Глутница кучета наръфаха мъж в "Малинова долина"

87-годишният мъж е с опасност за живота, настанен е във ВМА
Обновена: 29 мар 2012 11:11 | 29 мар 2012 11:11,
176
Глутница кучета наръфаха мъж в "Малинова долина"
Бездомните кучета нападнали мъжа докато се разхождал. Снимка: архив Булфото

87-годишен мъж се бори за живота си във ВМА, след като снощи е бил жестоко нахапан от глутница кучета.

Инцидентът се е случил на поляната до бл. 9 в столичния кв. "Малинова долина".

Мъжът има двойно гражданство, той е преподавател в Американския колеж.

Приет е в болницата с множество наранявания - разкъсно-контузни рани по главата, ръцете, краката, фрактура на пръстите на краката, липса на част от тъканите на подбедриците.

Лекарите във ВМА са оперирали мъжа с часове, за да спасят крайниците му от ампутация.

По първоначални данни той е бил нападнат от 15 – 20 бездомни кучета, докато се разхождал.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
8
 
5
 
! Отговори
Закона? преди 12 години
147,забрави да напишеш по кой закон и по кой член на закона, това, което препоръчваш с колко се наказва.
122
11
 
38
 
! Отговори
P преди 12 години
Спасението е във вашите ръце: - Антифриз - 7-8 лв. - Хляб - 1 лев. - Някаква евтина кайма - 5 лв.--------Забърква се и се оставя да престои. Дава се на кучетата да ядат.Цена за материали: 20 лв.Цена за спокойствието да се прибереш вечер жив: безценно.
121
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има само още една европейска столица в която бездомните *** са толкова много и нападат хората и това е Букурещ. Навсякъде другаде в Европа са си решили проблема отдавна.
120
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И аз бях кучкар, но когато кучето ми започна да напада хора, извиках един ловджия да го застреля. Жално ми беше, но хората са по-важни от кучетата. Изключение правят само тези в парламента. *** са по ценни от тях.
119
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Песовете да се застрелят , кмета да се вкара в затвора.
118
3
 
8
 
! Отговори
Лили преди 12 години
Вкъщи си имаме от години куче, коте и папагал. Много ги обичаме.Но безобразие е да има глутници бездомни кучета из цяла София, които са на свобода. Та "анонимен" да си ги жземе у дома!
117
2
 
8
 
! Отговори
Факт преди 12 години
Проблемът с бездомните кучета се подхранва от две неща: парите, които се дават за решаването му и от хората, които ги е страх от кучетата и искат те да бъдат избити. Колкото повече "избиващи" кчуетата ще има, толкова повече ще са бездомните кучета и ще се дават повече пари за тях. Странно, но е факт - тези дето страдат от проблема, сами са си виновни, че се задълбочава.
116
0
 
5
 
! Отговори
ivan преди 12 години
Сигурно кучетата са кастрирани обезпаразитени и върнати на свобода от екоравновесие, както е по закон в София.
115
9
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
в този форум има два вида пишещи - едните мразят пушачите, другите мразят кучетата. сега като се замисля, това май са едни и същи хора, хейтъри, мразят всичко и всички. понякога мразят и себе си.
114
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ми да Обективен е прав. Избивате си комплексите. Като че ли има хора които щом видят такива статии и умират от кеф и айдееее плюенето да започне кучкарите..природозащитниците но не и действителния проблем.По вероятно е не-кучкар да хвърли куче отколкото *** БеЗдомни кучета не бива да има да така е. Но няма как да забраните на хората да имат животно. Трайте си може да недоволствате само за бездомните кучета. Кучкарите ще си имат кучета и въобще не им дреме за вас.
113
2
 
14
 
! Отговори
до 132 преди 12 години
" Абе я отидете някоя вечер на последната трамвайна спирка в Хладилника и вижте как от кучкарника там пускат - Обезпаразитени и Кастрирани ВЪЛЦИ !!!!!!!!!! По 30-40 в партида !!!!!!! "Май са ти дали адреса !!!!!!!!!!!
112
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде сега природозащитниците да плащат обезщетения на дядката! Местото на тия зверове е в кучкарниците, не на улицата! Тия дето ги хващат и им дупчат ушите са за затвор, че ги пускат пак. Докога?
111
2
 
9
 
! Отговори
до 132 преди 12 години
Алооооооооо , я се разходи малко , то глутници има навсякъде !!!!!!!!!!
110
2
 
5
 
! Отговори
Обективен преди 12 години
129, То и аз не те разбирам, но не те пращам там където трябва да идеш.Просто ми е писнало от хора, които си пишат по принцип и изливат злобата и страховете си. В случая има лошо пострадал човек, но вместо да се пише за това, пак се избиват комплекси, което само по себе си само може да влоши ситуацията и да подпомогне такива нападения и ухапвания в бъдеще.
109
5
 
9
 
! Отговори
Обективен преди 12 години
От разговори с други хора стигнахме до извода, че има някаква организация от тези дето трябва да се занимават с кучетата в София, която съвсем съзнателно пуска някаква голяма група агресивни едри кучета някъде си, да напарвят поразии, после си ги прибира и ги пуска другаде. Не може някак си от нищото да се появи глутница от съвсем непознати кучета, които да те нападат, освен ако не е замесен някой заинтересуван проблема с уличните кучета да изглежда много по-труден за решаване и да се искат пари
108
3
 
8
 
! Отговори
до 128 преди 12 години
Прав си за вълците , кучетата по улиците за значително по-големи !!!!!!!!!!!!
107
4
 
9
 
! Отговори
Хм преди 12 години
Добре, аз имам куче - 2кг-ово, значи съм кучкар(ка) нали, обаче и мен на 3 пъти са ме гонили глутница от бездомни кучета, едвам се отървах и на трите пъти с малко подход...не ги защитавам, но мисля че е жестоко да убиваш живо същество. Те не са виновни, за убиване са тези които ги изостават на улицата...Много прости хорица има които след като си размножат дом. любимец пускат полколението му на улицата и от там се почва един омагьосан кръг.
106
3
 
21
 
! Отговори
до Обективен преди 12 години
Не те разбирам. Става въпрос за човешки живот, който виси на косъм поради нелепа причина в 21 век. А ти отиди по-добре се лекувай
105
4
 
5
 
! Отговори
??? преди 12 години
Човек, който използва думи като псе или пУмиар, явно изобщо не знае за какво пише.-Вълците според уикипедиата са високи 66-80 см при холката и от 25 до 50 килограма. Колко от кучетата, за които номер 122 *** пише са с такава височина и тегло? -Защо разводнявате темата с писане за страховете си от кучетата изобщо, а не се съсредоточите на конкретния случай. Може би защото няма какво да кажете ...
104
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И аз обичам животни и имам в къщи любимец, но и мен ме е страх от глутниците и не мисля, че е редно и нормално хората да не могат спокойно да излизат и да се прибират по домовете си. Проблема е сериозен особено в София. Огромни са глутниците. Хората които имаме животни също не защитаваме бездомните животни визирам глутниците.И също така не ги храня като някой лели по блоковете.Просто тези кучета дори и кастрирани не бива да бъдат на улицата.