Бойко "изчисти" София, заяде Сергей за страната

Борисов: "И днес ген. Гурко би предпочел преспите на Стара планина, пред непочистените пътища на страната"
4 яну 2008 13:52,
98
Бойко "изчисти" София, заяде Сергей за страната
Снимка: БГНЕС
„На генерал Гурко му е било по-лесно да премине Стара планина, отколкото сега да се стигне до София, каза Бойко Борисов.

Кметът подчерта, че ако днес генерал Гурко трябваше да стигне в София, за да освободи България от турско робство, той щеше пак да предпочете да премине през 3 метровите преспи на Стара планина, вместо да използва националната пътна мрежа за поддържането на която отговаря премиерът.

Столичният кмет подчерта, че за разлика от страната София е изчистена и е в много добър вид при минус 15 градуса.

Борисов изтъкна, че премиерът е дезертирал и затова състоянието на пътищата от републиканската мрежа, за които той отговаря не е добро.

„Нормално е премиерът да се обади на кметовете и да ги попита от какво имат нужда, а аз вече трети ден не мога да го видя“, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
БОЙКО НЕ Е ШИВА С ОСЕМ РЪЦЕ ЗА ДА БЪДЕ ОТГОВОРЕН ЗА ВСИЧКО СТИГА ПРЕХВЪРЛЯХТЕ ВИНАТА ВЪРХУ ЧОВЕКА И ТОЙ ДУША НОСИ.ЗАЩО НЕ ПЛЮЕТЕ ПО СТАНИШЕВ ТОЙ Е МНОГО ПО ПРОТИВЕН И Е ЛИСИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ НАПРАВО МИ СЕ ПОВРЪЩА КАТО СИ ПОМИСЛЯ ЗА НЕГО
36
0
 
0
 
! Отговори
Ivailo преди 16 години
Главните пътища са изчистени до асфалт. В Лозенец не е пипнато, но там няма как, защото навсякъде има паркирани коли. Там никога не е имало инфраструктура, та сега ли да има?Като цяло там, където е могло да мине снегорин е минал (според мен), а по кварталите сигурно *** да минат с лопати? Тогава сигурно ще се жалвате щото ви миришат.
35
0
 
0
 
! Отговори
Ivailo преди 16 години
Прав си е Бойко. Свърши си работата, изчисти главните пътища за 1 нощ. По страната обаче положението е трагично. А серго сигурно е на ски сега, много му пука за ония в онази хижа...Много се радвам, че не прочетох коментарите на тази статия, гаранция щяхте да оплюете:1.Бойко, как бил мафиот, как сме могли да гласуваме за него и т.н.2.Пак Бойко, щото сега като са чисти пътищата има задръствания.3.Софиянци4.Провинциалисти5.Соф ия6.ПровинциятаНе ви ли писна? То бива олигофрения, ама вие вече...
34
0
 
0
 
! Отговори
минаващ преди 16 години
Ами ако ББ на това му казва "изчистена", че ако и смята, че е било своевременно, то не ми се мисли какво ще нарича уредена страна като стане премиер...
33
0
 
0
 
! Отговори
Джаго преди 16 години
Не съм съгласен с това че Бойко е изчистил града,мога да ви кажа,че града е в окаяно положение,не знам господин Борисов кво е чистил,но провала го виждате сами.Естествено фирмите за чистота са спестили много много пари от НЕ чистенето на София,а и другите градове в продължение на 2 и повече дни.Виждате за пореден път как се изгавриха с нас,всички се изгавриха.Резултат пак няма да има уважаеми граждани.За едно ме е яд:Г-н Борисов наистина изглежда загрижен за обстановката,но бяхме свидетели на един провал...жалко...за мен е ужас да вървя по улицата,просто гледам и се чудя какво по дяволите са чистили?
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
да живее Бойко долу Етем долу Сергей долу и на правителството БОЙКО ПРЕЗИДЕНТ :)
31
0
 
0
 
! Отговори
kasapo преди 16 години
Po-goliqm demagog ot Bokluko Borisov za sega nqma.Nqma informacia kolko kyshti e spasil ot pojar do kato e rabotil v pojarnata. Znaeme oba4e 4e toi nishto ne e napravil zada spasi T Jivkov ot Lukanov i Mladeov. Syshto se znae 4e kato secretar na MVRto go ima hapvasht i piivasht s bandjugite, no nai se znae 4e pod negovo rykovodstvo nad stranta i osobenno nad Sofia ve4no vali sniqg. No tova e nishto v sravnenie s tova koeto pravi za da se izgradi moderna baza, zavod za prerabotka na sofiiskite bokluci.Za tova na bat' Boiko she mu se kazva Bokluko Borisov
30
0
 
