Такси се обърна на столичния бул. "България"

В него са били шофьорът и един пътник, не са пострадали
Обновена: 6 мар 2012 11:33 | 6 мар 2012 11:31,
46
Такси се обърна на столичния бул. "България"
Преобърнатото такси Снимка: Булфото

Таксиметров автомобил се преобърна на кръстовището на булевардите "Гоце Делчев" и "България" в столицата.

При инцидента няма пострадали, казаха от столичната полиция.

При пътнотранспортното произшествие обърнатата кола е потрошила разделителната преграда на булеварда. Таксито е пътувало от Южния парк.

В него са били шофьорът и един пътник. Изясняват се причините за произшествието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: таксикатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
2
 
! Отговори
за Витков! преди 12 години
Фитипалди!
39
0
 
2
 
! Отговори
до г-н Бонев преди 12 години
Няма как да блокира 1 колело а другите 3 да не спрат , освен ако не блокира самия спирачен апарат, спирачната система на колата е двукръгова на новите дори е 4 кръгова, т.е винаги има 2 спиращи колела при всички обстоятелства даже на новите и 3. Отделно системата е така направена че дори и да има теч като припомпиш *** на спирачката бързо налягането се подкачва и пак се спира. При блокирал спирачен апарат може да се завъртиш на сняг или лед , но не и да се обърнеш! Тук причината е друга.
38
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напоследък засилих малко ползването на таксиметрови услуги основно от 9732121, 91280 и 91263. Искам да ви кажа, че шофьорите бяха готини хора, говорих си с всички :) и останах много доволен от начина им на мислене. Не плюйте таксиметровите шофьори заради някакви ***, просто защото са се скрили зад професията. Такива има и сред лекарите, полицаите, СРЕД ВАС СЪЩО...
37
5
 
8
 
! Отговори
Миро преди 12 години
Аз бакшиш не пускам. Тези и маршруткита са долна ***.
36
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия *** хюндай и по-специално атос,са много далече от автомобила като цяло!
35
4
 
15
 
! Отговори
редовен клиент преди 12 години
Не може да се прави обобщение за всички, но има много таксиметрови шофьори, които карат много опасно: доката нямат клиент се влачат и бавят останалите участници в движението, а като са с клиент умишлено се бутат в задръствания, а после карат като луди. Но трябва да се отбележи, че работат им не е лека при ужасния трафик, дупките по пътя и липсата на специална лента за градския транспорт и такситата, а там където има-другите шофьори не я спазват.
34
4
 
26
 
! Отговори
аз преди 12 години
Много сте забавни всички, обърнало се жълто и го смляхте без да знаете въобще за какво става въпрос, само че е ял филия с лютеница не прочетох.Ако утре вие сте на негово място коментарите ще са горкия човечец, вижте какво му се случи, пък без значение дали сте по-голям *** и от таксиметровия.Никой не ви кара с пушка да се возите на такси, като не ви харесва хващайте градския транспорт или пеша, че не друса...
33
5
 
10
 
! Отговори
попа преди 12 години
Абе какво искате от човека бе - просто се е заиграл в движение да натиска помпата че да надува незабелязано сметката, и от лакомия се е улисал и отплеснал...и станала белята. Иначе ми е много интересно как поръчвам все от една фирма между адреси А и Б, и в едната посока ми вземат примерно 7 лева, а на обратно през същия път, за същото време возене - 10 лв.
32
10
 
18
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
Таксиметровите шофьори са най-големия *** на обществото. Ако не те опушва, ще те умори от чалга. Ако може за гарата ще мине по околовръстното. Ако го попиташ нещо, ще извика десетина себеподобни изчадия и може да те набият. Ако нищо не ти е сторил, ще ти пусне "помпата". Ако се оплачеш на полицай, може теб да арестуват.
31
8
 
5
 
! Отговори
sledovatel преди 12 години
Klienta otval do NDK no bak6i6a iskal da mine prez KRASNO SELO, KRASNA POLIANA, ZAHARNA FABRIKA.I 4oveka izkre6tial NADIASNO!
30
13
 
