Ледена висулка проби черепа на мъж в София

Лекарите от "Пирогов" се борят за живота му
Обновена: 21 фев 2012 14:51 | 21 фев 2012 09:49,
167
Ледена висулка проби черепа на мъж в София
Снимка: Булфото

Ледена висулка едва не отне живота на 38-годишен мъж в столицата, след като проби черепа му.

Инцидентът е станал на бул. "Мария Луиза", съобщиха от "Пирогов".

В момента мъжът се намира в реанимацията на Клиниката по неврохирургия, лекарите се борят за живота му.

Мъжът е със счупен череп, контузия и кръвоизлив в мозъка.

След приемането му е опериран по спешност от екип неврохирурзи под ръководството на доц. Николай Габровски.

"Пациентът е с реален риск за живота, в момента е поставен в състояние на изкуствен сън. Следващите три дни са критични за оцеляването му", коментира доц. Габровски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
19
 
6
 
! Отговори
ЦК на БКП преди 12 години
Това нямаше да се случи , ако бяхте гласували за ПРАВИЛНАТА партия, *** такива !Влачете сега - глад , мизерия , убийства, самоубийства, кражби , корупция , отчаяние , депресия - СМЪРТ НА КАПИТАЛИЗМА !!! ДРУГАРИ ВРЕМЕ Е 9-ТИ СЕПТЕМВРИ ДА ДОЙДЕ ОТНОВО. БОГ ДА ПОЖИВИ ЛЕНИН , СТАЛИН , Г.ДИМИТРОВ, В. ЧЕРВЕНКОВ, ТОДОР ЖИВКОВ ! С ВАС МЕ ДРУГАРИ . ДА ОБЪРНЕМ КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА КАРУЦА !
82
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И тротоарите около централна поща не са и не бяха почистени с 5 см лед около нея, някой може ли да обясни тоя факт
81
2
 
5
 
! Отговори
ееее преди 12 години
Имам едно предложение за софийска община, преди началото на всеки сезон да пишат по един имейл на побратимите им градове от развитите страни да им направят препоръки в 1, 2, 3 какво да правят през сезона, защото те не знаят!***!
80
1
 
20
 
! Отговори
До 93 преди 12 години
Ами за 300лв заплата 50лв ток, 300лв храна(от най-евтината и долнопробната) за тебе и двете ти деца, 70-80лв транспорт, 20лв телефон, дрехи и обувки по 30лв, вода 10-15лв, и 50лв данък е много, не мислиш ли?Въобще не съм турил медицински разходи и разходи за лекарства, както и стойността на перилните препарати, пианата и ред други глупости, които тъй или иначе влизат статистически в тая или оная измислена кошница
79
2
 
4
 
! Отговори
ееее преди 12 години
хайде, хайде, не съм видяла 1 пожарна да сваля висулки в софия, нищо не правят, само си кръстосват по цял ден краката бившите колеги на Шефа ББ, колко сгради има с висулки в софия? повечето са бокове и не правят такива. нищо не направиха просто от общината, после може и да поемат отговорност, то не бяха язовири, то не бяха висулки.
78
7
 
10
 
! Отговори
359 преди 12 години
Колко от пишещите коментари в момента излязоха и погледнаха навън собствената си сграда дали няма опасни висулки ? Точно николко !!! Каква Фъндъкова,какви данъци,каква чистота ....Скапани философи...
77
0
 
3
 
! Отговори
До № 93 преди 12 години
Държавата, ти ни взимаш 90 стотинки ., от левчето бе наглец! Кви пет лева, а? Хубаво си изброил много неща, и колко са парите за тези дейности? Много скъпо ни струвате бе! И все не ви стигат...
76
2
 
6
 
! Отговори
БУБСАНА преди 12 години
Бравос на 93 е как го измисли бе сине маичин надеждо скъпа,пък и рима има даже ,ти си наша гордост БЪЛГАРСКА.Гордея се с такива ,като теб УМНИК СИ ТИ ПРОСТАКО.
75
5
 
