Критично е състоянието на нахапания от кучета мъж

Хора от квартала хранели бездомните псета със сурови кокали
29 мар 2012 13:06,
259
Критично е състоянието на нахапания от кучета мъж
Лекарите във ВМА се борят за живота на нахапания от кучета мъж. Снимка: Булфото

Нахапаният от кучета мъж е в критично състояние, съобщиха от Военномедицинската академия.

87-годишният Б.А.Т. е в изключително тежко състояние, в безсъзнание и на изкуствена вентилация.

Мъжът е с множество разкъсно-контузни рани и фрактури по главата, лицето, ръцете и краката. Има и голяма кръвозагуба, а в резултат на тежкия шок е получил и тежка сърдечна криза.

Още по темата

В момента лекарите се борят за живота му, настанен е в реанимацията на ВМА.

По повод нападението кметът на София Йорданка Фандъкова коментира, че граждани от кв. "Малинова долина" са хранели цялата глутница със сурови кокали.

"Това е недопустимо, ако някой наистина иска да се грижи за кучетата, има начин те да бъдат осиновени и да се грижи за тях в дома си", ядоса се градоначалникът.

Тя настоя в Наредбата за бездомните кучета да бъдат заложени санкции при неспазването на изискването да не се хранят уличните кучета.

"Предишният Общински съвет не успя да приеме Програмата за овладяване на проблема с бездомните кучета. Надявам се, че тя ще бъде приета бързо. И това изискване трябва да залегне в нея", категорична бе тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Iskat da im sabiram *** ama na bezdomnite mastii koi gi sabira BOKO Ill Fantasmagorieva ili Traikov 6tot si trai a mpjebi tihonov.???
62
1
 
12
 
! Отговори
Бургас преди 12 години
"кметът на София Йорданка Фандъкова коментира, че граждани от кв. "Малинова долина" са хранели цялата глутница със сурови кокали." Голяма глупост! От къде тия сурови кокали и то за цялата глутница? А и ако е знаела защо сега го казва, а не е направила нужното преди да се случи нещастието? Най-мразя овластените да се оправдават с обикновените хора, когато не са си свършили работата, много е лесно. Ако аз не си свърша работата, за която са ме наели, никой не го интересува кой ми е виновен.
61
4
 
0
 
! Отговори
Алов преди 12 години
Е, па тпй що не е хапал ,а се е оставил без бой?
60
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като ви чета каква омраза изпитвате към животните... Наистина ще емигрирам. Те са го нахапали, защото са животни, изхвърлени от стопаните си селяни. Ако едно куче се гледа в добра среда и от добри хора, то също ще е добро. Разбира се, това не означава, че трябва да ги пускаме без наморник.
59
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Проблемът с бездомните кучета трябваше да бъде решен много отдавна,дава се срок 1 месец,който иска да си ги прибира вкъщи и да ги опитомява,като мине срока тези които са на улицата приспиване с инжекция и това да се прави веднъж годишно.Нищо не е по ценно от човешкащитеият живот,чак след него се нарежда кучешкият.Но ние тука сме си *** тръгваме да го правим писват ЕС,Бриджид Бардо и разни други *** и ние пълним гащите от шубе да не ни размахат пръст.
58
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
76,Има глутници от 15-20, без майтап. Особено ако ги хранят редовно, или наблизо има голям магазин, или друг източник на обилна храна. Преди 2-3 дни бях в Младост-4, около един от блоковете преброих към 15 парчета из ливадите...
57
2
 
4
 
! Отговори
до 74 преди 12 години
Аз съм кучкар, но си гледам кучето. Какъв ти е проблема?
56
0
 
20
 
! Отговори
Иван Иванов преди 12 години
Съд за другарката Фандъкова, съд и затвор. Вие сте убийци другари. Оставка и съд. Толкова смърт и толкова болка от тези кучета и пак се правите на ощипани. Ясно е че изобщо не искате да махнете кучетата от улицата даже напротив това е Ваша и на Запада политика ние българите да сме в постоянен стрес. ***, кучета, наркомани, убийци, мутри и рекетиори, държавни тромави и нищо неработещи институций и т.н. Вие ни убивате господа УПРАВНИЦИ и то съвсем, съвсем съзнателно. Къде е сега Уорлик тъпака..
55
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На мен ми се вижда малко вероятно да има глутници от по 15-20 възрастни кучета, освен ако това не са пуснати специално да тероризират квартала, а после прибирани и пускане в друг квартал. Целта е ясна - да се дават все повече и повече пари за решаване на проблема с бездомните кучета, а всъщност той съзнателно се задълбочава. За това най-голяма вина носят последните кметове на София - Фандъкова, Бойко Борисов и Мафиянски.
54
4
 
2
 
! Отговори
7 преди 12 години
Da si mamata nai razli4ni ku4karo lubci. Da si gi gledat u doma
53
0
 
7
 
! Отговори
общото е че .. преди 12 години
понеже винаги кучкарите ще пускат кучета на улицата - поне не обичат хора .. и понеже има пари за крадене от 'грижа за бездомните' от наглите управляващи ще ги пускат след обработка на улиците и ще има умрели и нахапани хора !!! *** ли си че питаш ??
52
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много точно казано.
51
19
 
9
 
! Отговори
до 67 преди 12 години
Aбе като ти пречи кучето - ходи си на село. Там ще ти е тихо... предполагам, освен ако съседите нямат кокошарник и петелът не те буди в 5 часа... Има големи породи кучета, които наистина не са за апартамент, но защо да не си гледам пудела вкъщи? Бил лаел... А като говорите вие по телефоните високо и ви чувам всичките разговори и вас ли да изселя? Или като се карате?
50
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
това какво общо има ????????
49
0
 
8
 
! Отговори
закона е да се .... преди 12 години
пускат обратно на улицата за да се крадат повече и постояяно пари - кои са крадците - ами тези дето са направили законите .... това са нагли хора, които не се интересуват от деца ( материал ) ами от *** ! Имена - Бойко Борисов - кучкаря... Михайлов - 'министър' - бивш от ЕКО крадците и всичките подобни ...
48
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
samo trepane na bezdomnite mastii.
47
8
 
20
 
! Отговори
Doctor Horror преди 12 години
Истината е, че въобще трябва да се забрани да се отглеждат животни в градовете. В нашия блок като почнат да лаят по апартаментите всички домашни любимци не се търпи. Чудя се що за мазохист трябва да си за да си съсипеш живота да слугуваш на куче, коте или друго животно
46
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За това са виновни безотговорните хора, които взимат куче, а като им омръзне да се грижат за него - го изхвърлят на улицата. Животинките не са виновни за нищо.
45
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СМЪРТ за песовете бездомни и бълхливи , смърт за миризливите и крадливи + бълхливи черни ман*али !!!!смърт за тиквата и цялата му приближена ***. +плевнята- пионката + фандъковаПосле ще минем и на старите муцуни от БСП/ДПС/ОДС/БКП и проблемите са решени.
44
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 52 , "анкета" Преди година мъж блъска момиче на пешеходка пътека . Момиченцето почина. Мъжът се отърва с условна присъда и глоба от 5 хиляди лева. А Вие кой ще защитите?