Ново шоу: "Чисти с мен"

Бойко възкресява Ленинските съботници; кметът надява ръкавици и отпочва да изпълнява план-програмата си
4 апр 2008 15:50, Златко Желев
42
Ново шоу: "Чисти с мен"
Снимка: БГНЕС

Из съобщение на Столичната Община:

Столична община организира пролетно почистване на София.

Кампанията ще бъде открита официално в събота, 5 април от кмета Бойко Борисов в Борисовата градина до езерото „Ариана”.

Съгласно утвърдената план-програма на кмета, сбирането на боклуци от междублоковите пространства и подкастрянето на дръвчетата ще се проведе в периода от 7 до 18 април и ще бъде под мотото „Чисти с мен”.

По време на кампанията ще се почистват следните общински обекти: обществени паркинги и други публични места в столицата; паркове, градини и детски площадки; дворовете и прилежащите територии на училища, детски градини, ясли и други места на съсредоточаване на подрастващите; прилежащите територии на офиси, банки и административни сгради.

До езерото „Ариана” кметството организира информационен център, в който гражданите могат да получават информация за хода на пролетната кампания и, при желание от тяхна страна, да получават материали, необходими за почистването – чували и ръкавици за еднократна употреба.

За информационното осигуряване на кампанията е заснет видеоклип, изготвени и разлепени са 12 хиляди обръщения към жителите на София, 5 хиляди плаката, както и шапки и тениски с логото на кампанията – „Чисти с мен”.

В заключение Борисов призовава с личното си участие гражданите на София да станат съпричастни на проблемите по поддържане чистотата на града.

И ако си мислите, че всичко казано дотук е измислица, минете в събота около "Ариана", вземете си шапка и тениска, не забравяйте ръкавиците, защото: "Граждани, гответе се за отпадъци!" (лозунг от 80-те години на кампания за събиране на вторични суровини).


42
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
Татьяна ,Москва преди 12 години
Чего смеётесь??? Чем здесь в форуме сидеть,вышли бы на улицу да убрали мусор у своих блоков!! А то ведь ужас что творится!!!
40
0
 
1
 
! Отговори
. преди 12 години
Редакцията на ДНЕС.БГ поне да благодари за заглавието находка на Мето, който го предложи и написа това във "Чисти с Бойко".

13:48 - от ден до пладне
От: мото
Уважаеми зрители,
след невероятният комерсиален успех на реалитата "Танцувай с мен",Пей с мен","Пий с мен" предстои най-новото реалити шоу "Чисти с мен". Шоуто се открива в 12 на Ариана, начело естествено щом е за откриване с ген.Бойко.От него откриването от нас работата! Да ни е честито новото шоу
А Общината ще си спести и труд и пари от нещо което е нейно задължение. Предстои гражданите пък да включат Общината в следващото ново шоу "Помогни на мен",защото в последно време просто гражданите сме забравили, че има Община и се надяваме съвсем скоро да ни помогне в почистването на градинки, околоблокови пространства, улици, тротоари, детски площадки, велоалеи, да се реши проблемът с трафикът, с парко местата, детските градини,трамваите, автобусите, билетчетата, метрото...
39
0
 
1
 
! Отговори
Минувач преди 12 години
Бойко Умното пак прави ПР. Ама вече на всички ни е писнало от празнословие и обещания. Да вземе нещо да стори, че поне да има с какво да се похвали.
38
0
 
1
 
! Отговори
човек преди 12 години
колкото и да плюем по Бойко или по други политици и общинари, ако не сме ***, трябва и ние да чистим! Ако искаме да не е за реклама на Бойко, нека го направим не в събота, а в неделя, понеделник или вторник, но винаги може да поизчистим някакво местенце около мястото, където живеем. А ако имаме време и сили, може да се оплскваме (непременно писмено) от службите по чистотата, но И НИЕ ТРЯБВА ДА ЧИСТИМ . И най-вече - да пазим чисто. Успех на всички "чистещи"!!!
37
0
 
1
 
! Отговори
преди 12 години
Таз България от софийския *** няма да се оттърве,да видъм след чистенето къде ще го завре бат Бойко поредния софийски ***
36
0
 
1
 
! Отговори
- преди 12 години
Отлична идея, бат Бойко! Аз лично чистих миналата събота, но и тази ще се включа :)
35
0
 
1
 
! Отговори
преди 12 години
А дали всичките тези плакати и брошури няма да направят още повече ***... Освен това ако буклукът и се извозваше (днес контейнерите пак преливаха) може би щеше да е малко по-чисто. Чистенето не трябва да е на кампании и гражданите нали плащат данъци, не им е работа те да чистят.
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Друг е въпроса , че Б.Б. търси ПИАР" е точно заради пиара на Б.Б. няма да изляза . Навремето разните партийни секретари на партията с правиха пропаганда а тях никакви ги нямаше .Отивам на Витоша.
33
0
 
1
 
! Отговори
преди 12 години
Нов риалити портал.

