Кметовете на "Младост" и "Люлин" искат "паяци"

Време било да се реши проблемът с паркирането в двата квартала
Обновена: 24 яну 2012 15:09 | 24 яну 2012 15:09,
53
Кметовете на "Младост" и "Люлин" искат "паяци"
Снимка: Булфото

Репатриращи автомобили да има в двата най-големи столични района - "Младост" и "Люлин", поискаха днес районните им кметове.

Това стана по време на заседанието на комисията по обществен ред на Столичния общински съвет.

На дискусията кметовете на "Люлин" и "Младост" - Цвета Авджиева и Милко Младенов, посочиха, че основен проблем е паркирането в зелените площи на двата квартала.

В "Люлин" даже има и място за наказателен паркинг, посочи Младенов и така аргументира искането си за "паяк".

Районните кметове поискаха да имат информация и за инциденти, ставащи в района им, както и за обхвата на зимното почистване, тъй като стигащото до тях в момента не е в целия обем, а само в откъслечни елементи.

От общинската дирекция "Обществен ред, масови прояви и сигурност" поеха ангажимент да изпращат необходимия обем информация и към районните кметове.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: СОС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
21
 
10
 
! Отговори
Хейтър преди 12 години
Не е лоша идеята, стига да не се злоупотребява с нея! Всеки ден някой *** е спрял или в градинката, или върху велоалеята. И, моля, не казвайте, че няма места. За 10 години без място вечер не съм останал, колкото и много коли да има. Най-много да повървя малко, ама пък то не може всеки път да си спра в апартамента..
6
1
 
17
 
! Отговори
ЦГМ преди 12 години
До Кметовете на Люлин и Младост, Паяци няма да има за вас до като не бъде отстранен Корумпираният Ръководен състав на Център за Градска Мобилност : Николай Костов, Румяна Милова, Емил Петров, Емил Коларов, Румен Добрев.
5
1
 
29
 
! Отговори
зъл преди 12 години
Е само не разбрех по какъв начин касичката, наречена паяци, ще реши проблемите с паркирането? Айде личните проблеми със замогването на кметовете и някои техни близки ясно, ама все си мисля, че проблема с паркирането се решава с изграждане на паркинзи, които да не пречат на движението, а не с паяци или разчертаване на разни сини и пембени зони по улиците с цел да се гушкат парици. Хубава работа, ама гербава :))) Да не забравите пак да си ги изберете :)
4
9
 
36
 
! Отговори
K преди 12 години
абе вие луди ли сте беееееееееееееееееее? къде да паркирам, на галвите ли ви, ***, прости кметове??? На паркинга пред блока места НЯМА, на улицата е забранено, на другите паркинги също НЯМА места и изобщо, никъде в квартала НЯМА място вечер, освен в така наречените "залени площи" до тротоарите, които всъщност са разкопани КАЛНИ площи без трева! На мен също не ми е приятно да паркирам в калта, но друго място вечер в Люлин около блока ми просто НЯМА, НЯМА И НЯМА! Толкова ли не разбирате това???
3
24
 
8
 
! Отговори
o/o преди 12 години
kraino vreme besche
2
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не знам, дали ще доживея, някой кмет да направи поне едно ново паркомясто
1
1
 
32
 
! Отговори
. преди 12 години
Ve4e 6te parkiram v nqkoe selo do sofiq 6toto nqma da ima kude