Починалата жена в София е наркозависима

Полицията установи самоличността й, на 31 години е
Обновена: 15 фев 2012 18:34 | 15 фев 2012 18:18,
52
Починалата жена в София е наркозависима
Старата постройка, където бе открит трупа. Снимка: Dnes.bg

Установена е самоличността на жената, чието тяло бе открито по-рано днес в стара постройка на ъгъла между булевардите „Стамболийски” и „Константин Величков” в столицата.

Мъртвата е 31-годишна, криминално проявена, регистрирана за кражби, притежание на наркотици и наркозависима, съобщи пресцентърът на МВР.

Още по темата

При огледа на криминалистите не са открити следи от насилие, около тялото на жената е имало разхвърляни спринцовки. По ръцете на жертвата пък са открити следи от убождания.

По случая е образувано досъдебно производство, а седебните медици ще установят причините за смъртта.

Сигналът за намереното тяло постъпи днес в полицията около 14.00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: МВРтруп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ако е починала от свръх доза , никой не може да й помогне
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лека й пръст на женицата. И всички като нея - след нея.
32
0
 
0
 
! Отговори
Био преди 12 години
Щом е наркоманка и криминално проявена, знчи всичко е ОК. Да си я убиват, да си се самоубива на обществото му е все тая. В нащта даържава само такива хора ги убиват. МВР ще си бездейства, ще ни замазват очите и толкова. Ако се окаже че не е наркоман, най-много да излезе министъра, да го обяви за естествена смърт или нещо подобно и всичко продължава да си е ОК.
31
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гадно, дано да е била някоя пропаднала мангасарка.
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"как можа...толкова ли не издържа"
29
0
 
0
 
! Отговори
четете 34 преди 12 години
ЙЕ ЙЕ ЙЕ
28
0
 
2
 
! Отговори
Стефка преди 12 години
До 25: Ако малко повече се поинтересуваш и се заровиш в историята ще видиш,че това са глупости и причините всъщност са икономически.ПОВЯРВАЙ МИ НЕ СИ ПРАВ!
27
0
 
3
 
! Отговори
Цонка преди 12 години
39ти казва всичко....
26
3
 
33
 
! Отговори
Демокрацията се връщ преди 12 години
Живот ли бе да го опишеш?Живот ли бе да го разровиш?Разровиш ли го ще миришеи ще горчи като отрова. По синорите сме се раждали,на завет някъде до тръните,а майките лежали влажнии гризли сухите си бърни. Като мухи сме мрели есен,жените вили по задушница,изкарвали плача на песен,но само бурена ги слушал. Онез, които сме оставали,се потехме и под езика,работехме къде що хванем,работехме като ***. Мъдруваха бащите в къщи:"Така било е и ще бъде..."А ние плюехме намръщенона оглупялата им мъдрост.
25
2
 
2
 
! Отговори
at преди 12 години
do 25: a kude otide izsledvaneto, koeto pokazva, che pusheneto na marihuana (a ne priema na fiksirani ekstrakti ot bilkata, po-tochno, izvestnite kanabinoidi) vsushtnost mozhe da lekuva opredeleni grupi rak na mozuka? primerno glioblastoma multiforme?
24
0
 
12
 
! Отговори
до 24 преди 12 години
Да, Арабските страни са светъл пример за демократични закони и опазване на човешките права. :-) :-) :-) Сигурно и жена ти като не ти пусне смяташ за най-нормално да я пребиеш от бой :-) :-) :-) Наркотици е имало, има и ще има. Демократично право е обаче разумните хора да не ги употребяват! Когато човек иска да се развива, да постигне нещо с живота си и да бъде щастлив няма как да посегне към наркотиците. За останалите май е все тая дали ще се тровят с хероин, алкохол, антифриз или сода каустик..
23
0
 
1
 
! Отговори
az do 24 преди 12 години
нали знаеш, че там и за алкаж присъдата е такава ?
22
1
 
30
 
! Отговори
2ГУ ДС ВКР Политбюро преди 12 години
Японска програма за подпомагане,интеграция и заетост на ромите от Република България.:Настоящата програма е с профил единствено за граждани от ромски/циганиски/ произход!!!I.Общи условия:1.Безплатно пътуване до Япония. /транспортните разходи до локацията се възстановяват в пъленразмер/.2.Безплатна квартира и настаняване в непосредствена близост до местоработата/предлагат сетип фамилни къщи/.3.Безплатна храна през целия период на пребиваването. /храната се добива основно отрегиона/.4.Безплатно работно облекло /включва фланелка,каска,гащеризон,ръкавици и работни обувки/5.Времетраене на договора за работа /неограничен/.II.Изисквания към кандидатите:1.Не се изискват дипломи и квалификации за завършено образование.2.Няма възрастово и полово ограничение /изисква се единствено работоспособност/.3.Жените работят на олекотен режим.4.Допуска се деца над 11 години да работят със изричното съгласие на родителите /на лекспомагателен режим при намалено работно време и двойно заплащане/.5.Допълнително работно време - Over Time/се стимулира с атракциони надбавки към основнатазаработка/III.Заплащане и осигуровки:1.Заплатите не се облагат с данъци.2.Работещите се осигуряват здравно /напълно безплатно/.3.Пенсионни осигуровки не се заплащат от работниците /освен при тяхно желание/.4.Основната заплата е в размер на /210,000 йени - 2000 евро/ на месец.5.Допълнителното заплащане се изчислява на Over time заработката.IV.Същност на работата:1.Работи се предимно с 5кг чукове,секачи,шила,Hilti и друга разрушителна техника.2.Основно ще се демонтират съоръжения,сгради,централи,инсталации и други /с цел извличане наметала/.3.Допълнителната заработка след изтичане на работното време /се заплаща на килограм сметнатапродукция на кантар/.4.Деца работещи на облекчен режим /нямат право да работят извънредно/.5.Заработки в неделни дни /се заплащат в троен размер/.V.Препоръки към кандидатите:1.Владеенето на японски език е предимство !2.Владеенето писмено и говоримо на японски език е още по голямо предимство !3.Препоръчва се работниците да идват на работа изкъпани и с изпрани дрехи !4.Пушенето на работното място е абсолютно забранено !5.Неизтрезняли работници не се допускат на работа /с оглед съхранение на тяхното здраве/!!!За повече информация потърсете:"Бюрото по труда /във вашият град ,област/.илиЯпонското Посолство":P.S.Няма ограничение за бройката на работните места !!!Първите назначени ще заемат супервайзърски позиции !!!ПРИВЕТСТВАМЕ ВИ С ДОБРЕ ДОШЛИ ВЪВ ФУКУШИМА !!!
21
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо беше убит Ескобар, защо бяха изтласкани талибаните от Афганистан?
20
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За родната полиция най-лесно е убитите да са самоубийци а отвлечените избягали...
19
1
 
10
 
! Отговори
Лъжливото овчарче преди 12 години
Всички потърпевши от престъпления в БГ , по правило за милиционерите, са престъпници. Няма и кой друг. не могат да открият истинските.:)
18
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да живей ГЕРБ!! Да живей БОКО!!
17
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изобщо някой вярва ли поднесената информация ? Прекалено много искат да ни внушат,че жената е криминално проявена и наркоманка " по ръцете следи от убождания,около тялото разхвърляни спринцовки " сякаш е употребила десеторна доза !!! И кое е името на "наркоманката" ??? И защо няма коментари на роднини на жертвата ???!!!!?????
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а сEдебните медици ха ха ха .........
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не се сърдя, че ме изтрихте-26, доволен съм, че изтрихте и предизвикателните коментари