Кой не чисти е ***
И със него ще забършат
Инструментите щом свършат.
32
0
 
1
 
! Отговори
Торбичките! преди 12 години
Преди години имаше идея пластмасовите и найлонови торбички да не се употребяват. Да се ползват само хартиени.Същото се отнася и за чашките за кафе и безалкохолни. Има начин да се произвеждат хартиени. Би могло поне да се продават и то скъпо. А що се отнася до боклуците по улиците - няма начин да се почисти град мърльовци. Докато не разберем, че сами си правим града да прилича на ГЕТО.
31
0
 
1
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
Друг е въпроса , че Б.Б. търси ПИАР..

Я да видим на кой съдовете са нахвърляни не измити в кухнята..накой дрехите са накупове..

Абе хор, научете се на Чистота и Ред

България е нашата Родина!

ДА Я ПАЗИМ!
30
0
 
1
 
! Отговори
преди 12 години
По света гражданите плащат данъци с които се купуват машини, с които се чисти. Би било добре и да не си хвърят боклуците през прозорците, както и да спазват нормите на поведение, но с бездейставщи институции така се получава.
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре е да се почисти между блоковото пространство но не мажели да бъде без пиар на Бат Бойко.По телевизията Бат Бойко, отвориш интернет също , щракнеш със запалката пак той .На човек да го е страх да отвори врата на спалнята че то знаели се?
28
0
 
1
 
! Отговори
преди 12 години
*** da chistiat bez pari-te capat
27
0
 
1
 
! Отговори
kkk преди 12 години
abe ia stiga ste si tursili opravdania ami se hvashtaite da si 4istite osrania grad da vi maikata sofiiska murzeliva ....................
Boiko im bil kriv - selianite im bili krivi, ai sikrir be mirizlivi !!!
26
0
 
1
 
! Отговори
АЗ преди 12 години
МНОГО ПРАВИЛНО..ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ ПОВИШИ ГРАЖДАНСКОТО ЧУВСТВО У ХОРАТА..ЕДИН СЪБОТНИК Е И ПРИЧИНА ДА СЕ ЗАПОЗНАЯТ СЪКВАРТАЛЦИТЕ..ДАНО СТАНЕ ТРАДИЦИЯ..И НЕ ГО ПРИЕНАЙТЕ КОМИЧНО ..В МНОГО ВИСОКО СТРАНИ СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА КАМПАНИЙ..ДАНИЯ, ШВЕЦИЯ, НОРВЕГИЯ , ИСПАНИЯ(ЗАЛЕСЯВАНЕ)..ИСТИНАТА Е ЧЕ ТЕ СПОСОБСТВАТ ХОРАТА ДА СЪЗДАДАТ В СЕБЕ СИ ЧУВСТТВО ЗА СОБСТВЕНОСТ НАД ОКОЛНОТО ПРОСТРАНСТВО И ДА ГО ПАЗЯТ..ДАНО В НАС НЕ НАДДЕЛЕЕ СЕЛЯНИЯТА И ИЗЛЕЗЕМ ДА ПОКАЖЕМ ЧЕ ОКОЛНОТО ПРОСТРАНСТВО Е НАШЕ..
25
0
 
1
 
! Отговори
Иванов преди 12 години
Защо ли Бойко да ви чисти?Естествено, че вие трябва да чистите.Вие, които живеете в този град.И веднага се дръпвате, че било ленински съботник.Няма нищо лошо в това.Все политика търсите дори и в насрания си .Все Бойко ви бил виновен, и за мърсотията ,и за дупките ,и за ленинските съботници.Един е Бойко не може да огрее навсякъде, и дори да ви бърше!
24
0
 
1
 
! Отговори
преди 12 години
abe selqnite she si otidat i posle egati samo sofiqntzi da im chistat pampersite a pak plashtam danak smet 130 lv mamka mu nema da chista na nekvi seltatzi bokluka da si go nosqt v rodnite kraishta
23
0
 
1
 
! Отговори
преди 12 години
кога може да се отървем от стари легла,пружини,хладилници-нали преди имаше специален ден
22
0
 
1
 
! Отговори
преди 12 години
А защо не спрете да изхвърляте *** през прозореца.Защо не започнете да хвърляте *** по кофите за ***.И защо се оплаквате,когато ви карат да си почиствате ***.