"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част ж.к. "Младост" 1

14 юни 2024 10:50, Красимир Ангелов
1
"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването  в част ж.к. "Младост" 1

На 17 юни (понеделник) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по бул. „Цариградско шосе“, ж.к. „Младост“ 1 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на бул. „Цариградско шосе“ от № 40 до № 50 и района между бул. „Цариградско шосе“ и ул. „Димитър Моллов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: пред бл. 132

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството
дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
това трябва да е наказуемо!Не е приемливо да ти спират водата по какато и да е приина. В Европа няма такава ситуация