Новата "велоалея" на столичната ул. "Сребърна"
Новата
Новата велоалея е разположена на ул. "Сребърна" (малко след Мол Парадайс и стига до Ловен парк). Не стига, че велоалеята е много тясна и опасна, ами и се използва за паркинг. Няма защитни колчета, на самото шосе е направена една жълта лента. На нея имаше три паркирани коли. И какво правим? Да излезем на пътното платно, където някои карат с бясна скорост или да се качим на тротоара и да пречим на пешеходците? А, ако малко дете кара по тази алея? "Евала" на колите, които паркират на велоалеи! Снимка: Н.С. | 18 ное 2015 08:58
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
45
10668
34
3
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не се образоваш малко
36
1
 
3
 
! Отговори
някой си преди 8 години
Точно в момента има спрени 6 леки автомобила, 1 бус и 1 джип. Що не идеш да ги потрошиш, ама си избери от тия по лъскавите, а не дъртото пежо.Само щажи кога ще дойдеш, че да гледаме сейра и полиция да викнем, да каже кой е крив и кой прав.С най- добри чувства, твой "някой си".
35
9
 
4
 
! Отговори
някой си преди 8 години
Велоалея само по парковете трябва да има. Колоездача трябва да си кара в най- дясна лента, на не повече от 1м. от бордюра. Какво е това-да не паркират няколко стотин коли на ден, щото може би ще минат 10 велосипедиста днес - специално за тази алея. Да вземат да ви направят и на магистралата отделна лента, че може някой за морето да тръгне с колело. А какво ли ще стане, ако се вдигне протест шофьорите, защото няма парко места?Проблема с паркирането е сериозен.Стига с тия глупости моля!
34
1
 
3
 
! Отговори
някой си преди 8 години
Като си толкова отворен, изчакай до нея. А какво заслужава който и било, решава закона а не ти.Аман от отворковци и раздаващи правосъдие. Аз моята глоба ще си я платя за неправилно паркиране, както си плащам всички глоби, ама ти ще си в пандиза...
33
2
 
5
 
! Отговори
До номер 36 някой си преди 8 години
Колата ти не само ще бъде издрана, ами и потрошена от всякъде. това заслужаваш! :)С най-добири чувства ти го казвам!
32
5
 
6
 
! Отговори
някой си преди 8 години
Горната кола не е моята, но и аз спирам там от време на време и ще продължавам да го правя, просто защото няма никъде където можеш да спреш в радиус от няколко километра. Преди имаше паркинги сега нищо.Уважаеми колоездачи,Като ще ми дерете колата или друго по нея, бъдете така добри да ме изчакате и да си поговорим на живо а не да избягате. Вие не сте полицията, че да раздавате правосъдие. Вие сте ВАНДАЛИ и ще ви търся отговорност!
31
2
 
4
 
! Отговори
стас преди 8 години
Толкова от куклата на конци Фандъкова.Парите са усвоени спокойно
30
1
 
4
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
"На нея имаше три паркирани коли." На нея имаше поне 30 паркирани коли, когато аз минах с байка
29
1
 
7
 
! Отговори
Петров преди 8 години
От разклонението на Ловен Парк покрай Токуда е пълно с паркирани коли върху велоалеята! После МВР нямали пари... Ами да вземат да глобяват нарушителите! 70 милиарда лева седят закътани в банките.
28
4
 
5
 
! Отговори
Тинев преди 8 години
Да жвиее демУкрацията. СУфиенци в най-скоро време ще започнат и да СЕ-АТ по велоалеите!!!
27
8
 
2
 
! Отговори
:)) преди 8 години
Вземи ти счупи джама на някоя от колите точно срещу камерите на сот и банката пък ще видим кой ще съжалява после :) големи активисти станахте всички
26
5
 
9
 
! Отговори
:) преди 8 години
Вземаш един ключ и минаваш покрай колите. В БГ друг начин за момента няма.
25
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
някой да му натруши стъклата на този и другия път ще се оглежда къде паркира
24
2
 
4
 
! Отговори
Do 20 преди 8 години
До велосипедисЯвно ти си на обратното мнение, че с 20-годишната си кола си с предимство пред всички останали.
23
9
 
7
 
! Отговори
Собственика преди 8 години
Незнам дали си спомняте но на цялата улица преди спирката беше място за паркиране и пак трудно се намираше къде да спреш. Сега махнаха паркоместата за някакви си смешни маркировки които дори не са от полза на велосипедистите, а са по скоро опаси за тях. Аз бих карал на тротоара. Все тая де, поне снимката на колата ми е хубава :) JDM for live
22
3
 
3
 
! Отговори
Нда преди 8 години
СВ-инчовци много, а на снимката още повече. Махни ги тия по велоалеите и виж отзад колко са се хакнали във вече не-зеленото пространство! Крайно време е да се хЪкнат на всеки бордюр колци и да се приключи с драмата!
21
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първо, това не са велоалеи, а парче разбит асфалт, откраднат от и без друго не много широките автомобилни платна, вапцан с рехава боичка. Второ, велоалеите не се изграждат за велосипедистите, а за комисионни. Трето, да хукнеш с колело в София е равносилно да отидеш на екскурзия в Алепо, Сирия - директно си търсиш белята. Четвърто, мераклиите да ходят с колело на работа, да се натискат за миграция в Дания, или като нас - да си ги карат събота и неделя в парка!
20
13
 
18
 
! Отговори
noname преди 8 години
Ако съм велосипедист ще дера всички коли паркирали на велоалеята.Крайно време е всички пешеходци и велосипедисти да започнат да го правят. Тогава ще видите как никой няма да спира по алеи и пешеходни пътеки.
19
5
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
До Анонименne sum suglasna da ima veo alei .
18
28
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
най-голямото недоразумение в София са велосипедистите и велоалеите.