Спецакция в столицата погна автобуси и маршрутки

До момента с актове са санкционирани 17 шофьори
Обновена: 29 ное 2011 18:03 | 29 ное 2011 18:03,
31
Спецакция в столицата погна автобуси и маршрутки
Снимка: архив, Булфото

Спецакция на магистрална полиция и ДАИ в столицата погна междуградските автобуси и маршрутки. 17 шофьори са санкционирани при проверените над 170 автобуса и маршрутни таксита, съобщиха от МВР.

На водачите са съставени актове за различни нарушения при стартиралата на 25 ноември съвместна операция.

11 екипа на магистрална полиция извършват рутинни проверки на осем контролно-пропускателни пункта на околовръстното шосе. Четири автопатрула и три групи от ДАИ са мобилни и следят за нарушения на пътя.

До момента проверяващите съставили актове на трима водачи на автобуси, управлявали без "Гражданска отговорност", технически неизправните са четири, маршрутка е била с пукнато предно стъкло, а друга – с неизправни светлини.

Най-характерното нарушение за маршрутките е превозването на по-голям брой пътници от предвиденото.

Магистрални полицаи пък санкционирали с фишове девет неизрядни шофьори заради нередовни документи и техническа неизправност, а един е глобен за превишена скорост.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
АНТИОЛИГОФРЕН преди 12 години
27 "Какво искате от това правителство!!? да си затваря очите пред беззакония от какъв ли не род? Да станем като *** !!? Ами то нека Бойко си иде и много бързо ще се циганизираме !" ето един средностатистически БГ дивак!! Беззакония?? Ей ги- Андрешко от СОС..милионер,как ,откъде..ТАЙНА!Изцвъкания-имотаджия и консултант-милионер..откъде,как..ТАЙНА! Сам Боковеца..незнайно какъв милионер,банкер,фирмаджия..ТАЙНА! Много тайни,а се знаят от цял народ..гащите на тия умирисаха и замърсиха цяла БГ!!
29
0
 
2
 
! Отговори
живял в България преди 12 години
NALI SE SESTATE ZASTO TOCHNO DNES E TAZI AKCIQ - AMI PROSTO HORATA OT PROVINCIQRA PRISTIGAT S AVTOBUSI I MIKROBUSI..../da jiveee balgarskata miliciq/
28
0
 
2
 
! Отговори
driver преди 12 години
Понеже много се говори за гражданската отговорност и застрахователите постоянно реват, не се ли препокриват препокриват каско и ГО и не е ли редно ако си направил тази с по-високата стойност (разбирай застрахователна премия), да си освободен от другата???
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То вече и да си избършат носа се води спец акция. Какво се фукат с нещо което трябва да вършат всеки ден! За какво им се плаща? За битовата престъпност да не говорим....
26
6
 
1
 
! Отговори
:)) преди 12 години
Какво искате от това правителство!!? да си затваря очите пред беззакония от какъв ли не род? Да станем като *** !!? Ами то нека Бойко си иде и много бързо ще се циганизираме ! аман от *** и платени интернет клюкари!:)))
25
5
 
1
 
! Отговори
до изморения! преди 12 години
хей изморен! Ти какво очакваш бре!!? Безконтролност безнаказаност при нарушения на правилата!? КАКВО? аМАН ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ! та нали затова сме ги сложили на власт за да въведат малко ред в тая разюздана държава! И аз се изморих от безхарактерни мекотели във властта от как се помня!
24
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Samo ne znam otkude se izvudihte vsi4ki takiva evropeici i znae6ti KAK SE PRAVI V EVROPA .Kato vi haresva tolkova kvo praite v bulgariq zimaite si bagaj4eto i se iznasqite !!!!!!!
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нямало пари за новогодишни бонуси ???? има,имааааа....за КАТ има !
22
3
 
7
 
! Отговори
изморен преди 12 години
Направи от българина пътен полицай и дай на пожарникар власт и стой та им гледай сеира!!!То не бяха най различни спецакций,то не беше видеонаблюдение, то не беше затегнат контрол и масови измислени проверки за всичко по пътищата....като че преди години не сме знаели да се оправяме и безопасно да шофираме ...!!
21
1
 
0
 
! Отговори
marin преди 12 години
A ZASHTO GLOBYAVAT SHOFIORITE ZA NEIZPRAVNI AVTOBUSI I ZA SPUKANO PREDNO STYKLO ZASTO NEGLOBYAVAT SOBSTVENIKA NO AVTOBUSA KAKTO E V EVROPA TAKA SE PRAVI SAMO V BG NALI SME EVROPEITSI
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали щяха да ги спират гадните маршрутки.Слепец с кола ще се движи по правилно и безопасно отколкото гадните маршрутки.
19
3
 
10
 
! Отговори
Измамен преди 12 години
Хора ,не вярвайте на тия буламурщени! Всичко е пунта мара!!!Аз се върнах в бг преди две години и сега пак изчезвам на Терминал 2 .Тука не е за хора !!! Не им се вързвайте на долните пропагнди !!!Тука е по-зле от Виетнам и Пакистан!
18
2
 
5
 
! Отговори
DA MU EBA MAIKATA преди 12 години
IDE KOLEDA IDE NOVA GODINA PARI DRIABVAT A S TIA ZAPLATI DO NIKADE RABOTIM DOPALNITELNO DA GO ***
17
3
 
5
 
! Отговори
Мина преди 12 години
Всичко е ясно, трябват пари, ще трябва да пълнем бюджета.
16
5
 
35
 
! Отговори
дд преди 12 години
да им скъсат шортитеееееееее.....нещастници!!!!!! Само за тях няма правила за движение...да погнат и тъпите копърки после!!!!! аре у Уево!!!!!
15
6
 
22
 
! Отговори
оа преди 12 години
Цветанов им казва да ходят да вардят да вкарват пари в бюджета.Той си мисли,че с глоби и актове ще напълни хазната.Натискате народа ама ще е до време.Тоя народ няма да ви търпи вечно да си разигравате коня.
14
1
 
38
 
! Отговори
Спиц спец преди 12 години
И какво и е специалното на една рутинна проверка на автобусите. това журналите са наистина много проста семка.
13
2
 
7
 
! Отговори
Ристо Мотористо до 1 преди 12 години
...като се научиш да караш, демек никога....
12
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА-ЕДНОЛИЧЕН РЕЖИМ!
11
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...тупалки и бухалки, за всички отсърце,за новата година, ще спите в МВР....