Аз мога да карам и без регистрационни номера :)
Аз мога да карам и без регистрационни номера :)
На Цариградско Шосе Снимка: Ники Цончев | 18 май 2013 15:30
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
25
20301
0
11
Напиши коментар Коментари
18
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами дай му един номер като си няма, ти нали имаш два :)?
17
0
 
7
 
! Отговори
ставри преди 10 години
Ина мене ми бяха откраднали номерата в Гърция и се прибрах без номера.Спираха ме но излязоха хора и не ме глобиха е имах документ от полицията в Гърция преведен от тяхното министерство.
16
2
 
20
 
! Отговори
Регистриран преди 10 години
Защо не му записахте номера на този наглец??? :D
15
0
 
18
 
! Отговори
iKoko преди 10 години
е що не му снима номерата ? ;)
14
2
 
31
 
! Отговори
11 преди 10 години
На мен например са ми крали предния номер, не знам за какво.Ама как трябваше според вас да отида в КАТ.Защо да плащам на автовоз при условие, че аз не съм виновен за това, че някой ми е откраднал предния номер
13
0
 
25
 
! Отговори
blake преди 10 години
300 лева и 6 месеца без книжка струва масрафа...
12
2
 
32
 
! Отговори
jr0 преди 10 години
Сега, вижда се, че снимката е от района на автопазарите в Горубляне. Човека си е тествал колата, евентуално да я купи. Това че джамбазите са умрели от глад и не им се дават 100лв. за транзитни номера е едната страна. Другата е, че колата наистина е в нарушение и ако е искал да я тества е трябвало или да има транзитни номера, или да врътне вътре в заграденото, паркинга на Метро или някъде където не създава опастност, но не и по Цариградско. Така направих аз когато купувах колата от там.
11
1
 
24
 
! Отговори
каймата преди 10 години
до австралия сидни:абе,ти си много скапан бе...така и не разбрахме какво искаш да кажеш с този твой австралийски коментар.
10
1
 
6
 
! Отговори
копърката преди 10 години
абе,на цариградско шосе много грозно бе.....
9
41
 
9
 
! Отговори
От Австралия(Сидни) преди 10 години
И АЗ СЪМ КАРАЛ БЕЗ НОМЕРА! В София преди мнооого мноого години когато си купувах кола просто ми се наложи 1км. Кво толкоз?Сега джиткам в СидниНапишете в youtube Пирамиди Фараони днес.бгПаркирам на инвалидно място в СидниС колата ми пред Операта и небостъргачите в Сидни Тигре Тигре и днес.бгБеър Айланд - един от 80-те австралийски острова с хеликоптер с Тигре Тигре и днес.бгОстанки от разбит корабКъщата ми до центъра на Сидни. Дипломите ми. Няколко от 4-те ми шофьорски книжки B категория.
8
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Може да има преден номер, задният да е паднал. И другото - този asiasi, който пише "ела в Германия" - точно в Германия виждам непрекъснато коли без преден или заден номер да се движат по улиците. А и като му гледам правописа, май наистина е Asi
7
1
 
35
 
! Отговори
Dimitar преди 10 години
Я като коментирате малко прочетете законите. Проблем е дори да измине и 50 метра без номера. Главно защо - защото ако през тези 50 метра удари друг автомобили или човек няма нито застраховка, нито нищо. Върви го търси кой е.
6
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Решил е проблема с камерите. А нека го снимат сега. Един познат пък си лепи найлони и си кара на целата газззз
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименМНОГО ФИЛМИ И ИЗМИСЛЕНИ НОВИНИ СЛУШАШ ЗА ПОЛИЦАИ ТЕ ДА ПИШАТ АКТОВЕ И ТАКА ТРЯБВА ДА Е ИМА НАРУШЕНИЕ ИМА АКТ ТОЗИ ОТВОРКО БЕЗ РЕГ НОМЕР АКО БЛЪСНЕ УМНАТАТА ТИ ГЛАВА И ХВЪРЛИШ ТОПА КАК ШЕ ГО ОТКРИЯТ БРЕ ВСЕЗНАЙКО
4
11
 
24
 
! Отговори
Батко преди 10 години
Пич, никога не знаеш каква може да бъде причината да кара в случая без номера... и това не е нещо, което да те прави гъзар пред останалите, така че едва ли се прави на пич като кара така.
3
12
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И за няколко метра задължително трябва да те оглозгат с глоба ?То само това и чакат *** с униформи.По цял ден се чудят къде да пият некое кафе и да одрусат некой , ей така , колкото да има. А ,че *** са без книжки 99%, и т.н. няма значение.От тях пари янама да видят, така или иначе...Ти или си некое ченге или си прекалено ***...с извинение.
2
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименЗакона :)
1
23
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като гледам отстрани има автокъщи.Какъв е проблема да мине 100-200 метра