Имам мерцедес и съм повече от всички вас!
Имам мерцедес и съм повече от всички вас!
Тарикат в бургаски мол Снимка: Константин | 09 юли 2013 17:19
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
59
24877
27
12
Напиши коментар Коментари
53
1
 
1
 
! Отговори
onq s konq преди 10 години
Грешно заглавие. Правилното е " Поредния *** В БУРГАСКИЯ МОЛ"
52
1
 
4
 
! Отговори
Атанас Терзийски преди 10 години
За това, че не сте скрили номера на автомобила, при добро желание на собственика може да имате проблеми като медиа, от къде сте сигурни, че няма стикер "инвалид", с оглед избягване на огромните данъци, при подобни возила това е доста често явление, един инвалид има по 3 S-класи, 2 GL-а и т.н., глобата принципно е от 100 до 500 лева и дори да си инвалид, ако не си подновил разрешителното също подлежиш на глоба.
51
1
 
9
 
! Отговори
бургазлия преди 10 години
явно са инвалиди, мозъчни инвалиди
50
4
 
0
 
! Отговори
Larj преди 10 години
Ama vie kyde vidqhte 4e pi6e mesta za invalidi :D
49
1
 
1
 
! Отговори
асд преди 10 години
До Големис нещосисне се пали толкова, карай си колата и по-спокойничко да не осъмнеш с някоя кирка в капака:D
48
0
 
5
 
! Отговори
до 31 преди 10 години
Ти явно не правиш разлика между престъпление и нарушение, закони и правила. То и в конституцията пише че имаш право на свобода, свободно придвижване на маси и хора, ама няма да те пуснат в дискотеката по шорти на банани понеже е частно. Така и тук, задължават собствениците на MALL-овете да има места за инвалиди, но паркинга НЕ е обществен и се стопанисва от собствениците (управителя) който не го интересува кой паркира на тях. А и както ти е написал човека, инвалиди в MALL-овете не ходят
47
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато парите говорят, законът мълчи. : )
46
1
 
3
 
! Отговори
Миро преди 10 години
Нали се сещате, че този който държи мола и той има такава скъпа кола, може и да не е мерцедес, а може и една от тези да е негова. Така че как да се санкционира сам и въобще него не го интересува кой спира там и кой не! На него му е важно да капята паричките. Относно комплексарите и мозъчните инвалиди с мерцедес, еми аз съм виждал и с тойота, хюндай, опел, та не марката определя човека! Всяко стадо си има черна овца, лошото е че овцете взеха да стават мнозинство! ;)
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименЧестито, дал си 60 хиляди за кола, която има живот 150 - 200 хил. км (дано изкара толкова)! А тези 3те са ги минали отдавна 200 хиляди и още няколко пъти по-толкова ще навъртят, при добро стопанисване!
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз мога само да кажа, че не това каква кола караш определя какъв човек си! Не е задължително, че като кара мерцедес е мозъчен инвалид .. И моя приятел кара мерцедес, но никога не е спирал на подобно място! Така че недейте дава определения за всички под общ знаменател. Той някой, като си е мозъчен инвалид, ще е такъв и без мерцедес :))
43
1
 
2
 
! Отговори
! преди 10 години
както е написал човека преди мен, хората са с мозъчна недостатъчност. На тях не им трябва стикер за инвалид S или Е класа на мерцедес е признак за това! Има и изключения но те са като черната овца в стадото.
42
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези са мозъчни инвалиди :D
41
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е, те затова не ходя на нашето море. Простотия, чалга и забогатяли от туристи бесни селяци навсякъде. Пържиш цаца едно лято. Купуваш си изпърдял таралясник и си най-великия тарикат у МОЛ-а.
40
0
 
2
 
! Отговори
sofeto преди 10 години
Пакинзите в търговските центрове са частни и за реда в тях се грижи не полицията а собствениците. Те са задължени да имат места за инвалиди но кой паркира там не ги интересува.
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бях в Гърция 7 дни. Отивам на Лидл да паркирам. Харесвам си място на сянка и хоп един грък се навира преди мен. Обаче, забави се нещо, даде назад и отиде някъде напред, после пак подмина и спря на слънце. Викам сега съм аз. Отивам и аз - първото място на сянка за инвалиди, подминах го, второто място на сянка - за майки с деца и пак подминах, та и аз спрях на слънце. Хората си ги спазват правилата.
38
6
 
6
 
! Отговори
lj преди 10 години
тия банални каруци ги правя на 2 стинки с моята Киа Про Сийд gt
37
0
 
16
 
! Отговори
гражданин преди 10 години
искам да попитам служат ли тези снимки за нещо и стигат ли те до компетентните органи или просто се намираме на работа да ги изпращаме и да ги коментираме!? излишно е да казвам, че ако е така просто нищо не правим и тези комплексирани андрешковци ще продължават да са може би още по нагли тъйкато това упражнение ако не е санкционирано става банално.
36
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много жалко, че тези разкошни коли заедно с БМВ-тата са станали толкова емблематични в българското общество и се свързват с мутри и простотия. Колите са разкошни. Не ги уеднаквявайте с мутрите.
35
0
 
5
 
! Отговори
Balgarin do #5 преди 10 години
То и в Гърция знам,че са много строги законите за движението по пътищата.
34
2
 
3
 
! Отговори
до Големис Комплекси преди 10 години
Трай бе,ц*рвул!!