Времето днес: Слънчево, на места след обяд ще превали

Максималните температури ще достигнат 34 градуса
1
Времето днес: Слънчево, на места след обяд ще превали
Снимка: БГНЕС

Днес ни очаква предимно слънчево време, като след обяд на повече места ще има краткотрайни валежи от дъжд, в североизточните райони придружени с гръмотевици.

Максималните температури ще са между 29° и 34°, сочи прогнозата на НИМХ. Атмосферното налягане ще се повиши и ще е близко до средното за месеца.

Над Черноморието облачността ще е променлива. След обяд на места ще превали, по северното крайбрежие и ще прегърми. Максималните температури ще са между 27° и 29°, температурата на морската вода е 21-23°.

Над планините ще е предимно слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността, но само на изолирани места ще превали. Максималната температура на 1200 метра ще е около 21°, на 2000 метра - около 15°.

През следващите дни времето ще бъде предимно слънчево, около и след обяд с развитие на купеста облачност. В сряда вятърът ще остане от север-североизток, в Източна България ще е умерен и на места там ще превали и прегърми, а температурите ще остават по-ниски.

В четвъртък и петък вятърът ще се ориентира от изток-североизток, ще е слаб до умерен. Вероятност за превалявания на отделни места има в Централна и Западна България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Илиев преди 2 години
Няма да спра да коментирам неграмотността на т. нар. Стаси от БТВ.Някой ще каже ли от тази медия,защо някое момиче, или момче,амбицирани да вършат тази дейност,не бъде назначени на мястото на тази,която няма намерение да ограмоти в направлението за което получава заплата.Господа собственици,шефове на новините в БТВ,не подценявайте мнението на хилядите си зрители!