6
 
! Отговори
до 93 преди 12 години
Селянино, ти ако плащаш 50 лв, данъци на някое забутано място, ние не! Плащаме си всичко: такси, данъци, акцизи, налози, голби, винетки, актове, фишове и искаме правилата да важат не само за нас! Ти може да спечелиш наградата "Мазохист на годината" и Държавата да ти го вкарва на два ката, но ние искаме да живеем добре (защото добре плащаме)..Разбра ли Бай *** жалък?!?!?!
74
2
 
3
 
! Отговори
еееее преди 12 години
някои по-умни хора се сещаха, че така ще стане, ама от общината не се сетиха! и не се сетиха да предупредят и кажат на собствениците на сгради какви мерки да предприемат, нали?
73
1
 
7
 
! Отговори
до 76 преди 12 години
не само те,не е виновен Герб,нито БСП.Виновна е цялата нация от последните 30 години.Всеки се е заключил в себе си,един да забогатява,друг да оцелява,трети да си сложи силиконови бомби на всяка цена и т.н. Най-лошото е че "всяка чудо за три дни" .Дано да се оправи безпроблемно човека!
72
2
 
5
 
! Отговори
До № 93 преди 12 години
Държавата, защо се наемаш да събираш едни пари, данъци, такси акцизи и други за да вършиш тези услуги на населението? Като си поел ангажимент, да контролираш, например язовирите, дигите, какви ги вършиш? Държавата, като искаш да владееш здравеопазването и пенсионното какво направи и защо искаш само права, но не носиш отговорност?
71
2
 
10
 
! Отговори
до 93 преди 12 години
Лесно е да се говори така - но ако днес висулка беше разбила черепа на майката ти, друга песен за държавата щеше да запееш ***...
70
6
 
10
 
! Отговори
до 93 преди 12 години
Ето типичен пример на държавен чиновник - седи по цял ден в нет-а и чака да дойде N-то число да си вземе заплатката! :) Това е държавата!
69
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Висулките се образуват защото има течове, от покривите. Причините са в некачествено проектиране и изпълнение на покривите, олуците и водостоците! ДНСК каво правят? Времето се стопли и течонете се виждат, в момента.
68
1
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 12 години
Още миналта седмица трябваше да налазят всички собственици на сгради с непочистени висулки.Няма такова малоумно законодателство, което да разчита на съвестта на някого да си свърши работата. Затова има писани закони и предвидени санкции.Надявам се човекът все пак да се оправи, дано Онзи отгоре е с него и близките му.
67
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Първо мислете,после пишете.Тази зима валя доста сняг,всеки ден.Не може снегорините непрекъснато да разчистват,че и най тесните сокаци.Това "почистване" струва пари!Ако ви почистят,ще се радвате ли и на нови, по-високи данъци?Пак ще пищите...Затова свикнете първо да разчитате на себе си и после на държавата.Както е казал един политик,Кенеди-"Не питай какво може да направи страната за тебе,а ти какво можеш да направиш за нея!"
66
3
 
2
 
! Отговори
танкист преди 12 години
рано или късно в другите страни ако не в нашта ще се надигнат хората, то историята е едно колело и тогава на тия дето са крали дупе да им е яко дано да го доживея за да се накефя максимално да гледам *** мутри , крадци и комунистически *** по стадионите, а също така запалени с класи, и палати, ех мечти както се казваше в една реклама,
65
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И един сумист се опитва да пази равновесие...
64
1
 
2
 
! Отговори
tankist преди 12 години
до 84, напротив това може да се отнася за ограничен кръг хора в софия или много незначителна част от хората по другите градове, повярвай ми болшинството е наясно , че това няма как да се случи за него, просто в провинцията хората наистина са оскотели ми обезверени от глад, проблеми и мизерия но то и това си беше целта де затова се създадоха мутрите, затова се разсипа всичко, само едно не мога да си обясня закакво са им на тия дето карадът толкова мноого пари на оня свят не могат да ги замъкнат