Дъжд до сряда и плавно понижение на температурите

Очаква се динамичен месец със затопляния до 15-20 градуса
1
Дъжд до сряда и плавно понижение на температурите
Снимка: Pixabay

В източната част от страната продължава да духа силен вятър. Там все още се пренася сахарски прах. С валежите от дъжд, които очакваме през деня, концентрацията на този прах ще се понижи, каза синоптикът Анастасия Стойчева от НИМХ пред Nova News.

Валежите ще продължат до сряда. Те ще бъдат с прекъсвания. Започва и плавно понижение на температурите. Сняг ще има през следващите 1-2 дни в районите с надморска височина 1000-1200 м.

От четвъртък валежи са малко вероятни. Минималните температури ще са около нулата. Дневните температури също ще се понижат и ще бъдат в интервала между 5 и 10 градуса.

Очаква се динамичен месец със затопляния до 15-20 градуса и впоследствие - по-ниски температури. През второто и началото на третото десетдневие се очакват валежи в части от страната.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: НИМХвремето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
сминдолец преди 2 месеца
Ха , добрутро ! Наспинкахте ли се вече , вече два дена спите , нито жизненоважни кодове , нито енигми , нито Дау Джонсове , нищо!А,в събота и неделя вятърът щеше да ни отнесе , станал съм посред нощите да укрепям , вързвам или прибирам ! Да ви имам прогнозата ,дето ми я поднасяте като констатация днес. Същото беше и с ураганите и фъртуните в североизточна Б-я - предварително ни вопъл ни стон - като комунисти на разпит !Ами така е - важното е да се приберат едни пари , а плебса - кучета ги яли ..