Нагъл, по-нагъл, най..., че и с BMW
Нагъл, по-нагъл, най..., че и с BMW
Когато имаш 1-2 мозъчни гънки, каквато и кола да купиш, си оставаш идиот. Този специално сутринта беше запушил изцяло подхода към 11 ОУ в Дианабад. Дано суетящите се наоколо родители да са успели да привикат някой от КАТ или друга служба, която може да свърши работа, или поне да се е намерил някой добър човек да му нареже гумите на този! Снимка: Blake | 18 окт 2013 12:51
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
66
22805
33
7
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
един от враца преди 10 години
До Анонименсамо да ти кажа че тези коли може да са на 10 години ама под 5000 нема да си намериш и то тия за по 5к са с обратен волан ! провери първо цените и тогава говори ;)
59
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това че разни пикльовци дошли от село взимат 1000лв и изплащат 5години 10 годишен дръгел не им позволява да спират където си искат.Марш на село буцуняци!!!
58
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Огнянс паяк
57
2
 
11
 
! Отговори
az преди 10 години
narejete mu gumite ili potru6ete kolata samo taka 6te se nau4at tiq bokluci
56
14
 
14
 
! Отговори
Pilot преди 10 години
На всички отворковци по долу дето искат да режат гуми ще задам един въпрос . Ако са толкова велики защо не счупят главите на тези дето са в парламента и заради ,които родителите им едва връзват двата края и второ,ако са в Германия дали ще си помислят за нещо такова ? Но *** му дай да нареже гуми , да чупи пали и псува , ама иначе всички са европейци ;) Жалък народ сме ужас !!!
55
0
 
9
 
! Отговори
еди кой си преди 10 години
Няма да останат коли в София, ако започнат масовите наказания с "тухли".
54
3
 
4
 
! Отговори
цъъъсс преди 10 години
вие за 2.59 лв ли сте / е*аси глупавия народ / наистина *** /
53
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А ти, авторе на снимката, защо седя и гледа? Проявил си се като зяпач и сеирджия! Аз винаги се боря с подобни простотии и, да ви кажа, *** винаги се осират, когато им направя бележка. Може би, защото имат комплекс, че някой доста по-заможен от тях им прави забележка. Предреждания по светофари, неправилно паркиране и подобни- не толерирам и винаги взимам мерки. И това ви го казва човек с автомобил за сериозна сума, за да не кажете, че само хората със скъпи автомобили били еди какви си.
52
0
 
13
 
! Отговори
Kero преди 10 години
ахах, не се хабете, тва е колата на директора на СОУ-то, всички в Дианабад го знаят какъв е и що е
51
0
 
6
 
! Отговори
Stefan преди 10 години
До NewbieЗащото не мисля да влизам по смръдливите заведения да ги търся!!!!!!Тоя си плаче за сваляне на номера! Така ще го издуха най-много!!
50
0
 
16
 
! Отговори
ттттуууууутт преди 10 години
До Newbie --- защото законът забранява саморазправа ... и защото това е работа на изпълнителната власт - разбирай органите на реда - полицаите .... недоволството на хората е от безхаберието на власт имащите и от липсата на равенство пред закона
49
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
...абе льольо ти си бил на такива случки с инвалидни места и знаеш сигурно нали? Споко аз ще ти разкажа - тъпите "инвалиди" като им кажеш нещо и почват да мигат насреща или забиват поглед в земята. Намери се веднъж един отворко дето си мислеше че баща ми като кара 10годишна кола със инвалиден стикер може да му се прави на мъж - показах валтера и се ***...
48
0
 
2
 
! Отговори
Newbie преди 10 години
51Това няма нищо общо. Изкривявате нещата, както ви е удобно на ВАС, мишки! Виртуални рамбовци!
47
3
 
6
 
! Отговори
до 48 преди 10 години
Защото си плащам данъците, от които се изплащат заплатите на полиция, кат, паяк и всички останали. И защото живеем в 21 век, в уж демократична държава, където така трябва да стават нещата. Виж ако бяхме в 17 век, или в някоя африканска държава, щях да го издебна в засада тоя *** и да му пусна 2-3 куршума в тила, че да се отърве от мъките си!
46
5
 
2
 
! Отговори
До 48 преди 10 години
Абсолютно точно. Включително и по отношение агресивните люде пред клавиатурата и монитора, където са много курназ :)
45
4
 
3
 
! Отговори
Язе преди 10 години
До МиленКой те кара да се разправяш? Кой те кара да тръгваш с рогИте? Просто бас държа, че всички са си мълчали пред иначе хубавото БМВ. Ха на бас, че същия тоя от който те е страх, да не те гръмне, не смее да пререди опашка с бабички де се редят за евтино сиренье
44
24
 
20
 
! Отговори
Newbie преди 10 години
Големите мъже посягат на неодушевени предмети. Нямат пи*ки да го кажат в очите на собствениците на колите и ги снимат и качват по сайтовете. Защо не му го казахте? Защо не чакате в моловете собствениците на джиповете, които са спрели на места за инвалиди и да им го кажете в очите? Мишки сте!
43
5
 
18
 
! Отговори
Милен преди 10 години
Трябва да си луд да го чакаш, че да се разправяш с него, а не мъж. Щом е толкова нагъл да спре така, най-вероятно е някой пълен ***, който може и да те гръмне за това, че си позволяваш да му правиш забележка.
42
1
 
6
 
! Отговори
Язе преди 10 години
До 44Баш де, всички са големи мъже. А на място един не се е престрашил, да се обади на 112 и да сигнализира за автомобил създаващ опасност, та камо ли да реже и чупи.
41
1
 
8
 
! Отговори
Язе преди 10 години
Дано се е намерил човек да се обади, викаш? Дано е имало някой добър човек...?!? Нищо де. Нали е имало кой да снима ;)