Кметовете на "Младост" и "Люлин" искат "паяци"

Време било да се реши проблемът с паркирането в двата квартала
Обновена: 24 яну 2012 15:09 | 24 яну 2012 15:09,
53
Кметовете на "Младост" и "Люлин" искат "паяци"
Снимка: Булфото

Репатриращи автомобили да има в двата най-големи столични района - "Младост" и "Люлин", поискаха днес районните им кметове.

Това стана по време на заседанието на комисията по обществен ред на Столичния общински съвет.

На дискусията кметовете на "Люлин" и "Младост" - Цвета Авджиева и Милко Младенов, посочиха, че основен проблем е паркирането в зелените площи на двата квартала.

В "Люлин" даже има и място за наказателен паркинг, посочи Младенов и така аргументира искането си за "паяк".

Районните кметове поискаха да имат информация и за инциденти, ставащи в района им, както и за обхвата на зимното почистване, тъй като стигащото до тях в момента не е в целия обем, а само в откъслечни елементи.

От общинската дирекция "Обществен ред, масови прояви и сигурност" поеха ангажимент да изпращат необходимия обем информация и към районните кметове.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: СОС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
25
 
! Отговори
# преди 12 години
Кметовете да се бяха сетили снегорини да поискат, НЕКАДЪРНИЦИ!! В вътрешнокварталните улици никой не почисти снега, който се топи-замръзва-топи-замръзва... ! Една улица в нашия квартал беше станала цялата на ледени бабуни, народа се изпопреби, колите бяха неуправляеми! То само с глоби не става! Иска се и акъл!
26
0
 
23
 
! Отговори
M преди 12 години
Господа управници-умници, този проблем не се решава с паяци!!!
25
1
 
25
 
! Отговори
Младостки преди 12 години
Направете ПАРКИНГИ бе ***! Къде да си паркираме колите, в мазетата ли?
24
9
 
1
 
! Отговори
нрб преди 12 години
Шопи,искахте демокрация-ето ви я.Сега ще търпите и негативите й,т.е.многото хора от други градове.
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
24,какви 2 лева на ден?Или 2 лева на час или най-малкото левче на час.
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Те започват от зад напред. Първо ще голбяват, а ако някога успеят да съберат пари от това, може и да направят паркинг. Но да не мислите, че ще ви го направят безлатен. За по изгодно и ефтино, ще го дадът на някой частен, който ще ви таксува по 2 лв на ден и пак ще се паркира, кой където може.
21
1
 
10
 
! Отговори
До номер 19 преди 12 години
Какви "колкото искаш места за паркиране" около общината в Младост сънуваш? Доскоро живях съвсем наблизо и ми е пределно ясно къде какви места за паркиране има там или по-точното - какъв ад е паркирането в района и не само там. Един куп паркинги от преди 1989-та ги взеха мутрите и си направиха я заведения, я някой нов блок, а колите на хората от новите блокове паркират там където паркираха от по-старите блокове, а място нямаше даже и без новите блокове.
20
0
 
5
 
! Отговори
иво преди 12 години
Много ми се иска да Ви напиша нещо, ама ме е шубе.И по Тошевп време, не че не се е случвало, но пък чак толкова???
19
0
 
4
 
! Отговори
анто преди 12 години
Точно в Младост 2 е някакъв ад да се паркира вечер, а до коментар 17. По бай Тошово време е имало план точно за подземен паркинг под двора на 39то училище, но уви ...
18
3
 
4
 
! Отговори
До Кирилов преди 12 години
Например, около обищина Младост има колкото искаш места за паркиране. В най-лошия случай ще трябва да походиш 100 м пеша. На този фон джоба на спирката до общината е заринат с паркирани автомобили. Кога ли ще бъден сгазен човек и ще се вземат мерки.
17
0
 
17
 
! Отговори
иииихуй преди 12 години
Скоро паяците в София ще са повече от колите. Градската мобилност имат годишен план, колко коли трябва да вдигнат и глобят. Няма как да стане, ако няма паяци и по кварталите. Лапането продължава, мутрите лапат пари, а българите лапаме .......
16
0
 
21
 
! Отговори
Хм преди 12 години
Живея в Младост 2 - ако се изпълнят замислите от толкова години насам, а именно под дворовете на училищата да се направят паркинги, никой няма да паркира в зелените площи! Двора на 39-то СОУ е просто огромен! Ако отдолу се направи паркинг на 2 нива да речем, то той спокойно ще събира около 500 коли - няма да има нито една кола по градинките!Но БГ държавниците и общинари само едно знаят - заплатката по гръб да тече, оправдание за нищоправенето - няма пари. Чат-пат някоя глоба да съберат...
15
0
 
23
 
! Отговори
Кратун преди 12 години
Абе то преди време някой се опита да реши проблема с паркирането ама стигна само до 50 (изгорели) автомобила. Тези сега се опитват да поторят подвига, само че с паяци. Господа (умни) Кметьове, ще глобите няколкостотин водачи на МПС за паркиране в зелените площи. Добре, но на следващия ден тези хора отново трябва да паркират автомобилите си близо до дома си. Вие какво разумно решение предлагате? Или и вие сте просто едни гербаджийски милиционери, за които всичко се решава с налагане на глоба?
14
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А паркинги кой щени докара!!!!!!!!
13
1
 
9
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Време е един...паяк да докара и кметицата на Кривунделово.Не че има много...коли,но мен миомръзна да се разправям с комшиите,дето си...паркират магарешките каручки пред гаража ми.Айде,остави...фашкиите,ами не мога да си изкарвам Поршето;трябва да викам Асан-*** даги...тегли,с Айшето.
12
1
 
20
 
! Отговори
Кирилов преди 12 години
Господа районни кметове,първо решете въпроса с местата за паркиране,пък тогава решавайте останалото.Г-жо Авджиева моля да почистите тротоарите за които отговаряте от леда и снега.
11
0
 
20
 
! Отговори
СмаХнат преди 12 години
Относно Люлин.Нека преди да иска паяци да обърне внимание на следните няколко проблема:бул. Данаил Николаев - тъмно като *** г*з (има пазар и хора непрекъснато), района около 56 СОУ - също (втора смяна децата излизат когато е тъмно и притичват м/у колите), детски площадки - 2-3 максимум. Абе какво се хабя да пиша - искайте Господа ама гледайте и да направите нещо за района
10
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора, разберете, че народа и държавата трябва да са равнопоставени - дори народа трябва да стои над държавата. Законите не са само за да ви наказват! - Наказвайте и вие! Наскоро затвориха магазин на близки защото климатика е бил с над 5 децибела по Наредбата!!! Я кажете вие дето живеете покрай булевардите колко децибела е над допустимото? Защо не искате държавата да изгради тунели като на метрото и да ви предпази здравето от шума? Съдете ги, уволнявайте ги, искайте и си отстоявайте правата!
9
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много добра идея, дано да се осъществи. Стига да не запалят "паяците" в "Младост" :)
8
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора, кога ще започнете да искате и вие?... Държавата вече си иска всичко както трябва: данъци, акцизи, глоби, винетки, спазване на правила.. А вие, кога ще излезете на улицата и ще искате? Толкова ли сте доволни от живота си? Толкова ли ви е уредено? Защо не искате паркинги? Не ви ли трябват? - Или може би си мислите, че някой ще ги направи за вас, защото много му пука?.. Кога ще поставите вашите служители в напрежение? Кога ще започнете да искате от тях? Вие им плащате заплатите!