Замръкнал в жунглата...
Замръкнал в жунглата...
Когато си улав е така Снимка: Възмутен читател | 29 мар 2023 16:49
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
29
40281
25
12
Напиши коментар Коментари
4
0
 
29
 
! Отговори
Още идеи преди 7 месеца
Браво на автора. Да продължим коментар 1 с още идеи - може да го нарисуваш клекнал в "жунглата" по голяма нужда, както той самия се хвалеше, че го правел. После как бяга със смъкнати крачоли от някое загоряло мъжко кенгуро.
3
0
 
34
 
! Отговори
До 3: преди 7 месеца
За никакви обобщения не може да става въпрос. Но, щом толкова изгаряш да споделяш личния си живот, какво правиш и къде го правиш, то може да задоволиш воайорите с публикуването на истинските ти имена, линк от твоя LinkedIn профил с цялата ти трудова и образователна биография и твоите колеги; снимки на теб заедно с твоята жена и деца във Фейсбук, а също не забравяй и скрийншот от заключение на добър психиатър в Сидни, че си здрав. Така, воайорите ще правят само верни заключения, а ти ще се кефиш.
2
26
 
15
 
! Отговори
преди 7 месеца
Да обобщим! Разбрах че съм общ работник. Нямам общо с Австралйския говермент. Никакви секретни проекти. Никакво секрено ниво от AGSVA. Снимките крада от гугъл. Живея в Люлин. На социал. Не разбирам от ИТ. Не зимам 5 цифри чисто долари на месец. Зимам 700лв. Търкам билетчета. Събирам капачки. Бия се за олио. Плащат ми да пиша тук. Гледам овце, кенгура. Не гледам миграцията на китовете, а на мините от Одеса. Мия чинии, гастербайтерче съм все пак. Нямам семейство, жена деца. Абе пълен непрокопсаник
1
1
 
18
 
! Отговори
колъо терориста преди 7 месеца
Джунглата в Радомир.