В "Лозенец" все пак откриха топлата вода

Топлата вода в квартала спира за седмица, местните се юрнаха да търсят алтернативни варианти
28 сеп 2008 08:24,
8
В "Лозенец" все пак откриха топлата вода
Снимка: Булфото

След като "Топлофикация-София" съобщи, че от 29 септември за цяла седмица спират топлата вода, жителите на квартала трескаво започнаха да търсят други варианти, за да се справят с проблема.

Жорката (съсед на редактор на Dnes.bg) например веднага намери евтин начин да поправи прегрелия си наскоро бойлер.

Той потърси помощта на приятеля си Вальо (по прякор Жицата, а не Топлото), който сам се е научил на електричарство.

Само с клещи в ръце Вальо се справи с проблема, а Жорката е готов да предостави телефона му на всекиго, който има нужда от поправка или монтаж на бойлера си.

По улиците цял ден превъзбудено се щураха граждани, носещи на рамо тежката бяла техника.

Фирмени бусове докарваха новите бойлери, дразнейки се на каруците, които бяха задръстили малките улици на квартала.

И те бяха пълни с превъзбудени граждани, които се надпреварваха кой повече повредени или амортизирани бойлери ще отнесе.

Самият редактор на Dnes.bg, свидетел на суматохата, също намери начин да оцелее без топла вода идната седмица, а именно: координира се с гореспоменатия Жорката за гостуване с къпане.

С две думи ситуацията може да се опише така - все пак, открихме топлата вода!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
majorsf преди 15 години
Аз съм от Лозенец...и кво от тва?!Хубавото е ,че е близо до центъра(да,наистина е СУПЕР удобно да стигнеш докъдето си поискаш),НО например нямаме една свестна улица.Само дупки и строежи, и още, и още и то нема край!Е са има някъв *** нов квартал до нас(до американското посолство) -Стар Сити,където кв.м. е 6000евро!!!Какво?!?!Ама Вие господа строители ЛУДИ ли сте или хората са адски изтъпяли,че си купуват там?!Явно всички са се побъркали много яко...Да ви кажа истината е не Лозенец,не Младост ами че няма един наистина свестен квартал.И въпреки цялата простотия дето е квартала ми пак не бих отишъл да живея в друг...
6
0
 
2
 
! Отговори
SD преди 15 години
Редакторът да се беше кординирал за гостуване с къпане с Жоржета (вместо с Жорката)...
5
0
 
2
 
! Отговори
no name преди 15 години
Абе каква е тази новина, какви Жорки и редактори?!? Живейте в София! Как се радвам, че в града ми има все по-малко *** и - просто всички отиват към София. Надавям се да се запази тази прекрасна тенденция. Е, да: няма вода, мръсничко е, пълно е с "интересни хора", за трафика там трябва да се измисли нова дума... София е развален град. Представям си един ден какво ще представлява 3 милионна София :)
4
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Е защо се на.ака така? От кварталите, които са близо до центъра Лозенец и Иван Вазов са най-хубави и най-скъпи. Говорим за стария Лозенец, долната част към Римската стена... Иначе горната част е лудница, много застроено. Младост също е добър квартал, но не може изобщо да се сравни с Лозенец. Ако ти харесва да живееш в панелка на 10 етаж хубаво, но не се изказвай неподготвен.
3
0
 
2
 
! Отговори
Веселин преди 15 години
Този лозенец е един от най-мизерните квартали в София,аз съм си в младост и си ми е супер хем си имаме топля вода в целия квартал а не само в отделни блокове ккато е в умрелия лоценец,хем като си излезна на балкона не гледам в чинията на съседа :D
2
0
 
2
 
! Отговори
sanski преди 15 години
боли ме кофата, какви са тези работи? какви ти бойлери- виждам само бройлери, за букви да не говоря, отг 20 минути го пиша това нещо сега, какви ти токове, какви ти смокове..... какво като е Лозенец- другаде хора не живеят ли или живота е само в село София? ъм? та, с това само да си начешем езиците- мръсните- Лозенец, та .... Лозенец. на света освен София няма ли? омръзна ми от тази селска СОфия... пръц.
1
0
 
2
 
! Отговори
Sadik преди 15 години
A ako sprat toka, ili ne moje6 da otkradne6.Ako ne znae6 kak se pravi most ili obratno vartene .Va6iya Vallio znae li tezi raboti.