0
 
! Отговори
1234 преди 16 години
Стига сте ревали! София е цвете в сравнение с провинцията. Хората нямат ток, вода, хляб, откъснати са от света, основните им пътища не се виждат от сняг, вие ревете за тротоарите. Не искате ли и топли напитки да ви носи в студа Бойко Борисов? От всички градове София се справи най-добре.
29
0
 
0
 
! Отговори
mishonka преди 16 години
тоя бойко само си чеше езика тук и там и гледа да хвърля вината все върху някой...направо писва да го слушаш.....
28
0
 
0
 
! Отговори
go6o преди 16 години
pa e i nagaaaaal,tapata mutra breee,basi gionsuratlaka,breeei
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Бойко все реве като недарена сватя!!:) Оправил пътищата ли? Я пак да повтори! Че и генерал Гурко намесва, само и само да направи впечатление с бисерите си :) Ей, народен артист да беше, нямаше така да ме разсмее:) Намери и на такъв ден да се изтъкне! А преди 2 дни се заканваше на концесионера, че няма да плати, вчера се обърна на 180 градуса и каза, че и двойно ще плати, само да изчисти! Май е свикнал с чужда пита помен да прави! А верно ли е, че имал спестени 500 милиона? Я кажи Боби как стана тая работа! Липсва ти само премиерското място! Браво, така да я наредиш! Въздухар
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Маани външния вид, поне да върши работа тоя кмет Бойко Борисов.... ама там е работата, че не върши никаква работа, само мрънка!
25
0
 
0
 
! Отговори
scorpion преди 16 години
Така ние провианцилистите сме се изсипвали в софия добре. Ама неревете като си харчим парите в софия нали, като си плащаме данъците и прочие. Аз съм от Бургас на това което вие викате 'провинция'. Едиствената причина да съм в този град е че следвам. Аз не съм виновен че някой е решил да сложи тука и 2 университета в който исках да уча и в който уча. Сутрин като най вероятно се качваш в количката и се возиш или в градския транспорт. Само че за да правиш това взимаш някакво гориво нали - стига си до теб и не му дишаш отровите както всички бургазлии и около тях. Не виждам да се опклакваш че и Лукойл и си плаща данъците в софия защото там е регистрирана нали? Така че не обвинявайте за всичко 'провинцията'
24
0
 
0
 
! Отговори
Goiko преди 16 години
toi da ne e maneken da izglejda dobre, vajno da varshi rabota
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
tozi 4ovek me drazni ve4e!Golema rabota stana!Are da idvat parlamentarni izbori da vida tozi nisko intiligenten 4ovek kak shte ni bade ministar predsedatel i shte se nasera ot kef!
22
0
 
0
 
! Отговори
Галя преди 16 години
Вярно бе Бойко беше готин пич като беше в МВР ама откак е кмет за нищо не става и никакква работа не върши, само приказва и се оплаква като някоя глезена жена. Значи преди се е правил на сериозен и способен а вече като стана кмет и като трябва да върши работа сам сега му пролича че за нищо не става. Тоя да ми е мъж ще спи в другата стая и на 2 седмица съм го изгонила!
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
*** НАГЛИЯЯЯ КМЕТ! Цяла софия в преспи по спиркитее, по подлизите е ад,той тръгнал да ми обвинява премиера (не че премиера, не е за оплюване, де) ГЕНЕРАЛ ГУРКО ВъОБЩЕ НИ БИ ВЛЕЗНАЛ В СОФИЯ ПРИ ТВА ПОЛОЖЕНИЕ, бих казала аз!!!
20
0
 
0
 
! Отговори
Спиро преди 16 години
"Аз съм виждала Бойко Борисов с генералската униформа, прилича ми на портиер в сръбски хотел... а сега има вид на хамалин от пристанище. Кво толкова му харесвате на тоя пън некадърен? Нито е готин на вид нито "Евала Светле, много се смях на твоя коментар :))) Как го измисли това със сръбския портиер ... ?:)))
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Пустинна мишка, интересен е факта че се изживяваш като фактор, но всъщност това е заболяването и на повечето форумци. Както по долу някой забеляза, сами неспособни или мързеливи, оплюват всичко живо с идеята да получат одобрение и затъпят по този начин неудовлетвореността от жалкото си съществуване. След великото оплюване обаче всичко си е по старо му. Комплексите и мизерията също.
18
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 16 години
"Какво ви е крив БОЙКО , звънете и се жалвайте там където не е почистено , идвах си от провинцията и там е пълна трагедия"А що си не останете всички по родните места, а ?? Изсипвате се тук на милиони и после се чудим защо София се задъхва и има проблеми с *** и трафика.