Ледена висулка проби черепа на мъж в София

Лекарите от "Пирогов" се борят за живота му
Обновена: 21 фев 2012 14:51 | 21 фев 2012 09:49,
167
Ледена висулка проби черепа на мъж в София
Снимка: Булфото

Ледена висулка едва не отне живота на 38-годишен мъж в столицата, след като проби черепа му.

Инцидентът е станал на бул. "Мария Луиза", съобщиха от "Пирогов".

В момента мъжът се намира в реанимацията на Клиниката по неврохирургия, лекарите се борят за живота му.

Мъжът е със счупен череп, контузия и кръвоизлив в мозъка.

След приемането му е опериран по спешност от екип неврохирурзи под ръководството на доц. Николай Габровски.

"Пациентът е с реален риск за живота, в момента е поставен в състояние на изкуствен сън. Следващите три дни са критични за оцеляването му", коментира доц. Габровски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мили ми Андрешко!Не очаквай друг да ти почисти около кошарката.Чистиш си само твоята кочинка,а пред нея не само че не чистиш,ами цапаш!Като дойде касиерката да ти иска пари за покрива,ти даде ли?
102
6
 
28
 
! Отговори
Реалист преди 12 години
И откога е работа на кмета почистването на висулките от частните домове??? В нашият блок събрахме по 5 лева и майстори почистиха покрива!!! Няма счупени глави, няма инциденти, няма нищо! За 5 лева!
101
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хайде сега всички от блока, откъдето е паднала висулката да платят обезщетение на човека!!!
100
13
 
17
 
! Отговори
Гърбараст преди 12 години
Всичко е ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ дами и господа!!! Спете спокойно!
99
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вместо да щракате по клавиатурата,хващайте четките и бутайте висулки и разчистете наоколо.Само ревете и философствате тук!!!Организирайте се!"Ама ние си плащаме данъците!"...Ами тогава като вървите по улиците си въртете главите надолу-за дупка,нагоре за висулки и наляво-надясно за летящи автомобили!Данъци има навсякъде!Ама с данъците не може да се свършат чудеса и всичко да свети!Все пак в момента градим това,което не беше изградено по времето на комунизма!
98
1
 
5
 
! Отговори
До № 128 преди 12 години
Само 450-500 ли, а ДМС-то, по още една заплатка месечно, а бонусите, а парите за дрехи, а извънредния труд? !000-1200 лева месечно, за този койно клати гората! Това е истината! А болничните, натрупаните отпуски? Много държавни "бедни" служители имат имоти в чужбина, само от заплати! А лекарите? Те са тежки милионери, наказани от БОГ да гледат ежедневно хорските страдания. Все не им стигат парите! И в другият си живот ще бъдат наказани, за да се поучат! Дано!
97
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Както и да бъдат наричани лекарите те са длъжни да направят всичко възможно за да спасят човека.Имам подозрения че ти самия си лекар и май не знаеш какво гласи Хипократовата клетва което да си призная не ме учудва, то сега голям процент от лекарите спазват само Финикийската клетва. ***
96
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде па сега кметицата виновна,че паднала висулката точно на главата на младежа и му сцепила черепа!Това е чисто и просто съдба!Съдбата на човека!Внимавайте,за кой път ви казвам,къде ходите,как пресичате,оглеждайте се за висулки,не плувайте там,дето ви е забранено!Човек трябва сам да се пази,кой друг да го пази?!?
95
1
 
2
 
! Отговори
коко преди 12 години
до;111.ти добре ли си, я ходи да си лекуваш бетонираната китара мишок.
94
22
 
6
 
! Отговори
ЦК на БКП преди 12 години
ТОВА НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ АКО ИМАШЕ СОЦИАЛИЗЪМ ДРУГАРИ , ДА СЕ ВДИГНЕМ И ДА ИЗМЕТЕМ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ПАРЛАМЕНТА.9-ТИ СЕПТЕМВРИ ЩЕ ДОЙДЕ ОТНОВО ! СМЪРТ НА КАПИТАЛИЗМА ДРУГАРИ - ВЛАСТ НА НАРОДА.БОГ ДА ПОЖИВИ ТОДОР ЖИВКОВ !!!
93
5
 
4
 
! Отговори
до 123 преди 12 години
Да! И аз съм за ПРЕПОРЪКИТЕ! Къде да намеря препоръки как да прасна една колежка от офиса???????
92
3
 
3
 
! Отговори
@116 преди 12 години
може и така да е, да има жестоки дела и глоби, и отговорност, но там винаги дават препоръки по всички въпроси. Къде в сайта на общината има съобщения и препоръки, АЗ ИСКАМ ДА ВИДЯ
91
5
 
4
 
! Отговори
ГАДЕН ГЕРБЕРАСТ преди 12 години
НЕ СИ ДАВАМЕ МАНДАТКОВА - ВАЖНОТО Е ДАЛАВЕРАТА ДА ВЪРВИ.ПА 1-2 ПРОБИТИ ГЛАВИ - КВО ТОЛКОВА...
90
4
 
6
 
! Отговори
Цонка преди 12 години
До 93Тогава за какво ни е държава, когато няма да се грижи за народа си?Вместо да се гушат с парите от европейските фондове може да направят нещо смислено, което ще им донесе допълнително приходи в дългосрочен план.Голямо възмущение изрази, няма що, ТОВА Е РАБОТАТА НА ДЪРЖАВАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
89
2
 
1
 
! Отговори
до 118 преди 12 години
На теб и 300 са ти много, като гледам как си се разработил на това хубавото време по форумите и коментарите из нет-а...
88
2
 
9
 
! Отговори
до 101 преди 12 години
Ами как ще стигат данъците бе муци??? - След като само един държавен чиновник си взема премия 72 000 лв. за какво говорим? А да не е само той... Ми те кога ще стигнат данъците като сте така крадливи?!
87
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Живял съм в САЩ и мога отговорно да кажа: ако пред дома ти, магазина, офиса и т. н.се случи инцидент и пострада човек от непочистен сняг от тротоар или висулки от покриваОТГОВОРНОСТ НИСИ СОБСТВЕНИКА, НАЕМАТЕЛЯ.... и бедна ти е фантазията какво те чака.Дела до дупка и обезщетения с пари, за които ще работиш цял живот. Но ние тук сме друга порода - все някой друг ни е длъжен и е виновен. Ето затова сме на този хал.
86
0
 
4
 
! Отговори
до 106 преди 12 години
Така ли смяташ, че не сме излезли?... Ех колко си умен(а). Специално хората от нашия офис си почистихме всичко и оградихме сградата по същото време. За това изгубихме 2 часа от работния си ден, но да си известен(а) все пак. че има хора, които си чистят покривите.
85
1
 
10
 
! Отговори
писна ми преди 12 години
Колкото и мизерно да живеем пак няма да направим нищо за да го променим. Защото сме стадо овце, свикнали още от турско време да вдигат революции на думи в кръчмите, а като стане напечено, се скриваме под юргана и се завиваме през глава. Скапан, сдухан, мизерен и отчаян народ сме. Няма надежда да се оправим.
84
2
 
9
 
! Отговори
До № 101 преди 12 години
Фандъкова, я ми кажи колко са ни данъците? Но ти не знаеш, защото не плащаш данъци! Аз ще ти кажа, че няма друга държава, на земята, където такса смет да се изчислява на промили и за десет години да дължиме толкова пари, колкото струва сградата! Таксите се изчисляват неправилно и несправедливо.