БГ сирене 16 лв./кг в Ав$тралия
БГ сирене 16 лв./кг в Ав$тралия
Чисто висококачествено БГ сирене тук в Сидни Ав$тралия е 11.99 AUD за 900гр. По курса 11.99 AUD = 14.81 лв. за 900гр. Или 1кг. излиза 16.45 лв. Сирене Made in Bulgaria по БДС. Колко ви го продават там? Ако е по евтино да ви пращам от тук е 16 лв./кг, където минималната работна заплата е 4000 долара, а чистачката на сградата където работя на центъра CBD, зима повече от българско ИТ, аахахаха! А помните ли висящото кафе преди години? Проглушихте ни ушите с тия висящи кафета! На ви ся висящо сирене Снимка: От Сидней Ав$тралия | 19 мар 2023 20:44
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
465
86848
74
50
Напиши коментар Коментари
316
1
 
2
 
! Отговори
пепи преди 1 месец
Търси работници за фермата ми в реброво. По възможност да са ходили в Австралия
315
2
 
0
 
! Отговори
преди 1 месец
...в държавата на батките и златките те газят надрусани газари и пияни силикони? Надяваш се на закони, получаваш сглобки разглобки ротации пермутации тонколони монколини? Навън те тричат с Шенгени и Визи. Обиждаш се че си т0земец, а се биеш се за олио, банани, събираш капачки, търкаш билетчета, мяташ пачки от балкони? Санираш 15 години, но буташ паметници за часове? Уж измислил компютъра, но изобретил чушкопека. Пазаруваш от втората употреба, но ядеш бракувани храни от Европа и ГМО от Турция?
314
2
 
0
 
! Отговори
преди 1 месец
...цакат те кат шаран с СМС-и и ТОЛ такси? За цялата 110 хил.кв.км каафева зона? Лепиш на челото ЕВРО 15 стикери? Къде го тва? Нито хАмерика, нито тук. Тук данъка е на брой цилиндри. Разбити улици, неадекватна инфраструктура? Наводнения те отнасят с колата в морето, а решението е да ти правят БГ алерт до откат? Цялото Лaйн0м0рие осеяно с фекални тръби но никой не знае на кой са, от преди хан Аспарух били. Отиваш до болницата, а умираш на стълбите отпред? А крематориума меша прахта ти в общ кюп?
313
1
 
0
 
! Отговори
преди 1 месец
...решаваш да провериш дали машините за гласуване са пробити, а откриваш че цялата държава е пробита, и всички мобилни телефони, застрахователни сайтове, НАП, медии, и всичко. И като резултат излизаш на протест за кое? За цената на нaфтата, разбира се. 8 джуджета ти клатят цялата държава, а снежанката Лю6ена Павлова (жената на Еврото) пръска любОФ в порносайтовете. Главни прокурори и магистрати в картелни войни като Мексикански банди. На улицата ку4ета разкъсват деца, а ти чакаш помощ от 4 лапи?
312
1
 
0
 
! Отговори
преди 1 месец
откачен?!? Колко да съм откачен? Има ли по откачено от това да живееш в мутроландия? където по всяко време имота ти може да бъде откраднат от всеки с 2 ЕГН-та? До живот да си абонат на Топлофикация. Можеш да се разведеш много пъти в живота, но с Топлофикация е вечно? Питай Топлото и р.Овч. Да бръкнеш в фонтана на Славейков е като да бръкнеш в трафопост? И цяла сграда на Славейков те смачка в колата ти няма виновни? Ремонта на ремонта? Гласуваш с/без машини а резултата по магичен от шоу на Астор
311
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 310: Той наистина е уникално oткaчен. Работи към сигурността на електронното правителство на Австралия, а в Бг унищожи един сайт за чат защото си пусна сам личните данни и ония го бяха намерили. За ИТ спец е добър, но иначе като човек не става. Влиза във форумите само за да се кара, фука или обижда другите. Много ограничен мироглед. С жена си обичат да слушат мазна чалга. Особняци и неприятни хора. С това всичко за него се изчерпва, даже не си заслужаваше времето дето ти писах за него.
310
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ха-ха-ха, Днес ги е страх да спрат публикуването на нелепите снимки на изперкалия програмист защото ще им хакне сайта когато го удари съчмата. Затова оставят да висят снимки отпреди година за да омръзне на всички.
309
0
 