22
 
! Отговори
флинк преди 12 години
който не може друго - върти геврека. Най-често хора без акъл и образование. Затова им е толкова ниско интелектуалното ниво. Най ме кефи като вляза в такси на бакшиш, който е надул чалгата и пуши в колата, да си изляза демонстративно. Така никой досега май не се досети защо го правя. Абе с две думи K*P за бакшишите
29
6
 
38
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Вчера станах свидетел на следното: Едно такси... така, де бакшиш набива обратен на място, на което няма право, а зад него един моторист на не много мощно моторче! Добре, че момчето успя да спре, преди да се надене в него! За тия няма правила на движението, или етика по пътищата!
28
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
все хубави новини днес в софия утре в цяла българия тия *** дето ходят само да пречат на движението и спират където си поискат малко им е
27
8
 
15
 
! Отговори
НЕ ЗНАЯ КОЙ СЪМ АЗ преди 12 години
Не се знае проблема,но този джигит да плати ремонта на разделителната преграда, и да му дойде акъла,защото заради такива като него столицата ни прилича на Косово по време на война-най-грозната и отблъскващата столица в Европа....
26
0
 
31
 
! Отговори
Минал от там преди 12 години
Според мен е правил обратен завой, някой завиващите на дясно на Г.Делчев го е засякъл и човека, правейки по рязка маневра на ляво, да го избегне се е обърнал и натресъл в мантинелата. Тези колички се обръщат много лесно. До онзи, който по-долу си мисли, че там сутрин можеш да караш със 120... Приятелю, там сутрин, ако можеш да караш с 20 трябва да се смяташ за късметлия, там са едни от големите тапи на София сутрин...Както и да е...хубаво е, че няма пострадали.
25
5
 
20
 
! Отговори
tryuuyk преди 12 години
ЕТО ТОВА ВИ Е ТАКСИ МЕНТЕ.ИМИТИРА 1 ЕВРО.ВСЪЩНОСТ ТЕЗИ ТАКСИТА ОТ ЕДНО ЕВРО ГИ КАРАТ САМО *** ТАКА 4Е ПО ДОБРЕ ДА СЕ КАЗВАТ "ЕВРОРОМА"ВСИЧКИ СА С ПОМПИ НО ТОВА НЕ ПРЕ4И НА БАЛЪЦИТЕ ТАМ ДА СЕ КА4ВАТ.ПОНЕВЕЖЕ УЖ ВОЗЯТ С 3 СТОТИНКИ ПО ЕВТИНО.Е ,МЕН КОГАТО МЕ ИЗЛЪЖЕ НЯКОЙ МИ ИЗЛИЗА БЕЗЛАТНО ДЕ,НО Е РЕДНО И ОСТАНАЛИТЕ ГРАЖДАНИ ДА НЕ ПЛАЩАТ КОГАТО ГИ ИЗЛЖАТ.НО БЪЛГАРИНА СИ Е КРОТКА ОВЦА.ПЛАЩА СИ ОТГОРЕ ,А ПОСЛЕ СЕ ОПЛАКВА 4Е БАКШИШЪТ ГО Е ПРЕМЕТНАЛ.МИ НЕКА ТИ Е БЕ ГРАЖДАНИНО,ЩОМ ТЪРПИШ.
24
6
 
5
 
! Отговори
koko преди 12 години
Tova bakshishite v Sofia i Varna sravneno s malkite gradove sa napravo cvete za mirisane po malkite gradove---Tarnovo,Gabrovo,Haskovo nito se darzhat kulturno,nito ti pomagat za bagazha,che dazhe kato im napravish zabelezhka skachat na boi kato v selska krachma
23
4
 
19
 
! Отговори
Бонев преди 12 години
Сутринта към 9:00 минах оттам на път за работа. Няма как да е карал с превишена скорост, защото щеше да излети над предпазната ограда и да кацне на релсите на трамвая. Нямаше и спирачен път. Възможно е някаква техническа повреда да е имало в колата и оттам да е станал инцидента. Ако е натиснал спирачките при десен завой, но са заработили само спирачките от ляво, или е блокирала такава пак отляво се обяснява инцидента и липсата на спирачен път.
22
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нищо интересно днесовци и каккво като се преобарнало то се преобращаме постоянно ***
21
6
 
26
 
! Отговори
Аз мразим бакшиши преди 12 години
Ей тва нема по-тъпо и просто животно от бакшиша.