От ЧЕЗ прекъснаха тока на 14 незаконно присъединили се абонати

Акцията е била в района на Виетнамските общежития и кв. "Факултета"
Обновена: 11 мар 2012 16:00 | 11 мар 2012 16:00, Красимир Ангелов
50
От ЧЕЗ прекъснаха тока на 14 незаконно присъединили се абонати
Снимка: Булфото

От ЧЕЗ са прекъснали електрозахранването на 14 неправомерно присъединили се към мрежата абонати, съобщиха от компанията.

Акцията се е състояла на 7 март на територията на т. нар. Виетнамски общежития и в кв. "Факултета" в София, и е част от регулярните проверки на компанията в столицата.

Органите на МВР са оказали съдействие на служителите на ЧЕЗ и са осигурили присъствието на свои служители за опазване на обществения ред.

Изготвени са 11 констативни протокола за неправомерна консумация на електрическа енергия. Прекъснати са 14 нерегламентирани директни присъединявания към електроразпределителната мрежа, захранващи шестте блока на общежитията.

В резултат на извършените действия е предотвратено претоварване на съоръженията, което води до възникване на тежки аварии и пожари.

Изчисленията за 2011 г. показват, че щетите от неправомерното потребление на електроенергия възлизат на почти 3,4 млн. лева.

При установяването му, по действащото законодателство, ЧЕЗ може да изисква плащане само за три месеца назад.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: ЧЕЗФакултета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
39
 
! Отговори
Филмирания ЧЕЗ преди 12 години
И докато тази статия е написана онези 14 "абоната" отново са се вързали към мрежата на ЧЕЗ.
15
11
 
2
 
! Отговори
nadan преди 12 години
Браво! Това е истинско геройство! Вместо да спрат тока на пършивите бивши и сегашни мутри, удрят на бедните и най-слабите! Токът и парното трябва да бъде спрямо доходите. Колко повече са откраднали, присвоили-толкова по-висок ток и парно да имат.
14
0
 
20
 
! Отговори
Хахаххххаааааааа преди 12 години
НЕЗАКОННОПРИСЪЕДИНЯВАНЕ!??????? ТОВА СИ Е КРАЖБА!!кражба от НАС ЗАКОННИТЕ !! а тия *** са на ГОЦЕ СЕДЕФЧОВ избиратели дето играеха гюбеци пред НДК-то с цв кънчев отпред!! а сега се обадена ХИЛЪРИ да им плати КРАЖБИТЕ!! вече 9е замислям струва ли си да плащам данъци и въобще струва ли си да се живее тука в КЕНЕФИНЛАНДИЯ -страна на политици и ***-което е едно и също!
13
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като гледам как се краде държавата, трябва да има страшно богати хора.И се получава парадокса, че честният и добрият е беден, а злият и крадливият - богат.Е как да вярвам на богати?
12
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кога ще се съборят тези т.нар. виетнамски общежития?На всеки 4 години преди избори се обещава но до сега никакъв резултат.Не се знае колко човека живеят в тези коптори без прозорци,мръсотия,проституция и наркотици.Винаги има по 2 полицая които съзерцават тази гнусна гледка,но това не помага.Факултето е същата смрад,а да неговориме че Зап.арк като парк е неизползваем от страх.Пълно е с ***,*** и ***.Дърветата се изсичат и никой не смее да им каже нищо.До кога ще ни се подигравате?
11
0
 
10
 
! Отговори
На 14 ли ?! преди 12 години
Че то толкова са тези, които плащат от *** гета общо. Айде скрийте се с тези `акции`.
10
0
 
22
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Чудя се как още не са им подпалили гетата???Пардоннн държавата ще им подари земята защото трбвало да си имат законни имоти и лични карти.Аз лично нямам думи....
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо не са ги оставили да се изпекат?
8
0
 
16
 
! Отговори
www преди 12 години
жалко за маймуните,да му мислят обикновените хора дето си плащат редовно.
7
1
 
38
 
! Отговори
до9 контрольори цига преди 12 години
Спокойно те си избиват загубите като надписват сметките на всички останали.Така както контрольорите гонят зверски тези, които са без билет, ако не са ***.А иначе контрольорите се смятат за българи
6
3
 
17
 
! Отговори
777 преди 12 години
ПРИ ТАЗИ ДЕМОГРАФСКА КАРТИНА ВЪВ БЪЛГАРИЯ ,СКОРО ЧЕЗ, ЩЕ ПРОКЛИНАТ ДЕНЯТ ВЪВ, КОЙТО СА СТЪПИЛИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ.ИЛИ ТРЯБВА ДА СИ НАЕМАТ, ДЕНОНОЩНА ВЪОРЪЖЕНА ОХРАНА, НА ОБЕКТИ И СЛУЖИТЕЛИ. НЕ ГИ СЪЖАЛЯВАМ .ИНАЧЕ ПРАВИЛНО СА ПОСТЪПИЛИ, НО ТОВА Е КАПКА ВЪВ МОРЕТО. НО ДЕРЗАЙТЕ КАПКА ПО КАПКА ВИР СТАВА.
5
1
 
34
 
! Отговори
коко преди 12 години
За такова нещо българите от раята ги съдят.А тяхно ман-пардон ци-пардон ромско височество какво ще ги правят институциите?
4
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как така?!? Веднага да се сезира Unesco за нехуманно отношение към животните! А в този случай дори говорим за ***, макар и заобилолили естествения път на еволюцията.
3
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЧЕЗ е расистка компания!Как ще спирате тока на ромите бе ?Маи, ще си ритнете канчето?А от мен само благодарности!
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Noment
1
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
14 от 100 000 другари от малцинствата, капка в морето