Променят движението в София заради митинг на левицата

Митингът ще се проведе между 10.00 и 13.00 ч.
1 май 2010 09:15,
12
Променят движението в София заради митинг на левицата
Снимка: Булфото

Въвеждат се промени в движението в централната част на столицата заради първомайския митинг на БСП и празника на левия печат и вестник "Дума", съобщиха от Столична община.

От 8.00 ч. до приключване на проявите се забраняват престоят и паркирането на превозни средства, с изключение на автобусите превозващи участниците в митинг-шествието на северната част на пл. "Св. Александър Невски" и пл. "Княз Александър Първи".

От 10.00 до 12.00 ч. се забранява влизането на превозни средства в двете посоки по ул. "Оборище" между ул. "Г. С. Раковски" и бул. "В. Левски", по ул. "15-ти ноември" между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Александър Невски", както и по ул. "11-ти август" между ул. "Московска" и пл. "Св. Александър Невски".

Митингът ще се проведе в интервала между 10.00 и 13.00 ч. в южната част на пл. "Св. Александър Невски", извън зоната за сигурност на Народното събрание.

Шествието е от 12.00 до 13.00 ч. с маршрут - от площад "Св. Александър Невски" по ул. "Оборище", бул. "В. Левски", бул. "Цар Освободител" до площадката с детски игри в Борисовата градина с провеждане на празника на в. "Дума".

При преминаване на шествието по маршрута движението на превозни средства ще бъде спирано и възстановявано поетапно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
тото преди 14 години
Овчия електорат на тая партия си намалява с всяка година, за добро или за лошо. Баба ми, горката и тя ще ходи и не мога изобщо и по никакъв начин, че е на тоя хал заради крадливите ***... И не разбирам , от къде е тази тяхната наглост, какво е това дебелоочие тяхното. Да се саморазпускат и да си ходят откъдето са дошли! И за какъв *** ще ми затварят улици?
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
koi diwak islmislia tali iniworma ,prili4a na turskata, nisto nestawa w bg
9
1
 
2
 
! Отговори
stalin111 преди 14 години
И аз протестирах ,но не видях драскачите ,който пишат срещу нас тук. Интересно ще е да се видим на четири очи .А след това край!
8
1
 
5
 
! Отговори
НЛО-нср преди 14 години
УСМИВКИ ОТ СТАРИТЕ ЛЕНТИ.СПОМЕНИИИИИИИИИИИИИ
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Заглавието трябва да се промени|! на: "Променят движението в София заради митинг на леваците".
6
7
 
1
 
! Отговори
1000000000 преди 14 години
Добре дошли са. Аз ще протестирам на другия тротоар", заяви премиерът и добави, че през изминалите четири години синдикатите са мълчали.Ще обера аз на тези 20-годишни синдикати на президента и на всичките тия от БСП, от 20 години мошеничествата на Синята коалиция, което са направили, възнегодува Борисов. "БРАВО Г-Н ПРЕМИЕР! Само така, протестирайте и Вие срещу себе си. Цялата власт в ръцете на /народа/, вън интелигенцията от властта! Който не е с Вас е против Нас. Противниците Ви в затвора!Защо ли ми звучи познато!!!! ДА ЖИВЕЕ БОЛШЕВИЗМА!!! Алооооо, Демократично настроените какво става? Каква я мислехме, каква стана? Май "докато мъдрите се намъдруват" ГЕРБ-ерите ще се налудуват. Вдигането на ДДС с 2% е кошмар, с 3-4% ще питаме, къде е Виденов, защото във време на криза вдигането на данъци, още повече ДДС - ЩЕ УБИЕ ИКОНОМИКАТА!!!
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Иде ми да взема един калашник и да ги започна на ред всички там, политици и електорат!
4
5
 
8
 
! Отговори
Пенев преди 14 години
КРАДЦИТЕ РАМО ДО РАМО С ***
3
5
 
12
 
! Отговори
гфъъг преди 14 години
Като подаде оставка дали тройната коалиция,разбирай двойната -БСП и ДПС,ще искат да управляват.Те източиха 12 милиарда от ноември 2008г.до изборите и оставиха един обран бостан на следващото правителство да им плаща дългове за повече от 2 млд.лв и то пак в повечето случаи на близки до тях фирми.И тоя народ ,ако отново гласува за тези дето го набутаха в тая дупка ,окрадвайки фактически около 14 млд.лв и оставиха власта и вината на друг,то тогава си заслужава трагедията.
2
8
 
8
 
! Отговори
нещастници преди 14 години
нещастници
1
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
OSTAVKA NA PRAVITELSTVOTO TOVA ISKA BALGARSKIQ NAROD DNES