни забавляваш; след като имаш излишно време всичко е наред.
132
0
 
1
 
! Отговори
Французина преди 2 седмици
До АнонименХаха тотално си изплискал легена заедно с Кенгурото от Оз. Че и се имаш за literature justice:)Каже сега за торбичките. Май те жегнах на тая тема а? Мога да ти щракна торбичката от Карфур на фона на Афеловата кула или Триумфалната арка.Хахаха .Ще изляза тази седмица да си взема един душ гел,ще чекна на касата една торбичка и ще я снимам.Вече ще ти викам Чичко Торбичко:)
131
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
"щракна в форумаСмешник" ---------- Първо пише се "във форума" и второ, виждаш ли той бил вече французин но още първостепенно му е дали е по-евтинко плюскането от Лидъл или Карфур. Даже вече щял и да щраква във форума. Ми merci beaucoup, кво ни интересуват нас вашите емигрантски битовизми? Седи си при църняците щом си те кефят и това е. Пак си щраквай, но си ги показвай на родата от село, да седят и да цъкат с езици.
130
5
 
0
 
! Отговори
Французина преди 2 седмици
Хаха,разсмя ме искрено.Аз самият живея във Франция.И да ти кажа,има доста найлонови торбички които дават от магазините.Явно не си ходил по-далеч Катедралата,нали те е страх от црните в покрайнините.Мога да ти изброя като Лидъл и Карфур и други.В лидъл имат и хартиени чанти също освен найлоновите.А да,и гледаш с респект црните охранители от лидъл хахаха.Даже ще ти ги щракна в форумаСмешник
129
1
 
8
 
! Отговори
До болния: преди 2 седмици
"Тук в Франция за 24 еуро пълниш цели 3 найлонови чанти..." ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Първо, пише се "ВЪВ" Франция. И второ, никакви найлонови чанти не можеш да напълниш защото са забранени във Франция от доста време.
128
0
 
1
 
! Отговори
Насекомото преди 2 седмици
Ами да! Ще ядеш бумбари,гъсеници....най -вкусни били стоножките,че да си порежеш езика.Техния хитин не се разгражда в стомаха и го изхвърляш непреработен160 в тоалетната във формата на каша с люспички....