Борса за безработни младежи
Борса за безработни младежи
град Шумен Снимка: varg vikernes | 23 апр 2013 13:55
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
20
4317
3
7
Напиши коментар Коментари
18
2
 
4
 
! Отговори
ujas преди 11 години
Taka kato gi gledam kolko tapovato se izarta, kak nebrejno sa oblecheni siakash e "laundry day" i kolko urodliv vid imat povecheto, hich ne me uchudva che sa bezrabotni...
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама това борса за намиране на работа ли е? На мен ми прилича на селска вечеринка.
16
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой работодател очаква като плаща едни смешни пари в България, които всички знаем какво може да се купи с тях и какъв е стандарта ти, та кой работодател очаква служителят да му работи всеотдайно и мотивирано? Може да съм мотивиран ако живея на нивото на среден германец или поне грък. Ако живея на нивото на "добре платен българин" съжалявам, но мотивацията ми е само да си изтъркам подметките до работа и да я карам през пръсти. Не си струва нито нервите, нито здравето. Съжалявам!
15
4
 
4
 
! Отговори
Анонимна преди 11 години
Който е бил безработен , знае какво означава БОРСА за безработни. Споровете относно анцуга са излишни. Тези хора са отишли на БОРСАТА с надежда за някаква работа , не на интервю в луксозен офис .
14
2
 
8
 
! Отговори
Работодател преди 11 години
До new koz, дерехите не могат да те променят, но показват отношение към насрещния! Ако видя, че някой си е направил труда да ми направи добро впечатление има доста по голям шанс да го наема на работа, от този който ми дойде на интервюто с дрехи, с които копае в градината.
13
2
 
9
 
! Отговори
new koz преди 11 години
Повечето работодатели, дори в София, дори държавни служители, не могат да говорят БЪЛГАРСКИ (това е неуважение). А за облеклото един селски *** с каквото и да го облечеш pak si ostava селски ***.
12
4
 
7
 
! Отговори
new koz преди 11 години
С дрехите от бала да дойдат A ????
11
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вижте, никой не очаква от посетителите да са облечени като за биснес среща, но поне трябва да демонстрират някакво минимално уважение и интерес, а тези изгреждат така все едно са отишли да се мотаят напред назад и само по едно питие в ръката им липсва! Хайде малко по-сериозно, де! Борсата за намиране на работа не е чалготека, нито купон, че да се мотаеш напред назад с развлвечени дрехи.
10
1
 
15
 
! Отговори
Tonto преди 11 години
До АнонимнаРаботодателя не трабва да преценява дали имаш нужда от работа или не щом си отишъл сигурно имаш, както и всички други отишли. Той трябва да преценява дали можеш да свършиш дадена работа или не. А и колкото и да е чист анцуг е спортно горнище и ако не отиваш на интервю за учител по физическо не смятам, че е подходящ. Никой не говори за скъпи костюми а поне за нормални дънки и фанелка. А и смятам, че на цената на един Адидас ако е истински разбира се може и костюм да си намериш.
9
6
 
11
 
! Отговори
new koz преди 11 години
До Работодател, марш обратно на село!!!
8
17
 
12
 
! Отговори
Работодател преди 11 години
6, дрехите на кандидата за работа са признак за неговата мотивация! Ако кандидатът си е направил труда да се облече добре и да се подготви за интервюто, значи е много мотивиран да работи. Ако отиде обаче по анцуг означава, че изобщо не го интересува какво впечатление ще направи и само търси балама, който да му плаща месечните разходи! Аз на такива немотивирани хора и 300 лева не искам да им плащам, защото прото няма да ми свършат работа и непрекъснато ще трябва да ги юркам!
7
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Все пак не е много хитро да идеш на интервю по анцуг (ако че е Адидас)
6
6
 
21
 
! Отговори
Анонимна преди 11 години
Дрехите гледат само нискоинтелигентните работодатели , които си търсят манекени за служители. И един съвет от мен , ако отидете на итервю за работа облечени в скъпи и маркови дрехи , работодателя със сигурност ще прецени , че не се нуждаете от работа. След като облеклото е чисто , няма значение за какви пари е купено. Все пак това е Борса за безработни !
5
4
 
20
 
! Отговори
тиквичка преди 11 години
първи ,какъв ти е проблема.Нека ходят както им е удобно стига да са с добра хигиена.Дрехата ли ще им свърши работата или топката дето а носят на раменете си.Само да вметна че един ИТ инженер не ходи с костюм и вратовръзка и лачени обувки.Дори им се присмиват ако отидат така на работа.
4
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Зависи за каква работа кандидатстваш. Едва ли някой работодадел очаква за общ работник, кандидатът да се появи костюмиран.
3
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви дрехи и какви костюми?Това е борса за БЕЗРАБОТНИ, не светско парти.
2
5
 
18
 
! Отговори
фсб преди 11 години
може да нямат пари хората за костюми...
1
22
 
6
 
! Отговори
Ужас преди 11 години
Нека се погледнат в огледалото !!! Все пак по дрехите посрещат, а по ума изпращат !!! Ужас !!!