3
 
! Отговори
до 308 преди 2 месеца
Тука нивото е такова каквото е!Гордей се със златния медал,който си взел от училището за бавноразвиващи се,няма лошо,то човек сал за едната слава живее!:)))
308
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Попадам да пръв път тук и оставам с впечатление, че тук са писали или пациенти от Карлуково или деца от детската градина. Толкова ли е ниско нивото тук?
307
0
 
4
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 3 месеца
Вижте го, мола Ви се, тАпа-Нара с какви неща се и ни занимава...
306
4
 
17
 
! Отговори
Тъпаци преди 4 месеца
Вие сте хора без работа, цели и отговорности. От години правите компания на някакъв шaпшaл, който обикаля Сидни с един таблет и пуска чалга там.
305
0
 
5
 
! Отговори
Изостанал аутист преди 4 месеца
Е значи като се преместиш в КаНбера добре ще направиш,защото това ,,Cuднu,, вече се изтърка и трябва да дадеш ново амплоа или просто вече започна да си там духовно в Камбера а физически в Cuднu?Тези неща с хората със жълтu книжкu ли ги обсъждаш?
304
4
 
3
 
! Отговори
преди 4 месеца
Ванка, прав си! Но аз никъде не съм казвал че съм грамотен! Представяте ли си да бех грамотен? Сега и аз щях да съм трапезен интелектуалец наливайки се с пърцуца с 6ългарята, мислейки за международното положение. И международното положение да мисли за мен. Само мога си мечтая за такъв живот. Нямам шанс да си намеря работа на пъпа на галактиката, 6угаристан, около който се върти вселената. Затуй съм далеч сред африкански пейзаж, с т0земци и се бия за олио, събираме капачки, мятаме пачки от балкон
303
3
 
1
 
! Отговори
преди 4 месеца
"Аз пиша от Сидни, работя софтуерен инженер и живея близо до човека, който ви пише редовно ... ако случайно засека него или съпругата му, преминавам от другата страна на улицата" Хаха! Аз не ходя пеша по улицата че да ме засичаш. Излизам с колата от гаража и отивам в офиса, където имаме подземен гараж. А там където съм пеша няма нито улици нито хора. Ти не си софтуерен инж. (нито ще станеш) нито си стъпвал тук (нито някога ще живееш тук). С един коментар го доказа.
302
2
 
1
 
! Отговори
преди 4 месеца
"Значи живееш с 1400 долара на месец?" Според теб 6 фигурки годишно (така се нарича по цивилизованите ширини) или чисто 5 цифри месечно долари означава че зимам 1400 долара?!? Ти май си някой Сашко, и пишеш от компютър с пари събрани от дарения. Инъче 1400 долара е надницата в Канбера, ако се преместя там, но в Сидни лайфстайла ми харесва повече. Теми които обсъждаме само помежду си, хората с сини паспорти.
301
3
 
0
 
! Отговори
Ламбда сонда преди 4 месеца
Обаче от речника му поизчезна често употребяваната дума ,,клош,,....
300
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 4 месеца
до 298"Стокхоумския синдром" Сидни не пропусна да покаже колко е неграмотен. Или може би е от Перник, където хората не могат да произнесат "Л" и произнасят "УЪ" Стокхлолм се пише и произнася с Л на всички езици. И в австралийския смешен селски акцент пак Stockholm Syndrome се казва.
299
0
 
4
 
! Отговори
От Сидни, Австралия преди 4 месеца
Аз пиша от Сидни, работя софтуерен инженер и живея близо до човека, който ви пише редовно тук. Искам само да ви кажа, че ако случайно засека него или съпругата му, преминавам от другата страна на улицата или се правя че гледам внимателно в телефона или часовника си. Подробности за моето семейство, работа, заплата или свободно време са неща, които засягат само най-близикте ми хора.
298
3
 
2
 
! Отговори
Ламбда сонда преди 4 месеца
Аха,стана ни ясно.Значи живееш с 1400 долара на месец? Че в бизнес парка взимат 16 хиляди лева...
297
1
 
8
 
! Отговори
Пепи преди 4 месеца
Отивай отивай . Само да ти кажа че баба ти ще ти спре помощите и трябва да се връщаш в монтана . Имаш крави да доиш . Кокошките почнаха да снасят яйца .