Правят пластична операция на пострадалия от висулка

След нея пациентът може да бъде изписан
Обновена: 8 мар 2012 11:37 | 8 мар 2012 09:58,
22
Правят пластична операция на пострадалия от висулка
Снимка: архив, Булфото

38-годишният мъж, който пострада от огромен леден къс на бул. "Мария Луиза" в София, му предстои последна операция. Това съобщи доц. д-р Николай Габровски, началник на клиниката по неврохирургия в "Пирогов".

"Операцията е пластична и сравнително по-лека. След нея пациентът може да бъде изписан",поясни доц. Габровски.

Мъжът беше приет в болницата на 20 февруари в кома със счупване на черепа и кръвоизлив в мозъка и реална опасност за живота.

Още по темата
40-годишен американец пък е опериран по спешност в "Пирогов". Той е транспортиран в столицата снощи от с. Челопеч. Мъжът е с тежко счупване на десния глезен.

Наложила се е спешна операция, извършена от екип на Трета травматология под ръководството на д-р Неди Цекулов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
4
 
! Отговори
Българин преди 12 години
И кой сега ще обезщети тоя човек за обезобразеното лице, за претърпените страдания? Ако бяхме нормална държава - щеше да съди собствениците на хотелът за милиони и ЩЕШЕ да ги осъди !!!
19
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уредил се е баровеца с пластична операция,еееей.Като не знае къде ходи, мен защо не ме удари, защото не ходя по такива места където има.
18
0
 
2
 
! Отговори
mdaa преди 12 години
polugramoten*
17
0
 
4
 
! Отговори
mdaa преди 12 години
Izvinqvam se za latinicata!Do 12: Chowekyt mnogo prawilno e naprawil zabelejka (na 7-i). Ti zashto go apostrofirash i mu obqsnqsh neshtata, kato ochewedno ste na edno mnenie ?? Tolkowa leka ironiq, a ti ne si hwanal, che i tezi sled teb. Kato se komentira, ne e losho da se gleda, da se chete dokrai, da se wnikwa w smisyla i togawa da pishe!I sega paradoksyt - ediniqt negramoten, drugiqt pogramoten, ti ochewidno si, no w momenta si mi naj-smeshen, zashtoto se izloji...Mnogo zdrawe na choweka!
16
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на докторите от Пирогов, въпреки че само ги хулят, те вършат страхотно работа, ежедневно спасяват човешки животи и заслужават само похвали!!!
15
1
 
9
 
! Отговори
оли преди 12 години
нали се е оправил човекът,другото е бошлав работа!
14
0
 
21
 
! Отговори
do 15 преди 12 години
Може да се оправи, а може и да остане с трайни увреждания.Ако си е изкарвал прехраната с умствен труд може повече да не е работоспособен по специалността си.Аз му пожелавам пълно възстанпвяване.
13
0
 
18
 
! Отговори
di преди 12 години
Най-важното е че човекът ще се оправи и няма една нелепа случка да почерни едно семейство. Една от малкото добри новини, но представена не дотам позитивно
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Правилно е, както казва номер 12 - "на 36-годишниЯ" (непълен член), и задължително НА отпред.Но в днес.бг ги избират по неграмотност явно.
11
6
 
8
 
! Отговори
пръдливо джудже преди 12 години
спукахте ме от смях с тия коментари...:) тук явно само некакви учители по български език сте се събрали да пишете...пак ли сте във ваканция нещо? :)
10
1
 
13
 
! Отговори
грамотников до 11 преди 12 години
Нещо май не схващаш, че изразът е предложен, т.е "на 36-годишния ..му предстои операция" и тогава няма пълен член,защото не трява да бъде подлог, а допълнение. "Предстои" върви с "на кого? кому?"...
9
1
 
10
 
! Отговори
до седмиЯТ :-) преди 12 години
Готино - не знаеш какво е "подлог", но плюеш по "неграмотни" :-))
8
0
 
12
 
! Отговори
do 8 преди 12 години
Ами не е построено както трябва. Върнете се 4-то отделение да разберете защо...Аман от хора, които все оправдават неграмотността.
7
0
 
10
 
! Отговори
Инкогнито преди 12 години
До 7: "На 36 годишниЯ"До 8: Серизоно ли е построено "както трябва"? Шегаджия... :)))))))
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"38-годишният мъж, който пострада от огромен леден къс на бул. "Мария Луиза" в София, му предстои последна операция" - хора от днес.бг, спестявате от редактори ли, какво? "НА 38-годишният мъж му предстои...", а не както сте го написали. Четен сайт сте, стига сте се излагали с елементарни грешки.
5
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
znae6 li kak se sadi i v srasburg i koga ti izliza re6enieto ,,a aaaa
4
0
 
23
 
! Отговори
Nikolla преди 12 години
Лекарите в "Пирогов" пак си свършиха тяхната работа.За другите отговорни лица...не ми се говори.
3
0
 
21
 
! Отговори
boomslang преди 12 години
Съди направо в Страсбург, баче Кико! Съди до дупка! Закривай!
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе някои работи могат да се свършат и за без пари, просто от добрина, само че сме зли *** и тва си е! Поздрав за всички с THE EVIL THAT MEN DO!!!
1
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Беднотията е майка на всички злини. Една по-тежка зима ни разсипа финансово, застраши здравето и живота ни, направо ни разказа играта. Как ли ще бутаме занапред, ако не започнем да изплуваме поне малко?